Fre 0 Report post Posted November 23, 2006 Avastasin, et 350g-ne kodujuustu pakk on olemas, kus 100 g kohta on 18 g valku. See tähendab siis seda, et päeva jooksul saab ühest sellisest pakist 2 toidukorda välja voolida? (mõlemad cirka 30g valgu kanti). Kas karbi sisu kaalub 350g või karp ise ka? Ongi tõesti nii lihtne? Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted November 23, 2006 kaal peaks siiski sisu tähendamaja ilmselt on jah nii lihtne Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted November 23, 2006 Sisu ikka kaaub! Ja kõik geniaalne ongi lihtne ju! Või oli see vastupidi ... Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted November 23, 2006 noh.. küsimus on ka palju organism sellest valgust omistab aga päris räige võib olla nii vaid kodujuustust toituda Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted November 23, 2006 Mingi selle neto ja bruto järgi sai kah, et üks oli koos pakendiga kaal ja teine ainult sisu vms.Aga ma ei mäleta täpselt kuidas see oli. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted November 23, 2006 Mingi selle neto ja bruto järgi sai kah, et üks oli koos pakendiga kaal ja teine ainult sisu vms.Aga ma ei mäleta täpselt kuidas see oli. see on lihtnebruto on 5 tähte, neto on 4ostja saab alati vähem, ehk siis 4 ja neto Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted November 23, 2006 Sellised tooted on 99% alati netokaaluga tähistatud. Aga muidu su küsimusele vastates, jah, on nii, olen ka seda sama asja söönud kunagi, enne veel kui see müügilt ära kadus. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted November 23, 2006 Sellised tooted on 99% alati netokaaluga tähistatud. Aga muidu su küsimusele vastates, jah, on nii, olen ka seda sama asja söönud kunagi, enne veel kui see müügilt ära kadus.Misasi see müügilt ära kadus? "Farmi" kodujuust, nii rasvata kui 4% 350g pakendis ju koguaeg müügis ... Share this post Link to post Share on other sites
dj 0 Report post Posted November 23, 2006 see 350 pakk on muidugi müügil... praktiliselt iags kaupluses veel. Ja mul läheb 1 selline pakk päevas Share this post Link to post Share on other sites
kikikeit 0 Report post Posted November 24, 2006 mmmm farmi kodujuust on väga hea......parim mis olla saab vahel on ta ainult liiga soolane !!!väga hea on veel tere kohupiim koos AB jogurtiga ja mõni teraviljahelves sisse panna !!!!!!!!!!hoomikul on hea seda süüa ja kõht on kauem täis!!! Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted November 24, 2006 Misasi see müügilt ära kadus? "Farmi" kodujuust, nii rasvata kui 4% 350g pakendis ju koguaeg müügis ... Siin kadusid ära... mujal Eestis on küll müüa, aga kodujuustu pärast ei sõida küll kuskile mujale, ostan teise firma tooteid siis. Farmi omadest ainult need maitsestatud 220g pakid on, kuid need on crapp Share this post Link to post Share on other sites
katsi 0 Report post Posted November 24, 2006 Siin kadusid ära... MIs koht see SIIN on??? Share this post Link to post Share on other sites