Jump to content
mnjah

keda uskuda lõpuks

Recommended Posts

Kui eesmärgiks on kaalus alla võtta, siis kuidas kommenterida Kaalujälgijate järgmist tsitati: ( Nüüd võid süüa lisaks kartulile ka pastat ühe söögikorra ajal päevas nii palju, et kõht saaks täis. Suurem pastakogus ei röövi sinult lisapunkte. Pasta on hea süsivesikuallikas, täidab hästi kõhtu ja hoiab nälga eemal). Millegipärast on mul tunne, et ka nende jutt on õige, täpselt samamoodi nagu köik siin kirjutavad, et süsivesikud ongi kõige kurja juur, mis paksuks ajab. Hea nõu oleks teretulnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kõik oleneb sinu eesmärgist, süsivesikute nö. liigist ja millal sa neid manustad!

Eesmärgiks kaalu langetamine . Lomulikult teen ka kõvasti jõudu ja aeroobset sinna juurde aga just söömise, täpsemalt siis süsivesikute koha pealt on nagu väike arusaamatus.Üks ütleb, et ei tohi siin nendega midagi vehkida, eriti õhtuti (kusjuures isegi puuvilju õhtul mitte), teine ütleb, et 1*päevas kartulit ja1* pastat, pole hullu, söö kõht täis ikka annab ainult ühe punkti. Puuviljadest rääkimatta, eriti õhtul, nälja peletuseks... Saa siis aru

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Viimasteks võistlusteks võtsin jälle umbes 7-e nädalaga üle 10 kg alla. 2005-2006 olen teinud oma arengus võimsa hüppe just ennekõike sellepärast, et olen oma dieetprogrammidesse toonud iga kord palju uuendusi ning iseseisvalt analüüsinud, mitte teisi kuulama jäänud. Varasematel aegadel oli mul palju nõustajaid, kes igaüks ajas oma juttu. Soovitan ka sinul rohkem iseseisvat tööd teha ning kui viitsid, siis loe minu blogisid, mis on kirjutatud enne viimaseid võistluseid. See on minu individuaalne toitumise programm ja ei pruugi igale ühele meeldida, aga minule ta mõjus ning tulevikus töötan selle programmiga kindlasti edasi, aga uuendusi toon samuti pidevalt juurde.

Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×