Jump to content
koomik

Soovitage inimesed....

Recommended Posts

Mitte, et Sa vana oleksid, kuid arvan, et poleks mõtet nii hilja nullist alustada (kui suur tahtmine on, siis tasub ikka proovida). Mina hakkaksin regulaarselt jooksmas käima ja teeks ka sprinte. Siis, kui konflikt on, jõuad kiiresti ära joosta :lol: Aga samas käiks ka jõusaalis, sest kui oled naisega väljas ja keegi plõksima tuleb, siis sa jõuad naise vähemalt kaenlasse võtta ja koos temaga sääred teha :lol::rolleyes:

Muudetud kasutaja MuskulaarKobras poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole see 26 hilja midagi. :lol: Ma ise sain hiljuti 29 ja 2 kuud tagasi hakkasin regulaarselt ja senisest põhjalikumalt lihaseid treenima. Viimati enne seda polnud 7-8 aastat ühtegi hantlit ega kangi näpotsagagi puutunud. Samas ei saa jälle öelda, et päris nullist alustasin (alla 20 a natuke ikka tegin), aga loodan et aasta-paari pärast tagantjärele vaadates võib paari kuu tagust seisu küll nulliks nimetada. :rolleyes:

Muudetud kasutaja Capricorn poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hilja ei ole kunagi alustada!

Täpsemaid soovitusi saad sellest foorumist Võitluskunstide foorum

Ise soovitaksin lugeda erinevatest võitluskunstidest nt. Wikipediast Martial arts ja toksida huvipakuvad nimed Youtube-sse sisse Youtube ning vaadata sealt videoklippe millega tegeletakse. Valiku pead sa ise tegema, sest eks igaüks kiidab ikka seda, millega ise tegeleb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kas keegi oskab soovitada mingit enesekaitse trenni Tallinnas mis sobiks 26a mehepojale?Tänud ette.

Mina soovitan sulle liituda meie klubiga "GARANT".Tegeleme seal thaikickboxinguga.Kui sa veel ei tea siis selles spordialas käib võitlus püsti,lüüakse käte,jalgade ja põlvedega.Lisaks löömisele õpid ennast kaitsma- ja ära liikuma löökide eest.Nii,et ensekaitseks oleks kõige praktilisem õppida just seda.Trennid toimuvad nii algajatel kui ka edasi jõudnutele.Kuni kuuaega on sinu põhiliseks töövahendiks poksikott mille peal õpid selgeks löögid ja siis lähme edasi tehnikaga.See,et kohe pannakse ringi mõne meistriga on müüt ja ei pea paika.Võta sõber ka kaasa on lõbusam ja tule kohale asukoht Lasnamägi Katleri tn 2a.Trennid toimuvad eesti keeles ja ühes Baltikumi parimas saalis.Kui soovid võid tulla esimest trenni lihtsalt vaatama ettekujutuse saamiseks.Täpsemat infot ja registreerida saad nr 53 765 939 Hanno.Nägudeni :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõige kiiremini saavutad efektiivse enesekaitse selliste nn "stiili vabade" võitlusstiilide abil. Nagu on näiteks poksimine või kickbox. Idamaistel on probleemiks fakt, et võtete reaalses elus efektiivseks kasutamiseks pead need peaaegu refleksi tasemeni väljaarendama.

Kõige kurjema effekti annab füüsilise jõu ning võitluskunsti koos arendamine. Niiet tasub endale jõusaali pilet lisaks osta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×