Jump to content
Sign in to follow this  
lutsukomm

peale trenni extra BigMac?!?!

Recommended Posts

kuida mõjub tunnike peale trenni kõige suurem ja rasvasem Maci eine!??!...seal peaks olema ju kõike neid valke/süsivesikuid/kaloreid nii et tapab.....rasvumine pole problem mul!!! ;)

kuida mõjub tunnike peale trenni kõige suurem ja rasvasem Maci eine!??!...seal peaks olema ju kõike neid valke/süsivesikuid/kaloreid nii et tapab.....rasvumine pole problem mul!!! ;)

Paljudki profid on rääkinud, et ajavad päevas suht valimatud toitu näost sisse, kuna päevane trennimaht kulutab kõik ära.

Kui teed päevas kõvasti trenni siis üks Big Mac vaevalt midagi erilist halba teeb.

Kuid kindlasti ei ole selline toit igapäevaseks söömiseks. Sest valke, süsikuid ja rasvu nagu me kõik teame on erinevaid. Ning ma kahtlen kas hamburgeritest leiduvad rasvad on need "head" rasvad. Eriti see Maci bullshit.

Aga kui mõni päev läheb kiireks siis vahepeal nälja peletamiseks ning jõuvarude taastamiseks võib vahest mõne burgeri sisse ajada küll.

Kui portsu suurused õiged said, siis on järgmine värk.

French Fries - Large 177g 570kcal, 28g rasva, 71g süsivesikuid, 6g proteiini

Big Mac® sandwich 209g 540kcal, 29g rasva, 44g süsivesikuid, 24g proteiini

Coca-Cola Classic - Medium*** 495ml 220kcal, 56g süsivesikuid

kokku: 1320kcal, 58g rasva, 171g süsivesikuid (sh suhkur 65g) 30g protekat

Et ju oleneb mehe suurusest, kellele palju kellele vähe ;)

info pärit

http://www.mcdonalds.ca/en/food/index.aspx

jube ;) 1320 kcal 1 toidukorraga ;) selline toitumine ei kõlba küll kuhugi. ja see jutt et sa ei rasvu see on küll mööda. kui sa peale trenni sööd big maci nädalas üle 1 korra lähed rasva nii mis kolised.

mina söön päevas ligikaudu 3500-4000 kcal ja jagan selle 5-6 portsuks kaalun 80 kg ja püüan kaalu hoida / langetada.

Edited by Madis232

Big Mac® sandwich 209g 540kcal, 29g rasva, 44g süsivesikuid, 24g proteiini

Big Mac burger on iseenesest ju täiesti normaalsete näitajatega, asja ajavad hulluks friikad ja eriti coca, mis on puhas suhkur.

Ütleme nii, et peale trenni väike valgukokteil ja siis võib ühe hamburgeri küll õhtuooteks ära süüa.

ma olen ostnud seda big macki kuna oli väga kiire ja täis nälg. aga see oli paras pettumus kuna see big oli nii pisike et selle nimi peaks olema small mac. tra sealt sai tõesti paar ampsu ja nälga ta suurt ei kustutand- nii väikest hamburgerit polnd ma varem söönd. õige burgeri saab näiteks tallinn tartu maante äärest kiirtoidu kohast või tartust kust olen ostnud no ikka kordi suuremad...peale selle see pisike "big mac" oli miski 30 krooni vähemalt ehk siis poole kallim kui mujal kordi suuremad hamburgerid. njah väljaspool tallinnat maal siis bensukates on 15-17 krooni burgerid 5 või 10 korda suuremad

Edited by Andreaz

Probleem maci toiduga, niipalju kui minule on targemad inimesed rääkinud, on et ta sisaldab oma suuruse kohta "liiga palju" kaloreid ehk ta ajab segamini inimese aju toiduga tegeleva osakonna. Kuna temas on suhteliselt väikese suuruse kohta väga palju kaloreid, siis arvestab aju ainult portsjoni suurusega ja teeb täiskõhutunde kohta järeldused selle põhjal. Nt. mina sõina kunagi ära 2 Big Maci einet, mingi 2600 kcal (!)

ja sain niimoodi mõnusalt kõhu täis, ühest jääb alati kõht tühjaks. Mac tapab!

Edited by antonhansen

Oleneb suuresti ka inimese ainevahetus kiirusest. Kiire ainevahetusega inimene siiski rasva ei lähe nii kergelt. Olen näinud sellist toitumist inimese puhul, kellel on tõesti kiire ainevahetus. Kuid jah siiski, metsik kogus energiat ja rasva ;)