Jump to content
savi_

Mõõdud teadjamatele meestele kommenteerida

Recommended Posts

Ehk siis teadjamad mehed võisk kommenteerida arengut viimase 8 kuuga, suvel trenni ei teinud ja peamine eesmärk on olnud massi kasvatamine, otseste abivahenditeta.

Sulgudesse kaugemale on kirjutatud nö varasemad näidud.

Väga tänulik oleks, kui offtopic juttu ei tule ja 13 aastased colemanid jätavad oma näpud klahvidega kulutamata.

Pikkus 179 cm (179)

Kaal 77,2 kg (72,2)

Kehamassiindeks 24,1 (22,2)

Rasva % 15,2 käed (14,6)

Rasva % 16,5 jalad (14,9) (14,9)

Talje ümbermõõt 72,5 cm (78,2) (78,2)

Puusa ümbermõõt 99,5 cm (92,8)

Biitsepsi ümbermõõt 33,0 cm (31,8)

Biitseps pingutatult 36,2 cm (33,8)

Säär 38,8 cm (37,3)

Triitsepsi nahavolt 13 mm (10mm)

Abaluu 8 mm (8mm)

Niude nahavolt 9,5 mm (7,8)

Sääre nahavolt 9,5 mm (6,5)

Humeruse diameeter 7,0 cm (7,1)

Femuri diameeter 9,6 cm (9,5)

Reis 60,3 cm (55,3)

Rindkere 100,5 cm (102,3)

Kael 37 cm (36,5)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
MIX SUL SEDA WAJA ON?

Miks sul on vaja nii rumalaid küsimusi küsida? Aga ma sellegipoolest vaevun su küsimusele vastama!

Mul ei ole seda otseselt vaja, aga tore oleks, kui mõni tark inimene oskaks öelda, kas see 5kg mis ma olen juurde võtnud ja mille üle ma rõõmu tunnen, on A: rasv B: lihasmass ja lisaks sellele, kas sellist arengut võib lugeda A: heaks B: halvaks C: keskmiseks. Mina isiklikult ei oska kommenteerida siukseid asju nagu Femur / Humerus mõõdud ning kummaline tundub, et rind on hoopis kahanenud, aga mitte kasvanud, kuigi rind on oluliselt tugevamaks muutunud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ise tegin suve keskelt siiamaani sarnase arengu...67kg>74kg massi. + siis sarnased mõõdud biits 33,5>35 ja jalg(reis) tegi ägeda hüppe 53cm>58cm. Täiskükk omab!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Masendav. Lootsin, et keegi oskab neid numbreid kuidagi üksikasjalikumalt kommenteerida, selleasemel tullakse lihtsalt läbustama. Loomulikult ma saan aru, et ma olen arenenud, sellest saab iga jobu ka kõige olematuma ajuraasuga aru, aga kommenteerimise all mõtlesin ka üleüldist mõõtude suhet. PT Londonilt ma nüüd loodan, et ta rohkem tõesti ei vaevu kirjutama, sest ta on juba korduvalt oma ebapädevust tõestanud. Eks ma peaks siis ka üldlevinud mudelit järgima ja tekitama teema, kus puuduvad igasugused mõõdud ja küsima :" Kas on normaalne ää, et ma ää icc icc 179 cm pikk olen ja 77,2kg kaalun???? ÄÄÄÄÄÄ?"

Vot nii Gothi poisu!

Kust võtad sa sellise ülbuse ? :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no ma ise sama pikk ...

kaalun massil 79kg (dieedil 74kg)

biitseps 41cm

rind 123cm

talje aga :) yle 80cm ... loodan saada alla 80 ikka :unsure:

Seega mina arvan et sa voiksid rohkem kaaluda ja numbrid suuremad olla,aga ... tee aga tee, kyll tuleb. Mulle tundub et hype on sul normull olnud.

j6udu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Seega mina arvan et sa voiksid rohkem kaaluda ja numbrid suuremad olla,aga ... tee aga tee, kyll tuleb. Mulle tundub et hype on sul normull olnud.

j6udu!

See tuleb aastatega mitte 8 kuuga. Muidu... huvitav on, et rasvaprotsent on kasvanud koos kaaluga, aga talje on koguni 5 cm kahanenud? See on päris hea tulemus.

