mr.muscle 0 Report post Posted December 9, 2002 Biitseps mul on hirmus suur,jalg on palju pisem,kui saaks veel üks metaanikuur,oleks suurem kui ma ise. Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 9, 2002 Rinnalt surun 50-nd kilokükki teen ma sajagapäevad läbi söön vaid silo.mida muud ma vajama? Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 9, 2002 Rind mul karvane kui mets.lihast sealt ei paista,nimeks pandud mulle Pets,sõbraks mul on Haista. Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 9, 2002 rinnalihas on mul kõva.seljalihas ülisuur,24h on lõdva,keemia selle kurjajuur:( Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 9, 2002 Jõusaalis on nii hea,seal trenni teen ja puhaja kui väga hästi veab,siis tibisid saab vahtida. Share this post Link to post Share on other sites
Biits 0 Report post Posted December 9, 2002 Miks sa siin sellest kirjutad? Share this post Link to post Share on other sites
Ruve 0 Report post Posted December 10, 2002 Minu arust päris hea.Hea näide,et jõumehed ei vaevle vaimuvaesuses,ega ole "ajudeta".Lase edasi! Share this post Link to post Share on other sites
toimetus 0 Report post Posted December 10, 2002 Kuulutame siis välja värsivestmisvõisluse, teemal: jõulud jõusaalis Parimatele autoritele Amazoni auhinnad! Tööde viimane esitamis tähtaeg 25.12.2002 Head luuletamist ! Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 10, 2002 Jõuluajal saalis paha,seal tuleb maha vaadata,sellepärast et ei taha,päkapikule pähe astuda. Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 10, 2002 Jõulupekki ja rulaadi,hapukapsad lauaviinseapead ning hanepraadi,nii sisse läheb proteiin. Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 10, 2002 Päkapikk see tõstis kangi,valas higi trenniga,sellepärast nüüd ta ongi,pisut soola maitsega:( Share this post Link to post Share on other sites
Rainer B 0 Report post Posted December 10, 2002 Päkapiku Biits on suur, sest tal lõppes kreatiini kuurvõttis ühe võttis kaksiga päev läks paksemaksSaalis käib ta naiste pärasttoitub ka nii nende särastvaatab üha ja vaatab teistühtki valida ei oska neist! Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 10, 2002 Särab kuusk ja särab saal,jõulud juba ongi ees,ringiratast käib ambaal,see ju sõber jõulumees.Kinke kõigile teeb ta,kinke laest on maani,tublimatele annab ka,paki,- paar metaani. Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 10, 2002 Minu juurde, minu juurde vantsi sahakkame kahekesi treenima.Mina olen Ott ja sina oled Ott,kahekesi treenivad Ott ja Ott.Pärst trenni meie Otiga,näksime küpsiseid kompotiga.Mina olen Ott ja sina oled Ott,kahekesi treenivad Ott ja Ott. Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 10, 2002 http://hot.ee/olevil/laul/laste/KAKS%20OTTI.html Share this post Link to post Share on other sites
vjatseslav 0 Report post Posted December 12, 2002 Taas on jõulud kätte jõudnud Planetis,Taas on Ott treenimisega hirmsat moodi ametis,50- kg hantlitega bicepsi virutab,aeg ajalt ka peegliees tricepsi sirutab.Saalikülastajad kõik on kadedad,Sest nemad kõik on ju liiga saledad,Proovivad küll teha Oti moodi,Kuid lihas ei kasva mingit moodi.Vahest Ott ka treenerina töötab,Harrastajaid abiga ta toetab,Näitab ette harjutusi üks ja kaks,Ning samal ajal kasvab tema taksSaali saabus jõuluvana,Kaasas kingikott nii uus kui vana,Küsis poistelt luuletusi,Pakkus vastu kingitusiOtt teadis sedagi,Kergelt ei tule midagi180- kg rinnale virutas,ja sellega käsi sirutasKüll nüüd jõuluvana alles imestas,Oti jõud ta silmad pimestas,Otsis välja kanga halli,Ott sa jõuluks uue salli! Share this post Link to post Share on other sites
T2S 0 Report post Posted December 12, 2002 Jõukavana kulla pai,kingi mulle seljalai.Ega seegi poleks paha,kui mult võtaks pekki maha. Share this post Link to post Share on other sites
Biits 0 Report post Posted December 14, 2002 mister muscel,some fatass bloke. what a blockbusterwith a lame joke.his only a cocksucker,who lifts no weightshas no datesdrinks the wrong shakesshit is all he makesthose smelly cakeshis power is fakeso is his makehe's no1s matewith a lowest rateso close the gateyour poems are late! Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 14, 2002 Reval-Spordis nägin vana,kuri kahtlus tärkas minus,et see ongi jõuluvana,just see sama ainus.Soome keeles kõneleb,kõht on suur, mis kole,maika seljas punane,habe puudu pole ...Kõik me teame seda vana,alati hea tujuga,jõuluvana ongi tema,mis sest et pirni kujuga. Share this post Link to post Share on other sites
rabinovits 0 Report post Posted December 14, 2002 Fitness Club ja Fittest Club,Status Club ja Panacea,Flexer ja Nõmme ujula,Tulbi ja ESS SK. Share this post Link to post Share on other sites
RIX 0 Report post Posted December 15, 2002 Sul on tore idee küll, aga kas sa saaks natuke oma edvistamist tagasi tõmmata? Võibolla tahavad teised ka midagi kirjutada. Mine rahulda oma esinemisvajadust Raekoja platsil kuuse all, seal saavad lapsed salmi lugeda. Mingi taktitunne peaks ju olema-teed ennast narriks oma esinemistega. Share this post Link to post Share on other sites
david 0 Report post Posted December 15, 2002 kui ise ei oska miskit v2lja m6elda, ei pea ju ometi vinguma!Pealegi, kas sind puudutas miski neist luuletustest? Share this post Link to post Share on other sites
mr.muscle 0 Report post Posted December 16, 2002 Rixil väga suur on mure,ruumipuudus vaevab teda,kadedus tal takka pureb,ei suuda kannatada seda:(Rixi eelis teiste ees,et on üli-mega-mees,taktitundest puudu pole,samamoodi narr ei ole.Kui kuskil viga näeb laita,seal ta hüva nõuga aitab. hip-hip hurrraaahip-hip hurrraaa Share this post Link to post Share on other sites
bjbaum 0 Report post Posted December 16, 2002 Elas kord üks poiss nii väike,saali tõttas kui tõusis päike,unistas vaid suureks saada,trenni tegi ta huraaga ! ! ! Share this post Link to post Share on other sites
sigrid 0 Report post Posted December 17, 2002 Paksu proua Malle teener-see on Reval-Spordi treener.Temale on ükskõik see,peamine et poleks mees. Share this post Link to post Share on other sites