Jump to content
Arnold

Õnneks pole palju vaja...

Recommended Posts

Tagasi artikli juurde

Mõne asjaga on nii, et sa oled seda justkui eluaeg teadnud, ent pole seda endale lihtsalt teadvustanud. Samuti on selliste asjadega nii, et kui sa selle avastuse välja paiskad, siis ütlevad kõik, et ?aga loomulikult on see nii, kas sa siis ennem ei teadnud?? Samas, keegi ei räägi sellest kunagi. Olgu kuidas on, kuid kolmapäeval 15. detsembril 2010. a. oma jalatrenni tehes sai küpseks järjekordne tõetera.

Selleks, et trenn oleks hea, õnnestuks või saaks hindeks viie on vaja tegelikult vaid ühe olulise harjutuse ühte - kahte õnnestunud või kordaläinud seeriat.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mida staazikam harjutaja, seda vähem on rõõmuks vaja, kui suudad ühes seerias teha 1 kordusegi rohkem juba teeb rõõmu... ;)

Trennis enese jaoks selle "rosina" leidmine on väga vajalik. ;)

Jah...staazhikam harjutaja küll, kuid võib ka ütelda, et pikemat aega jäävad sporti vaid need inimesed, kes suudavad enese jaoks seda "rosinat" leida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

On olnud ka vastupidiseid kogemusi ;)

Nimelt , siis kükki tehes. Kurat raskus oli kerge , aga tehnika vajus nii ära, 2 seeriat niimoodi. Ajas ikka jube närvi , tundus et terve päev on tuksi keeratud. Olin lihtsalt viha täis ja paugutasin pärast isikliku rekordi - peale seda läks nägu ikka veidi peeru täis ka ja päev oli täitsa korras ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×