Jump to content
madis

Kiivikale: Munaproteiin

Recommended Posts

Ole hea ja kommenteeri toodet. Mis on eelised Lemoni ja Nr 1 võrreldes ? Kas on soovitatav kasutada koos nendega ja millisel juhul ?

Ja veel selline mure: arvestades asjaolu et USAs enamus kanasid on hormooni-Rambod (murravad rebase maha kui vaja), kas ei ole ohtu et see valk sisaldab kanakasvuhormooni jääke vms. ? USAs lõunaosariikide neegrid kes arbuusi st ja praekanast elavad on parajad jõmakad just tänu keemik-kanadele, üks sõber kes seal pool aastat elas sai ka kahtlaselt kiiresti ilma jõutrennita ajutiselt suuremaks, nii et probleem täitsa olemas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Koheselt on raske eeliseid välja tuua, sest olen jõudnud ära süüa ühe koti. Kanamuna valk on inimese organismile üks paremini omastatavaid valke, soovitan kasutada kui olete kreatiini kuuri peal´, sest tootes sisaldub vähesel määral kreatiini ja fruktoosi. Maitse vähemalt mulle sobib, olen próovinud segada teiste toodetega WDGP - le andis väga hea maitse. ( Munavalk kipub jääma natuke vahtu, seepärast on hea segada süsivesikute rikka tootega aitab vahust lahti saada, süsivesikuid on nagunii vaja peale trenni.) Tegemist on Soomest pärit, mitte USA tootega- Soome tervisekaitse nõuded on tunduvalt rangemad kui USA-s, nii et ei maksaks karta kanakasvuhormooni jääke.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×