toimetus 0 Report post Posted May 23, 2002 Sajandale kirjutajale auhind !!!Robocopi T-särk. Võitjal palume ühendust võtta tel. 6774 666 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Aino Report post Posted May 24, 2002 Peategelasel tegelt üks selline särk juba on-vana legendaarse halli särgi alune läks liiga punni(ainult kõht).Tegelt,kevadeti hakkavad ikka mõned tüdrukud paisuma,tuleb ainult 9 kuud oodata.Sügisel on siis uus treener nagunii!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest newbe Report post Posted May 24, 2002 Hmm...ma olen nüüd juba 2 nädalat revalis käinud ja minuarust käivad seal küll täiesti ontlikud tüübid koos. Siinkirjeldatule ei vasta küll keegi. Vägisi tundub, et kunstlikult üles paisutatud probleem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest shaha Report post Posted May 24, 2002 see mees vaatav küll ainult pealt issand-jumal-mis-sa-loll-teed näoga. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Enken Report post Posted May 25, 2002 Minuarust on see treener maha rahunenud,tema naistuttavad ei hooli temast enam ammu.Oleksid pidanud aasta alguses selle looma tegevusest osa saama.Ehk on sul veel see variant-tule trenni koos ilusate naistuttavatega,abiMEES kohe platsis. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tarmo Report post Posted May 29, 2002 Viiakse läbi küll igasuguseid kursuseid kulturismitreeneritele,aga sobivustest jäetakse ikka kahe silma vahele. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Serõi Report post Posted May 29, 2002 ...on treenerist,kes oma asja küll tunneb,aga suhtleb klientidega ikka rohkem mingitest ürginstinktidest ajendatult.Seda teemat siin ei oleks,kui see teie treener kõiki inimesi(isaseid ja emaseid)võrdselt ära kuulaks ja juhendaks.Kurat,kui ühel mehel on aastaringselt kevad,siis ei suuda ta inimesi,oma kliente, kunagi ilma probleemideta juhendada.Mingi palliprobleem. Share this post Link to post Share on other sites
Taff 0 Report post Posted May 29, 2002 Serõiga täitsa nõus,midagi rohkem ei ole lisada. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Erik Report post Posted May 30, 2002 Toetame asjalikke treenereid,kes on pühendunud oma töösse ja tegelevad kõigi abivajajatega,mitte ei ole endale eesmärgiks seadnud tegeleda ainult rikaste ja ilusatega. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Uus poiss Report post Posted June 3, 2002 Olen nüüd paar nädalat Reval Spordis treeninud.Mina ei ole küll mingit treenerit näinud.Üks hea inimene natuke aitas mind,aga soovitas treeneri poole murega pöörduda.Kas suvel treenereid ei olegi? Share this post Link to post Share on other sites
Mikk-Alvar 0 Report post Posted June 5, 2002 Mina olen siin ka nii palju kirjutanud,aga robocopi särki ei ole siiani saanud.Kas oleks võimalik hr Tokkol mindki ühe särgiga rõõmustada? Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted June 5, 2002 Pole probleemi, tule järele! Share this post Link to post Share on other sites
Mikk-Alvar 0 Report post Posted June 5, 2002 Treenerit näen seal peaaegu iga päev ja muideks on ta praegu puhkusel. Aga sina lõpeta minu nime kasutamine, palun! Share this post Link to post Share on other sites
david 0 Report post Posted June 5, 2002 Siin võiks tõesti registreerimissüsteem olla Share this post Link to post Share on other sites
Guest Elmo Report post Posted June 6, 2002 Miki on tore poiss,miks kiusate teda ja muideks,meil on siin Reval-Spordi treenerist jutt aga mite sellele kohale pürgivatest mehehakatistest(muideks). Share this post Link to post Share on other sites
Guest AlvariMikk Report post Posted July 9, 2002 Olen siin juba mitu vinget artiklit kirjutanud ja ei midagi.Mitte selles mõttes,et ma jälle mingit särki tahaks,aga endiselt on igasugused Otid-Maarekid suurema tähelepanu all.Ootan endiselt tööpakkumisi Reval-Spordist.Olen nõus ka algselt abitreeneri kohaga.Võin töötada kohakaaslusega,kuigi olen kulturismi tsempion! Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted July 9, 2002 Ülal kirjutanu on AlvariMikk ja mitte Mikk-Alvar Olle. Pole ilus end võõraste sulgedega ehtida. Sellised, vale-Dimitrid kustutatakse edaspidi lihtsalt ära. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Leena Report post Posted July 9, 2002 Mikuke tahab kangesti tähtis olla,aga omal veel ei t?usegi. Share this post Link to post Share on other sites
Guest newbe Report post Posted July 9, 2002 Äkki pole probleem mikus vaid hoopis leenas...newbe@totally.offtopic Share this post Link to post Share on other sites
Guest Aile Report post Posted July 10, 2002 J2rgnev jutt v6ib teile nyyd hirmus kuiv tunduda aga... Kas teie klubikylastustasu sisaldas ka personaaltreeninguid Inna Uidi ja Indrek Otsusega? Kas te tundsite huvi, mida see t2pselt sisaldab st kas te olete teadlikud oma 6igustest ja kohustustest klubikylastajana? Kas te olete tuttavad Reval Spordi saalitreeneri 6iguste ja kohustustega? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Eugen Report post Posted July 10, 2002 ...on seesama vändrik,kes emaga viimane kord Viljandis käis?Üks nendest kahest veel igatahes võistles. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Toomas Report post Posted July 11, 2002 ... ega Teie nimi juhuslikult Eugenia ei ole, või midagi sellesarnast. Vabandan ette kui midagi sassi ajasin. Share this post Link to post Share on other sites
Taavi Eplik 0 Report post Posted July 11, 2002 Tundub, et eestlaste visadus viib sihile- kas teem yheskoos 200 ära mis?! Piisab yhest provokaatorist ja jälle on kõik rõõmsalt kelgu peal ja elavad välja oma kirgi, mis koos hormoonidega kehas pulbitsevad ja väljapääsu otsivad... seis on Revalis selline, et treener asendab praegu adminni olude sunnil ja olukord saalis on selline , et grupp noori huvilisi nö töllab mööda saali ringi ja näpib siit ja sealt- väga hale olukord kuna segavad teisi ja endal ka kasu sellest ei miskit... tundub, et M.A olle nn fanclub hakkab ennast ammendama ja nyyd on ta pyksis kah juba ära käidud ja kontrollitud ega enamaks fantaasiat leida oleksgi juba mõnele noorele perverdile enese ületamine - toimetus peaks sygavalt kaaluma selle mõistatuse , kes keda rohkem vaimselt ja anonüümselt trukib, ära kustutamist!!!ilusat suve ja puhkust kõigile trennikaaslastele Revalist soovides... Share this post Link to post Share on other sites
vambola 0 Report post Posted July 11, 2002 seda et ... palju seal Revalis kuupilet ka maksab. Netis on sada erinevat hinda. Share this post Link to post Share on other sites
mart 0 Report post Posted July 11, 2002 425 per kärss, õpilasele-tudengile 360. Share this post Link to post Share on other sites