Jump to content

serif

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

serif

  • Tase
    Algaja
  1. Miks pole enam teema all vastused avatud ?

    Mitut postitust kuvada iga teema all - 40 Mitut teemat näidata iga foorumi all - 40 Kui seda kohta mõtlesid siis see ei muutnud midagi.. ikka sama jama et kõik kinni.. on mingi muu koht kus võimalik muuta ?
  2. Näen nüüd forumi kõiki teemasid nii: Varem sellist asja polnud :S
  3. Poleks aleknal jalad haiged/valusad olnud arvan et oleks meil teine MM meister... aga siiski super et eestlane võidu krabas !... Ja ei ole mõtet teha tammertit maha ! Maailmas top10 sees olla on ju seegi SUPER tulemus ! ? Või ainult on top3 tähtis ?
  4. Earthlings

    Masendav...
  5. rasvapõletus

    Raiska energiat.. kas või otsingu kasutamiseks
  6. jäine valgujook :)

    põkijäätis hahahaha aga muidu jääse laskmine ma ei usu et midagi halba teeb
  7. Keharaskusega harjutused?

    Hantlitega on jah päris keharaskuse harjutus ...
  8. Eesti kalleimad reklaamid !

    Väga head
  9. Pronkssõdur

    mul tuli sama sõnum aga numbrilt 1596
  10. käärima läinud fatburner

    Mul juhtus nii, et ostsin 4 fat burnerit poest kodus märkasin et 2tk neist kuupäeva ületanud kahjuks viskasin tšeki juba ära ..
  11. Kuidas suhtuda L-karnitiini jookidesse?

    Seda küll aga kui joodki nt 1000mg'se fat burneri ära ega siis kõike su keha sealt ei "omasta" äkki läheb 40% kasutusse ?? Või on see vale mõtlemine ?
  12. Valgubatoon

    Väga hea asi ! Muudatuseks ei lisanud banaane ja üldse shukrut kuna šokolaadi maitseline valgupulber on niigi magus. Kasutasin ka natuke müslit. Kokkuvõtteks oli väga hea asi ja sai kiirelt tehtud http://img19.imagevenue.com/img.php?image=...7_122_741lo.jpg /Pilt mobiiliga tehtud seega halb kvaliteet..
  13. Kava!!

    Loodan et pakkumine on ikka jõus trenni teen 4x nädalas serif@hot.ee
  14. Tühi kõht

    Toitumiskava järgi süües läheb vahepeal paar tundi pärast söömist kõht tühjaks kuna munade asemel joon nüüd hommikul hoopis Muna valgujooki. Kas peaks midagi natuke siis lisaks sööma või ootan kuni järgmine söögi kord ja söön siis ? Kõht vähemalt ei korise vaid on õrnalt tunda, et kõht tühi. + Milleks tavaline- ja hapukurk head on ?
×