Jump to content

Just

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Just

  • Tase
    Vaatleja
  1. ikka need reied

    äraütlemata tore, et mõni mees ka sellise eluterve suhtumisega on:) Enamus siiski hindab vist siresäärsust rohkem paraku..
  2. ikka need reied

    no a´la sellised reied <http://www.ba-reps.com/artists/16/2107/bridget-lido.jpg> eriti hästi on näha, kui vaadata paremat jalga.
  3. ikka need reied

    no talje on vägagi olemas ja "ainuke rasv", mis koguneb, kogunebki sinna "taskutele". Aga kuna keskkoht on peenike, siis need taskud ajavad kogu keha ebaproportsionaalseks. Oleks siis lihtsalt sellised ümaramad reied, aga need pagana taskud ulatuvad kuidagi nurgeliselt sealt reiekülgedelt välja:(
  4. ikka need reied

    sangadeks vist nimetatakse kui vöö serval on mingid voldid.. puusadest jäävad need ikka tsipa allapoole, reie külgedel. Aga ikka peaks ju saama keha kuidagi vormida, kuigi on geneetiline.
  5. ikka need reied

    no kui on sellised püksid, millel taskud külgedel ja siis need sisetaskud välja tõmmata:) või kujuta siis ette selliseid ülaosas ümaraid reisi, mis on ebaproportsionaalsed võrreldes ülejäänud jalgadega ja kehaga. Aga olen muide korra palunud treeningkava, aga siis sain kahjuks siiski tavalise algajate treeningkava, tahaks aga spetsiaalselt ühele probleemsele kehaosale tähelepanu pöörata. Treenituse tase? Selline keskmine ilmselt (oleneb muidugi kellega võrrelda ja mis kriteeriumite alusel hinnata).
  6. ikka need reied

    no "taskud" on seal u. kus püksitaskud külgedel ) aga ei usu, et mingid lümfiringe häired (või kui ongi , siis mis on sümptomid?), pigem pärilik iseära. Aga missuguseid harjutusi soovitaksid jõusaalis ning mitut seeriat ja korduste arvu?
  7. ikka need reied

    kahjuks ei ole läheduses võimalik spinningut harrastada:( suvel ehk rattaga sõitmisest abi...
  8. ikka need reied

    Tean, et rasvade põletamine toimub ühtlaselt üle keha, aga siiski on ju olemas mingid tehnikad, kuidas teatud kehaosi vormida. Nimelt sooviks vabaneda nö taskutest reitel, aga ülakehas kaalu ei tahaks kaotada, muidu lähevad proportsioonid samavõrra tasakaalust välja. Kaalu otseselt kaotada niisiis ei soovi (175 cm 55 kg), ülakehaga olenm rahul. Hetkel teen 3-4 korda nädalas rühmatreeninguid (step, bodypump). Kui stepi tunnis on rõhk rasvapõletusel, teen jõusaalis jalgadele täiendavalt lisa (jalapress, külgedele surumine). Oskate soovitada mingeid "shapimise" harjutusi, et reisi vormida?
  9. Sooviks taastada rinnalihaste toonust peale imetamise lõppu. Kui palju, kui tihti ja mitmeid erinevaid harjutusi tuleks teha, et oleks piisav. Praegu olen teinud üle päeva ühte harjutust kolm seeriat, mõni kord kahte erinevat harjutust mõlemat kolm seeriat. Kas see on rinnale piisav või peaks täiendama harjutuste kompleksi? Tänud ette!
×