Jump to content

Planmeca

Kasutajad
  • Content count

17
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About Planmeca

• Rank
    Algaja
  1. Enda toitumiskava

Ikka putru mitte helbeid
  2. Enda toitumiskava

Kui siit tellitud toitumiskavaga on mul kolme kuuga eesmärk käes, siis ei jää mul tõesti muud üle kui see tellida. Kooli alguses tellin asja ära Kuid kui keegi oskaks seda kava täiustada siis oleksin samuti väga tänulik Hetkel olevat kava kasutan veel umbes 3 nädalat..
  3. Enda toitumiskava

Suurem söök, praad vms on tavaliselt õhtuti, kaheksa ajal või nii. Kas peaks varem olema? Kuna peaks viimane asi üldse kõrist alla minema? Rasvu ja süsivesikuid saab kõikjalt. Kasvõi veidi magusam kohupiim, kohuke vms.
  4. Enda toitumiskava

Käisin eelmine aasta oma 6 kuud jõusaalis + aeroobne trenn(jooks, 3km, 2x nädalas), kuid ilma suuremate tulemusteta. Ühesõnaga, üle viskas, sest midagi ei tulnud eriti juurde. Veidi aega tagasi hakkasin just mõtlema, et toitumine mul paigast ära ja tegin isegi mõned parandused. Enam saia ei söö, süsivesikuid saan mujaltki. Magusaid asju väldin jne. Trenni teen ülepäeva. Üks päev poksin (30 min, aktiivselt), teen üht-teist trenažööri peal(20min, puhkused seeriate vahel), hantlitega jaman jne. Järgmine päev puhkus. Eesmärk on väikene rasvapõletus+ lihasmassi suurendamine. Pikkust 180 kanti, kaalu 77. Ärge arvake, et olen alakaalus, lihtsalt lihast pole piisavalt.. Sügisest lisandub jõusaal, 3x nädalas. Igatahes, toitumiskava selline. Hommikul: Paarsada grammi neljaviljaputru, 2,3 muna(praen, munakollased eemaldan, kuna kaloreid seal jubepalju). Pudrule törts hapukoort. Veidikene kohupiima vms kh kõrvale. Söögi kõrvale võtan ka 1 tl kalaõli. Joogiks valisin keefiri. Lõuna ajal näksin puuvilju v leian midagi muud huvitavat ja tervislikku. Loomulikult ka valku. Kanaliha, muna, kodujuusti vms, et energiat saaks trenniks. Paar tundi hiljem siis trenn. Peale trenni söök kohe sisse. Paar muna, liha, kodujuustu/kohupiima vms. Õhtu poole näksin puuvilju vms. Kui joogijanu siis tarvitan kraanivett, nestead v mingit aura multinektari mahlasi. Kahjuks on isegi praegu sellise kava järgi seedimine vahel paigast ära. Ei tea, mida veel peaks muutma. Loodan, et saite aega lugeda ja mõistate mu muret
  5. Kuidas vabaneda "punnkõhust"?

Ja kaua sul aega võttis, et erinevusi endal näha? Mis seisus sa enne kava tellimist olid?
  6. Kuidas vabaneda "punnkõhust"?

Selge Hetkel veel mõtlen, et kas on mõtet hiljem ka treeningkava tellida? Kas tõesti siis need kavad on oma hinda väärt? Kui palju tellitud kavad ikka saavad erineda kodulehel leiduvatest kavadest. Ja isegi kui see kava tellida, siis kui kaua umbes tuleb seda kava järgide enne uue soetamist. Eks loomulikult inimesed on erinevad. Lihtsalt mõtlen, et kuidas teised tellijad asjast arvavad.
  7. Kuidas vabaneda "punnkõhust"?

Tänud.. Kahjuks ei oska otsust langetada treenerite vahel. Kõik kõvad tegijad kuid valida ei oska. Kas keegi oskaks aidata toitumiskava treeneri valikuga?
  8. Kuidas vabaneda "punnkõhust"?

Ei.. Raha pole küll probleem selle kava järgimisel. Suurem probleem on selles, et kust kohast seda kava siin lehel tellida saab. Vist olen veidikene pimedaks jäänud Ok.. Loen seda veidikese aja pärast.
  9. Kuidas vabaneda "punnkõhust"?

