Biits 0 Report post Posted December 28, 2002 No jõumehed, kes aastavahetusel pimedax tõmbab? Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted December 29, 2002 raudne laks minu puhul, kuid luban sellist lõbu endale väga harva. Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 29, 2002 Kuna ma viina ei joo aga seetõttu just lubati välja teha kui jooks... peab mõtlema. Share this post Link to post Share on other sites
kriskoix 0 Report post Posted December 29, 2002 Kui tervis lubab, siis kilose ikka teeks küll! Üks korralik võtmine, nii et tükk aega ei tahaks! Share this post Link to post Share on other sites
alan 0 Report post Posted December 29, 2002 Mina võtan ka ühe pitsi, äkki on üks täht taevas siis rohkem:). Share this post Link to post Share on other sites
ero 0 Report post Posted December 29, 2002 kus pidu tuleb? kas võtame koos viina? Share this post Link to post Share on other sites
muc 0 Report post Posted December 29, 2002 pidusi tuleb iika väga palju. ma lähen lauluväljaku hoonesse, seal toimub ühel korrusel trance ja teisel trum n´ bass. vat sellised siis minu plaanid. Share this post Link to post Share on other sites
kriskoix 0 Report post Posted December 29, 2002 Kuule koos ikka, kuidas muidu! Koht veel lahtine, aga ega see ei vähenda koguseid Share this post Link to post Share on other sites
hary 0 Report post Posted December 29, 2002 Kõige rohkem 3-5 piparkooki pistan pintslisse, nii preemia mõttes 8-), alkohol ei tule kõne-allagi... Share this post Link to post Share on other sites
marikas 0 Report post Posted December 30, 2002 plaanin ka manustada suuremas koguses alkohoolseid jooke....aastavahetuse puhul ikke võib Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted December 30, 2002 Suht kindlalt lõpetan kraavis. Sõbra sünnipäeva on vaja pidada ja uus aasta vasta võtta. Kilo näkku nigu raudnael ja siis veel kuskil kõrtsust märjukest pealegi veel ja siis vaatab, kas hakkame jooma või ei.Niisiiis.. oodake tulevat ja pange pidu(ma jätan preemia mõttes yhe õlle hommikuks) Share this post Link to post Share on other sites