Jump to content
zon

Tere Imre!

Recommended Posts

Ma olen kindel, et Imre ei soovita oma "kosmilisi dieete" ühelegi noorele, vähemalt ei ole kuulnud.

Teisalt, tema eesmärk ei ole kasvada 10kg suuremaks lihamäeks kuna võistleb klassikalises kulturismis. Tema pikkus paneb siin oma piiri võistluskaalule. Kui ta otsustaks maailmas võistlema hakata -90kg kulturistidega siis toimiks ta kindlasti teisiti. Tõsi, mõned asjad teeks ka mina tema asemel teisiti, kuid mina ei ole Imre ja ei oma tema "kosmilist" organismi. Tähtis on see, et ta on alati siiani olnud võisteldes v.heas vormis ja see maksab. Kui ta ükskord peaks kapitaalselt puusse panema oma valmistumise ja selle lõpptulemusega, eks karjuge siis. Praegu aga nägu oma pudrukausi poole või tehke ise oma meetodeid kasutades parem vorm ja tulge pange ta laval kotti.

Siis veel kui klassikalise kulturismi kategooriat ei olnud, sarjasin mina ka teda ühes oma kommentaaris, eks miks teed tühja tööd. Praegusel juhul on aga tema meetod suuresti õigustatud.

MAKSAB LÕPPTULEMUS.

Muudetud kasutaja Bonsuna poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Midagi pole teha, sellepärast selle mehe võistluskaal jääbki 80 kanti. Normaalne mees kes on 15 aastat jõusaaliga tegelenud nii ei toimiks. Sealt tulebki vahe sisse. Mõne teise nii kaua treeninud mehe võistluskaal oleks selle aja peale vähemalt 10 kilo rohkem ja seda naturaalselt. Hea eeskuju annab küll algajatele oma hetke menüüga ja on veel selle üle uhke. Ma juba kujutan ette seda eneseravimist kui ta seda teksti näeb : )

1. Klassikaline kulturism: Pikkus+ 4 kg. Minu pikkus jääb 175-176 cm vahele ja võistluskaal on siis ka vastavalt -79 kg. Igaks juhuks pean olema valmis, et kusagil mõõdetakse minu pikkuseks 174 cm, sest korraks on fikseeritud 174,5 cm ja selleks pean ma olema kaalumise hetkeks igaks juhuks 78 kg, sest parem karta kui kahetseda.

2. Eestis võin ma küll välja tulla ehk isegi 86-87 kilose võistluskaaluga ning anda kulturismis vägevaid lahinguid, aga Otti ja Marekit ma nagunii ei võidaks ning välismaal oleksid minu kategoorias vastas 160 cm pikkused lihamäed, kelle kõrval ma oleksin nagu kõrsik.

3. Minu blogi kirjutised ei ole mõeldud kindlasti algajatele ning keegi ei sunni neid lugema. Loomulikult võin siin valetada, et söön 10 korda päevas ja krõbistan kogu aeg vitamiine jne ning kõik oleksid õnnelikud, aga aja jooksul olen selgeks saanud, et vähemalt minu puhul igasugused levinud võtted ei toimi. Jah, ma olen uhke, et suudan iseseisvalt analüüsida ning mõelda. Olen enese suhtes väga kriitiline ning jälgin muutuseid sõjaväelise täpsusega.

4. See eneseravimise jutt oma alatooniga viitab pigem mingisugustele isiklikele probleemidele. Ole hea laps ja ela ennast kellegi teise peale välja. Vahelduseks võid lugeda veel Bonsuna viimast vastust samal teemal. Toredat nädalavahetust. :(

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×