Rind on natuke proportsioonist väljas... peaks nagu suurem olema võrreldes teiste mõõtudega. Võibolla on asi mõõtmises, sest see ei saa küll kuidagi väheneda... kasvada aga küll kergelt. Kasvab ju nii rind, selg, rasvakiht ka natuke, kõik annab mõõtu juurde, et rind PEAB ka suurenema. Pealegi kui 5kg juurde võtta, siis ei saa rind väiksemaks minna, kasvõi 0,5cm suuremaks. Mõõda võibolla uuesti, võta kopsud maksimaalselt õhku täis ja suru rind ette. Äkki vanasti mõõtsid nii ja nüüd mõõtsid sissehingamata vms...

Areng... minu arust on hea, sest kõigil ei tule see nii kergelt, mul endal ka. On ka aru saada, et pole ju alles 15a algaja, kellel kõik mühinal tuleb. Jätka samamoodi ja küll vaikselt, tasapisi kõik tuleb, tähtis on järjepidevus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kust võtad sa sellise ülbuse ? :)

Mix kysid soovid ka sellist ylbust w?!? Kui oled t6siselt huvitatud annan sulle saidi kust ''Sellist ylbust'' tellida saab :unsure:

Ok aga vastan siis su kysimusele, Mr. Pädev mees kysimusega!!!

1 Kui massi kogud siis on ju loogish et kasvab ka rasva % kui sa juhuslikult mega rangel dieedil pole kus on tapselt välja arvutatud su kalorid ja palju sa iga trenniga kulutama pead et rasva % yle 1% k6rgemax ei laheks ning lisa kalorid lahevad lihaste kasvu tarbeks!

2 oled oma praegused naitajad siia kirja pannud ja räägid et oled massi kogunud 8 kuud, aga millegi pärast on need oopis suurenemise all kahanenud,ÄÄÄÄÄÄ et äkki teed midagi valesti, seda siis ei saanud 8 kuu jooksul aru vä!

3 Sinu lause:tundub, et rind on hoopis kahanenud, aga mitte kasvanud, kuigi rind on oluliselt tugevamaks muutunud. Mille peale ytleksin et see et ta on tugevamaks läinud ei tähenda, et ta siis ka oluliselt kasvab, j6u ja massi saamine on kaks eri asja, st v6in kuu ajaga oma rinnalihase tugevamaks treenida ilma et ta suureneks, kas siis pädev tegelane nagu sina ,kes mind ebapädevaks tembeldab seda ei teagi?!(oleksin v6inud selle ytlemata jätta ,aga kui ise tegelikult ebapädev isik mind ebapädevaks tembledama tuleb, siis ajab nats leili kyll)

4 Su kurvastuseks pean ytlema et 5 kg 8 kuuga ja vaadates et nahavolt/rasva % on nii palju suurenenud siis see oled ikka paris palju omale keharasva kogunud, aga ära nyyd valesti aru saa vaadates su biitsa ja reie m66te siis seal on ikka mingi lihase kasv toimunud. Kuid selja ja rinna treenimisel oled vigu teinud kuna, kui sa rindkere ymberm66tu v6tad ,siis annab selja suurenemine ikka m6ne cm juurde!

Et siis ära aja keha massi ja keha lihasmassi omavehel sassi!

Ja ära palun ytle enam et olen ebapädev, kuna mu toitumis/ treening kavad on siiani mu klientide peal väga hästi töödanud!

NB! Sa kindlasti r66mustad selle yle, et siis see oli mu viimane postitus siin saidil!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

PT Londoni vormi kohta ei oska midagi öelda... peale selle, et mul on endal ka tuttavaid, kes näevad nö lihases välja ja seda vaid madala rasvaprotsendi tõttu.

Rinna mõõtmise kohta ei oska samuti midagi öelda, sest mõõtmisi ei teostanud ma ise..oma mäletamist mööda ei võtnud ka varasea mõõtmiste juures kopsu õhku täis ... kuid mõõtmised toimusid peale rinnatrenni, võiks ju oletada, et siis on rind tavapärasest suurem.

Loomulikult võiksid numbrid suuremad olla, aga kui nii võtta, siis kolm aastat tagasi alustasin suhteliselt nullist. Ise ma kujutaks ette, et kehakaal võiks vähemalt 85kg olla, siis oleks millest alla ka võtta.

Loeme teema lõpetatuks, sest ilmselt ei ole rohkem midagi tarka oodata... treenime edasi ja järgmine aasta jaanuaris / detsembris võib uued mõõdud avaldada... loodetavasti saab biitsepsi kenasti 40cm peale ja ka kõik muu areneb ka märgatavalt... olen üldiselt viimane aasta keskendunud rohkem seljale ja jalgadele kui aus olla.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×