Jess13A 0 Report post Posted January 23, 2007 Kas olete märganud, et teie poolt külastatavas jõusaalis on kadunud mingid suurused kangid?Kas see on siis normaalne või?Kui olete näinud ja kui märkate ,et keegi lahkub kangiga, siis minge juurde.Rääkige oma kogemustest.Minu arust jabur teema, kuhu see arutlelu peaks viima? - kuidas paremini varastada või vargusi takistada? Kui targemaid teemias pole eks arutage Share this post Link to post Share on other sites
Sussver 0 Report post Posted January 23, 2007 Selliseid inimesi leidub ja teiste inimeste poolne tegevus on kasulik. Ei saa lugeda mõtetuks tegevuseks. Share this post Link to post Share on other sites
cows 0 Report post Posted January 23, 2007 Ei ole kah just otseselt näinud et keegi midagi "rotti" lasnud on Aga jah varastamine on nõme ja seda toimub ikka igalpool Share this post Link to post Share on other sites
Daniel 0 Report post Posted January 23, 2007 Ma ei tea ma ükskord vahetasin peale trenni käisin pesemas ära topisin end riidesse ja hakkasin koju minema,aga jõusaalist välja minnes nägin kuidas üks jorss jalapressi koos raskustega minema lohistas :D:D:D Parim kommentaar Ma küll ei kujuta ette kuidas jõusaali inventaari varastada ning kas tõesti jagub kellelgi sedavõrd palju ülbust, aga nt. Zelluloosis on juba viimased 2 nädalat 2x16 kg. ning 1x18 kg hantlid kadunud Share this post Link to post Share on other sites
Larry 0 Report post Posted January 23, 2007 Jõusaalist otseselt ei ole näinud, et keegi midagi minema tassiks! Aga olen näinud kuidas tüüp ilma särgita, lühikestes pükstes, jalas ainult plätud poest 6 pudelit 1,5 l longerit välja tassis. Väga julm Share this post Link to post Share on other sites
greenu 0 Report post Posted January 23, 2007 saalis kus ma käin oli alguses igatahes 4x5 kilo kettad nüüd vaid 2x5 kilo et kaks 5 kilost ketast on kuhugile kadunud ..... segab see siis kui keegi teine on need endale kasutusele võtnud ja siis on vaja endal mingit vahepealset raskust kangile panna ... siis kombineeri muust kokku Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted January 23, 2007 pirita treki saalist pandi kunagi 30kg hantlid öösel pihtakuradi suured poisid pidid olema.. Share this post Link to post Share on other sites
ranger 0 Report post Posted January 23, 2007 Sellega on nii nagu on narkootikumide vedamisega üle piiri, see kang pistetakse lihtsalt ..... ja siis kõnnitakse vaikselt välja. Et siinsete daamide au mitte solvata (olen kuulnud, et nende ees ei tohi halbu sõnu öelda) jätan selle vahepealse sõna kõigile enda mõelda.Noh igaljuhul on tõesti nõme kui mõni tüüp lahkub saalist kahtlaselt raske kotiga. Endal sellega küll kogemust pole aga ega see mulle ei meeldiks.mõnel jõusaalil ei olegi registreerimis lauda,meil siin jõusaalis ka ei ole,lihtsalt tahad ja lähed. Share this post Link to post Share on other sites
P-A-U-L 6 Report post Posted January 23, 2007 Sussver kirjutas:Selliseid inimesi leidub ja teiste inimeste poolne tegevus on kasulik. Ei saa lugeda mõtetuks tegevuseks.Kle mine lase ennast kontrollida, Sa peksad täiesti segast ju!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Dogsdaname 0 Report post Posted January 23, 2007 meil kadusid mõned 20kg ketad Share this post Link to post Share on other sites
