Jump to content
Sign in to follow this  
Fre

Kodujuust

Recommended Posts

Avastasin, et 350g-ne kodujuustu pakk on olemas, kus 100 g kohta on 18 g valku.

See tähendab siis seda, et päeva jooksul saab ühest sellisest pakist 2 toidukorda välja voolida? (mõlemad cirka 30g valgu kanti).

Kas karbi sisu kaalub 350g või karp ise ka? Ongi tõesti nii lihtne?

Mingi selle neto ja bruto järgi sai kah, et üks oli koos pakendiga kaal ja teine ainult sisu vms.Aga ma ei mäleta täpselt kuidas see oli. :blink:

Mingi selle neto ja bruto järgi sai kah, et üks oli koos pakendiga kaal ja teine ainult sisu vms.Aga ma ei mäleta täpselt kuidas see oli. :blink:

see on lihtne

bruto on 5 tähte, neto on 4

ostja saab alati vähem, ehk siis 4 ja neto :huh:

Sellised tooted on 99% alati netokaaluga tähistatud. Aga muidu su küsimusele vastates, jah, on nii, olen ka seda sama asja söönud kunagi, enne veel kui see müügilt ära kadus.

Sellised tooted on 99% alati netokaaluga tähistatud. Aga muidu su küsimusele vastates, jah, on nii, olen ka seda sama asja söönud kunagi, enne veel kui see müügilt ära kadus.

Misasi see müügilt ära kadus? "Farmi" kodujuust, nii rasvata kui 4% 350g pakendis ju koguaeg müügis ... :blink:

mmmm farmi kodujuust on väga hea......parim mis olla saab

vahel on ta ainult liiga soolane !!!

väga hea on veel tere kohupiim koos AB jogurtiga ja mõni teraviljahelves sisse panna !!!!!!!!!!

hoomikul on hea seda süüa ja kõht on kauem täis!!!

Misasi see müügilt ära kadus? "Farmi" kodujuust, nii rasvata kui 4% 350g pakendis ju koguaeg müügis ... :blink:

Siin kadusid ära... mujal Eestis on küll müüa, aga kodujuustu pärast ei sõida küll kuskile mujale, ostan teise firma tooteid siis. Farmi omadest ainult need maitsestatud 220g pakid on, kuid need on crapp :huh: