Jump to content

rinaldo

Kasutajad
  • Sisu loend

    986
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rinaldo

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 02.04.1989

Viimase Profiili Külastajad

5 845 profile views
  1. Explosive Bodyweight training

    Kena plahvatus.. Mõni mees tahab siin kirbu nime vist üle võtta
  2. Pilte on kõvasti töödeldud, et saada sooned välja. Algse fotoga võrreldes on töödeldud pildid märksa kontrastsemad. Rõhutatud on varjud ja heledad kohad. Lisaks on koormuse ajal veresooned rohkem "väljas" kui puhkeolekus. Kui lisada eelpool nimetatule see, et tavaliselt käivad inimesed riides, siis pole sooni eriti nähagi. Pealegi ei kesta selline kuivus aastaringselt. Tõmmake ennast sama kuivaks ja pumbake kõvasti! Usun, et tulemus on pea sama! Vähemalt "teed" on "kaardil" samas kohas. Jämedus on arvatavasti treenitusega tulnud. Janar jõudis minust juba ette.
  3. Käisin täna Sergei Voronetski juures ja lasin selja üle vaadata. Rääkis mulle igasugu imeasju. Tahaks sinuga ka sel teemal arutada. Millal sind messengeris kohata võib?
  4. Õnnitlen!! Mul on hea meel, et sa pole seljahädade ja motivatsiooni puuduse tõttu alla andnud! Ma ei hinda kedagi Eesti kulturistidest kõrgemalt kui sind, sest sa panustad Eesti kulturismi arengusse läbi artiklite kirjutamise ja tõlkimise ning teed individuaaltööd täiesti "suvaliste" noortega, kes tahavad sellel alal kätt proovida. Noori aitavad ka Kiivikas, Imre jt, aga läbi interneti artiklite jõuavad sinu sõnad Eestimaa kohtadesse, kuhu nende meeste omad ei pruugi ulatuda. Soovin jõudu ja tervist arenemiseks!
  5. Pildid on kadunud, sooviks neid näha
  6. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kirp krt, osta kaamera!
  7. Õige mitmekülgne mees! Loen ja vaatan siia praktiliselt iga päev, sest alati on midagi uut ja huvitavat näha.
  8. Marek Kalmus 40

    Palju tervist ja jõudu edaspidiseks!
  9. YouTube videod

    Andekad inimesed! http://sports.break.com/people-are-awesome Vabandan kui nähtud on.
  10. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Mina kadusin asendusteenistusse ja elukohta vahetama. Kui elu on paigas ja rahalisi ressursse taas tekib, siis jätkan treeningutega.
  11. PALJU ÕNNE ROTTER

    Soovin ka tagantjärgi palju tervist ja positiivset ellusuhtumist! Sinu postitatud artiklid on alati huvitavad ja harivad
  12. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kirpmees, ära muretse! Vaevalt et vorm puhtalt looduse poolt kaasa antu taha jääb. Asi on ikka kuskil treeningkava ja puhkuse taga kinni. Minu teada ei aja jõutõstjad mitte puhast lihasmassi kasvu taga, vaid ikka rohkem närvisüsteemi arengut. Ometigi on neil oma treeningkavadega saavutatud suurepärane mass ning nagu näha ka kulturismi vaatenurgast proportsionaalselt paigas keha. Ma pole su treeningkavasid enam jälginud, aga mu soovitus oleks võtta kätte mõni jõukava ning sinna vahele visata ka massikavasid. Intuitiivsetesse treeningkavadesse ma ei usu, sest raskuste ja korduste lisandumine ei ole nende kavadega nii järjepidev kui 1 KM protsentide ja kordustega määratud kavadega. Sellised on enamasti jõutõstjate kavad. Lisaks piira treeningpäevi nii, et sul ikka paar puhkepäeva ka nädalas jääks ja kindlasti ära tee aeroobset treeningut jõutreeningu lõppu. Treening ise ei tohiks kesta üle tunni (ma ei arvesta soojendust ja venitusi aja sisse). Sellised on minu soovitused. Kas mu teooriad sinu peal toimiks, ei tea. Kui sa enda vormiga praegu rahul pole, siis on aeg midagi muuta Ära alaga tegelemist lõpeta. Pigem tee kergem treeningperiood ja siis lase raskemate treeningutega edasi "Where there's a will there's a way" Onu Bella motiveerib
  13. Alustajale... tee võistlusteni

    Näita jalad ka ette, siis oskame paremini kommenteerida. Võistlustel hinnatakse ju kogu keha ja jalgadeta mehed häid kohti ei saa Ülakeha vorm on sul võistlemiseks piisav. "Topeltbiitseps tagant" poosis vii abaluud laiali, et näidata selja laiust.
  14. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kirp maailmameistriks!
×