Jump to content

allar245

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

allar245

  • Tase
    Vaatleja
  1. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    Kas teil HT-R´le mingit sooduskampaaniat lähiajal ei tule?
  2. nojah, kui nii nüüd teie sõnade järgi võtta siis pigem vaataks keemikuid jooksmas 100m 7 sekiga kui puhtaid mehi 9-10 sekiga...kuhu nii üldse välja jõutakse???
  3. Järjekordne näide minu eelneva postituse tõestuseks. Kui sinu "LOOGIKAT" kasutada, siis ju polekski reegleid vaja, sest niikuinii kõik rikuvad reegleid. Gerd Kanter, Marko Märtin, Andrus Veerpalu, Andrus Murumets, Kristiina šmigun, Ott Kiivikas, Jüri Jaanson jne- Ma päris tahaks kuulda, mis reeglite vastu nad eksinud on. Minu loogika ütleb seda, et vinguvad ja hädaldavad/õigustavad need inimesed, kes ise ei suuda midagi korda saata või saadavad asju korda ebaausate reeglitega.
  4. Kui siin lugeda Kalmuse intervjuud ning mõningaid postitusi, siis hakka või vägisi uskuma, et pooled kulturismiga tegelevad isikud on poolearulised. Nt: 1)Mõni kiidab, et mis te kalmust maha teete-vaadake kui kaugele ta jõudnud on...????!!!??? 2) Mõni ütleb, et kalmus on surmani tema iidol, sest tal on niiii hea keha... 3)Mõni ütleb POLE HULLU, et see normaalne....???!!?!!!?? 4)Mõni imestab, et nii lahjat dopingut kasutas, oleks võinud rohkem ja "kõvemaid" steroide kasutada???!!?!??? 5)Mõni arvab, et VAHET POLE, et nii peabki...??!!??? Ja eriti see näitab ükskõiksust noorte algajate vastu, kes saavad pigem innustust sealt intervjuust ja foorumist. See on umbes sama võrdlus,kõrge ametnik Aavo Viiol pani riigikassast 8 milli pihta: 1) Miks te teda maha teete, vaadake kui kõrgele ametipostile ta tõusnud on 2) Mõnele jääb surmani iidoliks, sest tal on 8 milli mida raisata 3) Kahju, et vahele jäi aga muidu normaalne mees 4) Oleks võinud ikka siis täispangale minna ja 80 milli tasku panna...amatöör ma teeks paremini 5) Saaks ise pukki teeks sama... WTF???? MIS TOIMUB???
  5. tallaalused krampi

    Tõenäoliselt sul on lampjalad, sest siis tõmbavad tallad krampi. Selle vastu aitavad spetsiaalsed sisetallad, mis tehakse vastavalt sinu jalgadele eraldi.
  6. Huvitavad tähelepanekud.

    Omast kogemusest tean nii palju, et energia jook ja raske/kestev füüsiline töö ei käi kokku. Sõjaväe lõpurannnakul, kus tuli käia ca 60 km, olid need vennad kes jõid energiajooki, sõna otses mõttes teiste süles kanda.
  7. Kava!!

    Parem hilja kui mitte kunagi 3-4 päeva. alar245@hot.ee
×