Tere! Sooviks siis teada täpsemalt kuidas treenida kui eesmärgiks on kaotada kaalu ja saada prink keha. Kuna käin koolis ja tööl, siis on võimalus jõusaalis käia ainult 3korda nädalas(nt: Esmasp,neljap,pühap) ja seda siis hommiku poole(kella 11ks)Trenni päeval ärkan ma kell 09.00 hommikul ja trenni jõuan umbes 11-ks. Trennis olen käinud tühja kõhuga(ühe puuvilja olen ära söönud küll),kuna siis kaotab ju peamiselt rasva arvelt.Treeninud 1,5h ja umbes 1,5 tundi möödudes olen esimest korda siis söönud Jõusaalis olen alustanud soojendusega jooksurajal(10min).Siis olen teinud kogu keha trenni.Ülakeha ja alakeha..3seeriat ja 12-15korda. Ja lõpus siis veel olen püüdnud teha nii et jõuda veel aeroobset natukene ehk siis jooksurada -30min..Olen kuulnud, et kui lisada jõutrenni lõppu aeroobset,siis pidi see põletama keha rasva rohkem kui teha aeroobset enne trenni. Küsimus siis selline et kas äkki on parem teha raskemate raskustega 8-10korda,3 seeriat.Et siis pidavat rohkem põletama. Parandage mind kui ma midagi valesti teen Ette tänades K