Jump to content

Vette

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vette

  • Tase
    Algaja
  1. Hüppeliiges

    Ikka on - amputeerimine . Kui nüüd tõsiselt, siis soovitav oleks spordiarsti külastada. Kunagi sai ka ise korduvalt hüppeliigeseid traumeeritud ning nö omal käel rahvameditsiiniga tegeletud. Lisaks kippusin kiirustasin treeningute jätkamisega. Nüüd on võimalik vaid väga madala koormusega treenida, kuna liigesed ei kannata enamat.
  2. Alaselg

    Mul olid ka veel ca 2 aastat tagasi alaseljaga tõsised probleemid. Alustasin maas lamades keretõstetega ja mingi aja pärast võtsin kavva ka jõutõmbe. Mind see igatahes aitas. Paranesid nii painduvus kui ka jõunäitajad. Nüüd võib öelda, et alaselg enam-vähem ok. Laseb täitsa elada:). Harjutamist aga jätkan.
  3. Uinak peale sööki-enne trenni

    Võimaluse korral teen seda isegi.
  4. kalorite lugemine.

    Mulle on oeldud, et inimene peab p2evas 2000kcal tarbima... No nii see päris küll ei ole. Inimesed ju erinevat kaalu, sugu ja füüsilise aktiivsusega. Näiteks 90 kg raskune ja füüsiliselt aktiivne meesterahvas kulutab päevas oluliselt enam energiat, kui 60 kg ja vähese liikuvusega naisterahavas:). Võibolla on pisut sellest abi: http://www.toidutare.ee/targadtabelid.php?show=burner .
  5. Mitu harjutust teed terve keha kohta?

    Terve keha üle 2 päeva, s.o 2 - 3 x nädalas. 1 treeningkord 8 harjutust.
  6. probleem rasvaprotsendiga

    Omal oli sama teema. Kui 2006 okt treeningutega alustasin kaalusin 82 kg ja rasva% oli 19. Sarnase toitumise tulemuseks oli kaal 2007 dets 101 kg ja % 31:)) Jaanuaris tellisin toitumiskava ja seda enamvähem järginult (viimased 1,5 kuud jõutrenni ca 1 x nädalas) kaalun hetkel 90 kg ja rasva% on 24. Seega kõik oli kinni toitumises.
  7. valu kolmnurgas

    Tänud TUKI-le. Jutt käib jah just sellest kolmnurgast, mis jääb rinnalihastest allapoole:) Tõsi ta on, et kallutan vist keha liialt ette, eks proovin sirgemalt suruda.
  8. valu kolmnurgas

    Kükkimisel ja kõhulihaste harjutusi tehes ei ole küll tunda andnud.
  9. valu kolmnurgas

    Mul selline mure, et rööbaspuudel surudes tekib kolmnurka ebameeldiv tunne, vahel isegi valu. Milles asi võib olla? Olen proovinud hingamist varieerida, kuid eriti ei ole abi.
  10. venitamine

    Ka mina venitan kergelt peale igat seeriat ja kusagil 5-6 sek. Lisaks muidugi enne trenni kerge venitus ja peale trenni koralikumalt.
  11. Biitsepsi cm?

    Pean ka tunnistama, et õlavarre ümbermõõdu kasv on raske tulema, nüüd keskendun rohkem triitsepsile. ise eelistan rohkem pikemaid seeriaid, so 12-15 kordust. Hetkel ümbermõõt 40.
  12. vajaks abi

    Võiksid teha nt keretõsteid pingil, jõutõmmet või kehasirutusi trenazööril.
  13. kava

    Teadmata sinu eesmärke, soovitaksin siiski teha jalad eraldi päeval. Samuti võiksid jätta kõhulihaste harjutused treeningu lõppu. Ma ei näe, et sul oleks kavas harjutust seljasirutajale, lisa ka see ja tee nt vaheldumisi kõhulihastega.
  14. vajaks abi

    Omast kogemusest soovitan samuti toitumiskava tellimist ja miks mitte ka treeningkava hankimist.
×