Jump to content

raceboy

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

raceboy

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 03.09.1984
  1. Rasvaprotsent

    6,7% näitas. Pärnu Maispordis saab mõõta!
  2. Arnold näitleb

    Nalja peab saama... Motiveeriv treeningpartner:
  3. OTT KIIVIKAS- 30 !!!!

    Õnne, tervist ja visadust edaspidiseks!
  4. Riis vs. tatar vs. pasta

    Olen tähele pannud, et paljudes toitumiskavades propageeritakse riisi. Mis arvate aga sellistest toiduainest nagu tatar ja pastatooted? Tatar minuarust sisaldab riisiga võrreldes vähem süsivesikuid ja rohkem valku- endale väga meeldib! Samas tean, et jahutooted pole kuigi head, kuid kui vaja end süsivesikutega laadida, kas siis makaronid ei sobiks?
  5. Ylikooli poisid

    Tartu Lennukolledz, III kursus.
  6. On öeldud, et see toode tõstab termogeneesi (sooja tootmist). Nimelt mul probleeme sellega, et jäsemed väga külmad (arsti sõnul peitub põhjus kesknärvisüsteemis, mis vanusega võib kaduda)- trenni ajal saab soojaks. On kellelgi kogemust selle tootega- kas see ainevahetust kiirendav toidulisand võiks nimetatud probleemi juures aidata (kas sooja tootmine võib olla aktiivsem ka trennivälisel ajal)?
  7. Tervist. P Paluksin mõnel teadjal soovitada, et missuguseid harjutusi võiks sooritada ja milliseid kindlasti vältida pärast vigastust. Vigastuse näol oli tegemist meniski rebendiga ja põlves vedelik- kirurg mu põlve ei "torkinud", vaid ütles et enne kui lahtine osa põlve liikumist ei plokeeri ja valu on talutav, siis parem las taastub ise. Põlv on paranenud üsna hästi- kindlasti peaksin vältima suuri raskuseid ja sügavaid kükke... kuid mis/kuidas- oskab keegi soovitada või peaksin kohe pöörduma spetsialisti poole? Tänud...
  8. mokatubakas

    Tänud! Nii et järjekordne müüt murtud... pole täheldatud selle positiivset mõju trennile/trennijärgsele olekule. Need pildid mokkadest on räiged- tubakatoodetel peaksid sellised tagajärgede pildid pakil olema....
  9. mokatubakas

    Tervist! Teatud ringkondades olen kuulnud, et mõnede spordialade harrastajad (näiteks suusatajad) ja ka tipptegijad kasutavad mokatubakat (snüs või kuidas iganes seda kutsutakse- loodan et saite aru mida mõtlen). Erinevalt suitsust ei sisalda see tubakatoode tõrva, vaid üsna suures koguses nikotiini (keskmiselt 8mg üks doos-olenevalt margist või kogusest, kas kasutatakse seda padja kujul või lahtiselt). Pole ise suitsetaja ja ei propageeri tubakatooteid, kuid lihtsalt huvitab et kas tõesti saab sellel mingi positiivne mõju olla (pidavat lõdvestama ja aitama piimhapet lihastest ära viia)?
×