Jump to content

alf 1

Kasutajad
  • Sisu loend

    47
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

alf 1

  • Tase
    Algaja
  1. Saun iga päev?

    olen kuulnud et tihe saunaskaimine pidi kohresid kasvatama. Ehk siis nina ja korvad vajuvad suuremaks . Ise kasutan kain saunas vahel peale trenni kardio asemel
  2. Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!

    Kui see koik mis teema algataja raagib on tosi siis oleks kiiresti vaja psuhhooogi aeg kinni panna
  3. Mäletan et vene ajal tegime trenni tinavestiga. Krõpsudega taskutes olid tinaplaadid. Kaalus 7 kg. Eriti hea harjutus oli ühe jalaga Komsomoli staadioni treppidest ülesse. Kaks astet korraga. Mõlema jalga ca. 6 kuni 7 seeriat . Pärast oli lõdvestusjooksul jõuline ja kerge tunne.
  4. Mul on olnud jousaalis juhus kus treener tuleb juurde ja teatab et uks neiu sooviks teada kas oleksin partnerist huvitatud. Vastasin et olen onnelikus abielus ja ei. Seejuures on ju tutarlapsel hea jaada eitava vastuse korral tundmatuks.
  5. Toitumiskava kohta küsimused

    Omlett votab ju 3 minutit, mis sa jutustad
  6. uks inetuima kehaga naisnaitlejaid. Tutvu ka teiste filmidega kus ta osaleb.
  7. Kus saalis käite treenimas?

    JJB Dundalk, Iirimaa. UK kett. Tase kova. Bassein 25m jms.. Kuu 45 euri ca. 700 krooni siis. Eestis pole veel sarnast kulastanud kuna enamikes heades kohtades uksikkulastust ei muuda. Nuud vist Sparta nimelisse saab mindud kuna seal korra pilet olemas.
  8. Jõusaalid Tallinna kesklinnas?

    Ära reval Sporti küll mine. Täna käisin ja olles nõus 200 krooni proovikülastuse eest maksma kuid ei soovitud minu autole parkimist sealses hoovis võimaldada. Patrkla oli pooltühi. Kas ma peaksin 50 krontsi tund vanalinnas parkima? Mingisugust võimalust mulle ei pakutud. Öeldi et püsikliendi kaart avab parkla. Ju see valvelaua mutt ei olnud siis püsiklient. Läksin Zelluloosi. 70 kronsi ja tule või viie autoga. Mõnusalt asjalik koht samuti. Käisin varem ka Myfitnessissis kuid see rohkem naistele. Nadi varustus kangi ja hantlimeestele. Aga muidu väga puhas. Ühel päeval käisin ka Laagri jõujaamas treenimas mis liiga kallis 130 krontsi ja liiga väike. Olen Eestis kaks nädalat ja soovitan kõigile Zelluloosi. Jutt oli muidugi üksikkülastustest kuid eks saab nende kaudu ka ülevaate teenusest ja suhtumisest klientidesse erinevates jõukades
  9. Mis su rasvaprotsent siis on
  10. Marek Kalmus on ?

    milleks on meile siia lehele selliseid vingujaid nagu codec vaja. Go heavy or go home.
  11. Milline saal

    Tulen juuli alguseks paariks nädalaks Eestisse, Tallinasse. Sooviks ca. 5-6 korda jõusaali kasutada. Kas keegi oskab soovitada soodsa hinna ja hea tasemega saali. Arvatavasti pean leppima üksikkülastuse hinnaga.
  12. Igemed

    Tänan vastuse eest.
  13. Igemed

    Sooviks teada miks igemed valutavad peale aurusauna kui olen sees kauem kui 10 min.. Käin hambaarsti juures regulaarselt kaks korda aastas seega põletikke ja katkiseid hambaid ei tohiks olla. Tuikavat valu olen tundnud viimasel poolel aastal. Valu varem ei esinenud kui isegi pikemalt saunas viibisin. Aurusaunas käin vahetult pärast trenni. Temperatuur saunas 46 kraadi.
  14. no tere

    Teema algataja soovib kõike korraga. Söömist korda ja kohe, keha fitiks ja kohe. Kas see ei peaks olema vähe pikem protsess et enda jaoks asju läbi mõelda ja proovida. Päevikut pidada ja tulemusi hinnata eelnevalt ülestähendatud andmete põhjal. Miks teemaalgataja arvab et kõik peab olema nii lihtne nagu saia ostmine poest. Head enesetunnet ja välimust tahaks küll aga pingutada ja ajusid kasutada eriti nagu ei viitsiks.
×