rainisk 0 Report post Posted February 2, 2007 Ma käin sellises jõusaalis kus , kujutate ette või mitte , POLE HANTLEID ! Loomulikult väike koht ka aga no hantlid ju elementaarsed aga väikse vingumise ja ettepaneku peale saab ikka hantlid lõpuks Ühesõnaga - sellest jõusaalist kus mina käin , ei ole midagi varastatud , kuigi igaüks kellel on võti võib igahetk sisse marssida ... seda kutsutakse viist Naabri Valve -ks Aga jah , väike koht kõik teavad kõiki , kuritegevust pole Minuarust ikka VÄÄÄGA haige jõusaalist midagi varastada midagi peab ikka püha ka olema , samahea kui läheksin kirikusse vargile ! Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted February 2, 2007 Minuarust ikka VÄÄÄGA haige jõusaalist midagi varastada midagi peab ikka püha ka olema , samahea kui läheksin kirikusse vargile !no leidsid Sa ka võrdluse... Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted February 2, 2007 pirita treki saalist pandi kunagi 30kg hantlid öösel pihtakuradi suured poisid pidid olema..30kg pole ju nii raske hantel v kuidas? Share this post Link to post Share on other sites
skip2me 0 Report post Posted February 2, 2007 Minuarust ikka VÄÄÄGA haige jõusaalist midagi varastada midagi peab ikka püha ka olema , samahea kui läheksin kirikusse vargile !ma käin siis pea iga päev nagu kirikus ju! Share this post Link to post Share on other sites
jollem 0 Report post Posted February 3, 2007 Planet sport klubist oli mingi aeg meeste ruumis oleval kaalul patakad välja tõmmatud koos juhtmetega. Väga haige minu arust Share this post Link to post Share on other sites
Sussver 0 Report post Posted February 17, 2007 Kui keegi veel sellistest asjadest teab, siis kirjutage kindlasti. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted February 17, 2007 Tihti varastatakse jõusaalist mitte selleks,et kodus saaks treenida,vaid et asjad Kuusakoskisse vanarauaks viia. Share this post Link to post Share on other sites
compu 0 Report post Posted February 17, 2007 ega kangikettad odavad ei ole just, viieteist kilo eest käia välja 400 eek ei ole minuarust odav. kui vaadata seda et varastatakse ka tuhatoose mida endal vaja ei olegi siis ma ei imesta enam mitte millegi üle Share this post Link to post Share on other sites
Gunnar 0 Report post Posted February 17, 2007 Ma ei tea ma ükskord vahetasin peale trenni käisin pesemas ära topisin end riidesse ja hakkasin koju minema,aga jõusaalist välja minnes nägin kuidas üks jorss jalapressi koos raskustega minema lohistas :D:D Kuradi tugev mees,kui ta Jalapressi koos raskustega minema viis.Mis ta võib siis kaaluda mingi 600kg vähemalt. Share this post Link to post Share on other sites
matti 8 Report post Posted February 18, 2007 Kuradi tugev mees,kui ta Jalapressi koos raskustega minema viis.Mis ta võib siis kaaluda mingi 600kg vähemalt.Murumets Share this post Link to post Share on other sites
Rihostern 0 Report post Posted February 25, 2007 Mõttetu nagu ju Share this post Link to post Share on other sites
Capricorn 0 Report post Posted February 25, 2007 ei jh ma ka ükskord nägin, et 2 tüüpi lambist hakkasid jalapresse ja kange ära vedama, ja uksetaga pistsid need kotti endale. maja ees ootas vana 89 a, sierra, käru taga, mingi mutt oli roolis... ju nad tahtsid koju ka endaleMa nägin ükskord kuidas tüübid velotrenažööridega saalist välja väntasid. Share this post Link to post Share on other sites
Sussver 0 Report post Posted March 21, 2007 Velotrenazööridega:Dei usu kohe üldse sind:D Share this post Link to post Share on other sites
mike 0 Report post Posted March 21, 2007 Kunagi 80-ndate lõpus löödi tartu tamme staadioni maadlussaali aken öösel sodiks ja viidi kogu raud minema. see oli küll valus, liiatigi polnud tol ajal võimalik poodi minna ja uut varustust osta. Aeg oli muidugi kantpeade kultuuri tõusuhari, vaesed mehed pidid ju ka trenni tegema. Share this post Link to post Share on other sites
allmae03 0 Report post Posted March 24, 2007 Kas te seda ei arva, et võib olla on mingi kang katki läinud ja sellele on lihtsalt unustatud asendaja tuua?! Share this post Link to post Share on other sites