Jump to content

maitmk

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maitmk

  • Tase
    Vaatleja
  1. unekas peale trenni - milles asi ?

    söömine on mul muidugi jamasti - hommikul kell 9 tavaliselt 3 praemuna ja võileivad, vahest puder. Lõuna kell 14 korralik praad, tomat. Õhtul 19 ,21 vahel veel mingi väiksem praad või supp. Ja kuna tihtipeale alles 23-24 koju saan siis siis kah enne und paar võileiba. Nii et 3 korda pävas. Aga nüüd hakkan öist pika toimega sheiki tegema kah veel. Tean küll et peaks päeval põhitoidukordade vahele sööma midagi aga ega see lihtne pole. Kas võileibu jms värki on mõtet kodust tööle kaasa vedada? Või mingeid puuvilju ?
  2. unekas peale trenni - milles asi ?

    unustasin mainida et teen trenni õhtuti kella 7-9 paiku 4-5 korda nädalas kui aega on (töö), kuid see ei tohiks otseselt sellega seotud vist olla sest see uni tuleb tuleb peale ka siis kui ma vaid korra nädalas olen saand mahti trennis käia.
  3. kas kellegil veel on selline probleem et peale trenni mega unekas tuleb peale? Kui trennist koju jõuan ja sheigi ära teen siis ma tean et ei tohi kuskile maha istuda sest siis ma 5 minuti pärast magan norinal. Ja üldse on selline kurnatud tunne et ei jõua nagu midagi eriti teha enam pärast. Kas see võib olla mingist ainepuudusest ? Magan üldiselt normaalselt , 24-8 .
  4. Creatine Pyruvate

    olen tahtnud sama asja kohta küsida juba varem kuid koguaeg meelest läind. Nimelt tavalise kreatiini puhul soovitatakse teha kasutama asudes enne laadimine, aga kas sama kehtib ka selle Creatine Pyruvate kohta - see ei ole ju tavaline kreatiin-monohüdraat vaid mingi muu variant kreatiinist (nime ei mäleta). Ning väidetavalt pidi selle kreatiinisisaldus võrreldes kreatiimonohüdraadiga tunduvalt suurem olema. Lisaks oli minuarust purgi peal kirjas et "Do not exceed the recommended dose" - mis nagu tähendaks siis et sellega laadimist teha ei tohi ??
  5. gp whey drink

    maitse üle ei vaielda , fcoors, aga mina küll aru ei saa mismoodi see nii lääge on. Ise jooks seda 4 korda päevas kui aint rahakott kannataks. Üle prahi sheik!
  6. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    minuarust on Polari tooted mõtetult kallid. Sigma Spordi omasid müüakse tonnaga kus on funktsioone hulgi, Polari saad tonnaga kõige labasema.... A eks igaüks ise teab, võibolla on Polaril peale nime veel midagi mille pärast rohkem raha tasub välja käia
  7. Sörk ja jõusaal!

    keegi kunagi siin foorumis väitis et üle korra nädalas pole mõtet aeroobset ehk siis jooksu teha et pidi lihaskasvu pärssima ? Oli see mingi sokk või sain ma millegist valesti aru?
×