Jump to content
Reinaa

Taastuvad joogid peale trenni

Recommended Posts

Tervist,

 

Läks siin kaal käest ära jälle peale poolt aastat kui olin lõpetanud dieedi pidamist. See kord võtsin asja tõsisemalt ja hakkasin ka jõusaalis käima peale toitumiskava järgi söömist. Toitumisnõustaja juures enam ei käi, kuid kava järgi söön edasi. Samuti lisas nõustaja kavasse, et kui trenni teha, siis peale seda juua Fast Muscle+. Kuna hetkel käin 3 korda nädalas jõusaalis, tasa ja targu tegemas, siis peale igat trenni saab ka jook sisse joodud peale trenni. Siit tuleb ka küsimus, kas on natukene odavamaid alternatiive antud joogisegule? Olen vaadanud ringi aga suhteliselt keeruline on aru saada, mis on samade koostisainetega ( ei mõtle täpselt sama, kuid ligilähedast ). Ehk on keegi nii hea ja annaks nõu?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Piim/keefir ja 1 banaan. Pakk kohupiima ja õun. Näiteks.  Vali ise see, mis maitseb, mingit spetsiaal-sporditoitumist ei pea olema.  Ja kui need 3 korda nädalas ei ole tohutult kurnavad, on täiesti piisav tavaline regulaarne toitumine, kus on piisavalt kõiki makrotoitaineid. Valgu osas võiks vaadata, et seda saab mitte vähem kui 1,5 g iga kehakaalu kg kohta päevas.

Kui on kindel ettekujutus, et trenniga peab käima kaasas sheik - just pulbrist valmistatud, leiad vadakuvalgu pulbreid väga laias sortimendis - vali mõne tuntuma brand'i "whey" - see on kõik, mida vaadata. Kirju lisatud BCAA-dest, glutaminist, ja muudest lisatud "taastumist parandavatest ainetest" võid ignoreerida - suhteliselt ebavajalik müügitrikk. Kreatiin võib olla, aga ega seegi reaalelus sulle tunda anna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×