Selge. Loodan, et mõistan mida tähendatakse korraliku trenni all. Kas sinu mõistes tähendab see seda, et konkreetne kava ja seda peaksin siis järgima enamvähem pool aastat või lihtsalt pean olema aktiivne. Et mõned korrad nädalas poksin, tõstan ja lükkan end total gymi peal, hantlid, kätekõverdused jne? Ega mul kahjuks pole ka treeningkava, nagunii hetkel pole võimalik jõusaalis käia. Hetkel saaksingi ainult kodust sporti teha +jooksmine,ujumine,ratas jne.
  10. Kuidas vabaneda "punnkõhust"?

Olen juba pikemat aega teinud aeroobset trenni ja käinud jõusaalis, kuid minu kõht on ikka veel ees. Kui ma aga kõhulihaseid pingutan, tulevad lihased nähtavale kuid niipea kui mul lihased pingul pole, ei ole lihastest enam haisugi. Toitumisega on mul kõik korras, võibolla isegi söön veidikene vähe. Hommikul ajan endale kellogseid sisse, veidikene hiljem muna ja putri. Päeval näksin kõike mis ette jääb nt leiba vms( välja arvata igasugused krõpsud,burgerid vms rämpstoit). Õhtuti mingi soe kodune söök vms. Käin paar korda nädalas jooksmas (3,5km - 35min). Vahepeal kodus boksin või maadlen total gymiga või teen niisama mingeid harjutusi. Kuid probleem ongi selles, et ma olen nii palju vaeva näinud kuid tulemusi ei eriti näha. Loomulikult on rinnalihas veidikene suurenenud, samuti käed ja jalad, kuid kõht on mul ikka ees. Ainult pinges olekus on kõhulihaseid näha, kuid selline asi mulle ei meeldi. Sooviksin, et oleks "flat" kõht. Et istudes ei oleks paks kõht ees. Palun aidake. Pinges olekus, et kõhulihaseid oleks näha on mu vööümbermõõt ~86cm Vabas olekus aga ~91 cm. Pikkust umbes 190 cm ja vanust 16. Meessoost Jõusaalis käidud pool aastat, aeroobset trenni aasta. Muu aktiivse tegevusega tegelesin ka loomulikult varem. Pole kunagi ülekaaluline olnud. Hetkel kaalu ~76kg. Palun aidake.. Kuidas vabaneda üleliigsetest sentimeetritest
  11. Spordijoogid jn

Kas see hea idee kui enne jõukat ajada sisse ~120g rasvata kohupiima ja samuti peale jõukat..
  12. Spordijoogid jn

Suurtel soovidel muudan teksti, natuke kahtlane see tõesti oli Põhimõtteliselt kui tarvitada igasuguseid pulbreid ja lihast kiiremini arendavaid asju areneb lihas kiiremini, aga kui jätad treeningule väikse vahe sisse ntx 1 kuu siis muutuvad lihased väga nõrgaks.. Kui teha looduslikult trenni (ilma keemiata) peavad lihased kauem vastu.. Kas keegi saab sellest jutust midagi aru ?? Tahan lihtsalt teada, et kas tasub tarvitada selliseid aineid treeningu ajal või mitte? Ma suht algaja ja ei tea asjast midagi.. Lihtsalt uudishimu
  13. kas olen alakaaluline?

Udu vaata palju sul lihasmassi sinu ea kohta on.. Palju sa rinnalt lükkad ja nii. Sa täiesti normis
  14. Sõnaseletusi

Oih.. ei tulnud selle pealegi suured tänud
  15. Sõnaseletusi

Mõtlesin oma treeningu tõsisemalt kätte võtta.. Ei ole kasu kui teha iga päev kõhulihaseid, poksida, lõuga tõmmata jne.. Peab olema kindel ja täpne kava mille järgi treeningut alustada.. Niisiis võtsin Ott Kiivika algajate kava, kuid seal on sõnu mida ei tea.. Mida tähendavad siis järgmised laused.. Lendamine trenazööril küljele(õlalihased) Pullover(ületõmbed) lamades pingil hantliga Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega.. Kas see tavaline antlite tõst seistes? jalapress.. kus ja kuidas seda teha jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli..kas lükkan ennast trenazööril üles või olen tagurpidi ja tõmban üles? säärtele seistes trenazööril pöiale tõus.. seljasirutajale keretõusud pukil..?! Need arvud taga nt kõhulihastel 3x max... kas see tähendab et teen näiteks 30 korda ja kordan seda 3 korda? Ette tänades abi eest!