Jump to content

54321

Kasutajad
  • Sisu loend

    153
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by 54321


  1. Purjus peaga auto juhtimine .............. esmakordsel vahelejäämisel eluaegne juhtimisõiguse äravõtmine. Siis oleks napsiseid roolikeerajaid ikka tunduvalt vähem. (Juhtub aga avarii sellisel ja keegi saab viga.... maksab tema ravikulud + kompensatsioon töövõimetus aja ülatuses kogu kannatanu kuu sissetuleku ulatuses) Kui raha ei ole siis otsejoones organidoonariks. Kui terveid organeid ei leita siis sama asi lähima sugulasega. Mõtetu autojuht aga saadetakse kohe haiglas hapniku veeni süstimisega teise ilma. (põrgu)

    Avalikus kohas maha sülitamine.................. 15 päeva aresti koos ühiskondliku kasuliku tööga, peseb seebi ja harjaga tänavaid täispika tööpäeva.

    Räuskavad ja ropendavad teismelised avalikus kohas............ Vanematele 20.000.- trahvi + laps saadetakse 3 kuuks spetsiaalsesse kasvatusasutusse kus Kalmus ja Kiivikas on õpetajad.

    Selliesed leebemad asjad.

    Ja muidugi alates 13 eluaastast noormeestel jõusaal kohustuslik vähemalt 2x nädalas a`2h.

    Kuniks ükskord õhtusel peol natuke napsusena, helistab sinu rase naine, kes pidanuks sõbrannadega koos olema, ning ütleb, et on üksi kodus ja vajab väga kiirelt sinu abi...( keegi pole 100% kaine) Enne teeleminuekut võtad kähku midagi suuloputuseks, aga see juhtub olema tõeline solk, niiet sülitad selle otse uksetaga (tänaval) välja ja suurest ebaõnnest lased suust välja ka paar "ebaviisakat sidesõna" :rolleyes:


  2. Mürgitust põhjustab seemneis sisalduv amügdaliin. Viimast on mõrumandlis 2,5-3,5%, virsikuseemneis 2-3%, aprikoosi- ja ploomiseemneis 1-1,8%, kirsiseemneis 0,8%. Veelgi vähem on amügdaliini õuna- ja pirniseemneis, toomingamarjades ja loorberilehtedes. Inimene võib surmaannuse saada 50-60 mõrumandlist ja 100 ploomi- või aprikoosiseemnest. Seepärast ei tohi luuviljade seemneid süüa.

    aga kui süüa neid näiteks 10.... Mõjub pigem positiivselt ? või ikkagi kahjulikult ?


  3. Ճապոնիայի մասին ընդարձակ հոդված կա անգլերեն և ռուսերեն բաժիններում:

    Հոդվածի տեքստը անգլերեն լեզվով ներկայումս թաքցված է: Հոդված գրելու համար սեղմեք

    վերը "էդիթ" կոճակը և թաքցված տեքստը նույնպես տեսանելի կդառնա: Սակայն խնդրում եմ

    առայժմ ոչինչ մի ջնջեք նշանների արանքում գրված անհասկանալի տեքստից:

    Հոդվածը հիմնականում պատրաստ լինելու դեպքում այս ուղերձը թաքնված նյութերի հետ

    միասին կջնջվեն:

    Või kui nendest makaronidest kasu pole... siis kasuta Otsingut!

    ... usu, et sarnaseid probleeme on sadu!


  4. ja kui ma õigesti mäletan, siis isegi igasuguste erinevate "imerohtuteta" prognoositakse 50-60aasta pärast juba kahekordset rahvaarvu ;) - loomulikult kui sellele piiri ei suudeta panna... Nii, et hakkame aga 3ndale-maailmale rääkima, kuidas seksida nii, et 9 kuu pärast midagi ei juhtu :ph34r:


  5. no ma täpselt samas olukorras :lol: Ja isiklikult kavatsen küll rohkem aeroobsega tegelema hakata, aga ei jäta unarusse ka Sööki ja aegajalt võiks Lihaseid kah koduste vahenditega väsitada... hantlid jne


  6. Kui sul see võimalus on siis lase aga käia.

    Kui põhi on liivane, siis jalgade põrumist karta ei ole. Kuid kui juba rannas oled, siis võid vabalt ka lihtsalt liivas paljajalu joosta, saad tuntavalt parema treeningefekti, kui kusagil tavapinnasel joostes.

    Sellest merest... Tegelikult lahest, millest mina räägin puuduvad sellised võimaluse nagu ainult liival jooksime ja ujumine, sest Kohe peale Kõrkjaid hakkab 2,5km madalat vett :rolleyes:

    Et sa võid ju mereääres elada, aga ujumiseks peab ikka 15km sõitma :lol::blink:


  7. Et plaanis suvel hakata rohkem aeroobsega tegelema,

    ja oleks võimalus joosta ring, kus pool maad saaks läbida madalas meres (liivane põhi)...

    Aga kuidas see mõjub jalgadele? Suurt põrumist justkui olla ei tohiks, aga raskus on jällegi päris korralik... :blink:

×