Jump to content
Lambada

kaal vs lihased

Recommended Posts

Tere,

Kõigepealt andmed - M/30/86 kg/184 cm

Eesmärk - 1. Langetada kaalu ja vabaneda eeskätt kõhurasvast. 2. Kontuursed lihased (ühtlase lõdva massi asemel)

Olukorra kirjeldus - üritan oma pirnikujulisele kehale veidi paremat väljanägemist anda. Ei ole otseselt paks, kuid kõik üleliigne on koondunud keskkohta, mis on/oli juba suurem ja laiem kui rind/õlad. 4 kuud tagasi muutsin toitumist - raskestiseeditava viisin menüüst välja, hommikud algavad pudru ja keefiriga, lõunaks samamoodi kergemad toidud ja väiksemad portsud (praekartul jne menüüst väljas), õhtul tavaliselt wokitoidud (palju juurvilja, kanaliha, riis). Alkoholitarbimist vähendasin (nädalavahetuseti siiski tarbin, üsna palju).

3 kuud tagasi alustasin metsajooksuga - 2-3 X nädalas, 7-8 km kord, millele 2 kuud tagasi lisasin jõusaali (2-3 X nädalas).

Probleem - jõudu on juurde tulnud ja "õllekast" olen lahti saanud. Kaal langeb (alustades 90 kg), kuid tundub, et peenemaks jään igalt poolt mujalt, kuid mitte kõhult/puusadelt (v.a see, et ei punnita enam üle värvli). Lihast minu toitumise puhul ilmselt ei kasvatagi ja siit küsimus -

Küsimus - kas enne, kui panen rõhu lihaste kasvatamisele, kaotan ära ka "sangad", võib saab neist siiski lahti paralleelselt lihasmassi kasvatades?

Tänud vastuste eest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

http://www.fitness.ee/artikkel/1474/lihas-peale-ja-rasv-maha

Alguses on see võimalik.

Pead endale aru andma, kas tahad lihast kasvatada või rasvast loobuda. Lihast on võimalik ka muidugi kasvatada minimaalse juurdevõtmisega, mitte lisa 20kg vaid +-5kg nt.

Sa pead oma kaloraažil silma peal hoidma ja ka peegelpildil. Samas sa oled nii vähe alles tegelenud alaga, anna aega ja keha läheb korraliku treeninguga vormi. Kahe kuuga juhtub alguses palju ja siis nagu "jääks seisma", kui ükshetk avastad peeglist - kust need lihased tulid? ;)

Kui vastava trenniga ja toitumisega ei muutu midagi kaalunumbrite osas siis on sul kaks võimalust - 1) alandada toitu ja lahti saada rasvast 2) Süüa nagu ikka ja vaikselt lihast kasvatada.

Tulemus sõltub sinu eesmärgist ^_^

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×