Jump to content

Janno1

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Janno1

  • Tase
    Algaja
  1. Kas auhinna saate ka teise maakonda saata?, saaja kulul siis ilmselt.
  2. Kas aitab ?

    Seda valgukogust ei pea nii täpselt jaotama, et 30g igakord, mõni söögikord võib olla ka rohkem valku ühes portsjonis, kui sa ei saa 5 kord süüa, siis katsu ühe söögikorraga rohkem valku kätte saada, aga jaotada tuleks umbes võrdselt, et pidev valguvaru sees oleks.
  3. Kas aitab ?

    Ainult munast ei piisa, pead süsivesikuid ka saama ja rasvu. Massi kogumiseks vajad rohkem süsivesikuid, samas oleks hea, kui toidulaud mitmekesine on.
  4. Jõutõmme sirgete jalgadega.

    Ikka on mõtet.
  5. Jooksmine

    võid alustada näiteks 2 korraga nädalas 3-4km korraga, kui see ajapikku väheks jääb võid lisada distantsi pikkust ja 3x nädalas näiteks joosta, ise niimoodi kombineerides saab hea tulemuse, selle kui palju sa joosta suudad tunnetad sa lõpuks ka ise ära, et millal aitab.
  6. Jooksmine

    jutud on teil siin kurjad, aga lisan veel, et jõutrenni võiks ka teha, oleneb muidugi eesmärgist, kui on soov kiirust ja vastupidavust arendada, siis pole jõusaali väga vaja, ma pole kuskilt välja lugenud sinu sugu, kui meessoost oled, siis sul vaevalt seal mingit rasva jalgadel on, mida maha joosta , kui kaalu ja pikkuse suhet vaadata või tahad sa lihtsalt lihast rohkem esile tuua.
  7. Jooksmine

    oleneb, kas jõutrenni ka teed, oletatavalt oled naissoost? Alguses ei tasu väga pikkasid distantse käsile võtta, alguses võid ju proovida 3km ringi joosta ja aegaajalt seda vahemaad suurendada.
  8. Krambid?

    kui mingi suur muna juba tekkis, siis oleks soovituslik arsti juurde minna.
  9. Haarde tugevus

    rippumine aitab, hoiad sõrme otstega kuskilt ääre tagant kinni ja ripud.
  10. valgud ja trenn .

    olenev kuidas keegi on harjunud võtma. Võetakse enne ja pärast trenni, mõni võtab hommikul ja õhtul, kuigi üldiselt on peale trenni kohe valkusid vaja. Ma arvan, et sellest suhtes pole erilist vahet, millal sa seda võtad, peaasi, et peale trenni ühe võtad. Ülejäänud võid päeva peale ära jaotada.
  11. Noored jõutõstjad EM -l!

    Saan aru küll, aga kas mingi kellaaeg ka on?
  12. Noored jõutõstjad EM -l!

    mis kell Kraav ja Sagor homme võistlema hakkavad?
  13. küsimus kõhulihaste kohta

    sellise toitumise juures ma küll ei ütleks, et mingit patustamist saaks nii väga olla. Ma näiteks ei vali mida ma sõõn, koogid, kommid lähevad kõik. Vajadusel ka burgerid, aga tavaliselt saan ma ennem kõhu täis. Rasva% pole ka midagi suurt ma pakun, 10% äkki, pole mõõtnud kunagi
  14. Kondid paistavad?

    sõõma pead, kui ei söö ega siis midagi ei toimu.
×