Jump to content

Nublu

Kasutajad
  • Content count

4
  • Last visited

Never

Community Reputation

0 Neutraalne

About Nublu

• Rank
    Vaatleja
  1. põlvevigastus

Selline kurb lugu et kükitasin pahasti ja hoogsalt ja vigastasin põlve. Ütleme nii et nädal on möödas ja suht ebameeldiv ja valus endiselt. Käin ise vesiaeroobikas kord nädalas ja homme tahaks jälle minna, aga kas ma sellega mitte veel rohkem viga ei tee?Arsti juurde minekuks aga aega pole, töö. Võibolla keegi teist proffidest teab midagi soovitada, mis kiirendaks paranemist? Juba ette tänades
  2. Kõhnaks kuuga

amazon.ee - need kaloritabeli, foorumid, harjutustepangad ja üldse, kogu see koht on nii inspireeriv (maksimaalsed kiidusõnad) et tekkis huvi end käsile võtta. Ja nüüd olen kaotanud tänu toitumise jälgimise, natukese ujumise, kõndimise ja kodutrenniga alla kuu ajaga ilma suurema vaevata 5 kilo. Jube rahul eluga ) ma arvan et sa peaks ka põhjalikult läbivaatama toitumise ja natuke rohkem liigutama. püsivus viib sihile, ausalt
  3. Äkki keegi kena inimene vaevuks kirjutama ka sellest kuidas need kalorid kuluvad, et oleks kergem arvestada oma aktiivsuse ja toiduvaliku suhet. Palju enerigat kulutab keskmiselt käimine, ujumine, rattasõit jne.?
  4. ma usun, et tegemist pole häbenemisega vaid pigem artikli kirjutaja üldistusvõimega... mitte et õigustaks aga no ikka juhtub, iseasi kas on mõtet solvuda sellise asja peale.