Jump to content

aivo1359

Kasutajad
  • Sisu loend

    229
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

3 Neutraalne

aivo1359

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 13.10.1959
  1. Harjutustepank Edgar Valterilt

    Mul on isegi see raamat alles!Nostalgia laks.
  2. Punnis kõht

    Minu loogika ütleb,et peale kõhu trenni tuleks rõhk panna ka seljale ja külgedele.Jooki tarbida trennis iga 20 min.tagant paar tugevat lonksu.Sass01-kiitus humoorika versiooni eest!Kui suu kuivama hakkab,on juba vee puuduse tunnus.Hilisem joomine ei kompenseeri seda vaegust.
  3. Kas on üldse võimalik ?

    Kõige effektiivsem on minu arust aeglane kaalu langetamine.Toitumine kindlatel kella aegadel ja korrapärane treening peaks kaalu paika panema.Pole kunagi spets toidumenüüd kasutanud.Toitunud normaalselt ja kindlatel kella aegadel.
  4. Jook mida jood trenni aeg?

    Peamiselt Värska mineraalvett,kuid loksutan enne gaasid välja.
  5. Selja vigastus.

    Võib olla peaks soojendusele rõhku panema ja mitte kohe raskete raskustega alustama.Seistes võid seljaga kuskile toetada vajaduse korral.Loomulikult tehnika paika.Suurte raskustega hakkadki väänutama.Edu.
  6. Tere,fender.Ideede leidmiseks annan sulle väikese ettekujutuse oma spordiinventarist.Selleks mine Fitness ratesse ja otsi aivo1359 üles.Kõik on kasutusel kodustel tingimustel,sest klubi asub kaugel.
  7. Tere.Mina soovitan jõusaalis suurem rõhk panna sellistele aparaatidele ,mida kodus ei ole.Jõusaalis teha tugev treening ning muidugi suurem rõhk panna baasharjutustele.Kirjutatud kava jääb kahvatuks.Kavad on kõik saadaval.
  8. Kuidas treenida seda osa kerelihastest. PILT !

    Tere,tommy17 Väga kasulikku infot saab raamatust `"Üldtreeningu anatoomia"
  9. Kodus treenimine (vajalikud riistapuud)

    Tere Laukus.Põhiliselt olen minagi kodus trenni teinud kulutuste kokkuhoiu pärast.Enamus invertar on oma tehtud.Viimati valmistasin jalanõud,mille külge on võimalik hantlid kinnitada.Sedasi saan ma väga erinevaid harjutusi jalgadele teha.Lisaks veel puusadele,seljale ja kõhulihastele.Soovitan soetada sangpomme mitmes kaalus.Põhilised asjad on eespool juba pakutud.Soovitan soetada väga kasulikku raamatut "Üldtreeningu anatoomia"
  10. Loaded Cup 2012

    Õnnitlused Ott minu poolt ka!!!
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    Müts maha selliste aktiivsetele tegijatele.Väga meeldiv oleks rohkem vaadata selliseid videoid,kus tegemist on kodustes tingimustes tehtud spordivahendid.Mul endal on kodus kogu invertar oma tehtud ja saan kõike harjutusi teha.Soovin edu sulle rennosport!
  12. Tundub,et selg on iseenesest väga kõva trenni saanud (heas mõttes) aga tehnikaga võib niimoodi kriipsu peale tõmmata!Pärast kannatad terve elu. Toores jõud ei ole alati väljapääs.Edu!
  13. Kaido Leesmannil on täna sünnipäev!

    Õnne ja edukaid kordaminekuid edspidiseks!
  14. Vanamees teeb ka trenni :D

    Väga meeldiv on lugeda,et on palju pooldajaid vanema generatsiooni sportlikule harrastamisele.Ise ole ka propageerinud paljusid jõusaalis käimisega.Meeletult hea on pärast trenni olla,kui oma nn. laksu kätte saad.Hämmastavalt on ka mulle pakutud vanust üle kümne aasta vähem.Tänud toetajatele!
  15. KULTURISM EI OLE TURISM!

    Kulturism on tervislik elustiil,mis on jõukohane igas vanuses!
×