-
Content count
113 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Asjalik
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 10/08/1989
-
Pakun 8,2%.
-
EKV 2009 - Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi
Asjalik replied to Rebane's topic in Kulturism & Fitness
Noored 1. Lev Galjutin 2. Sander Kuusk 3. Raimo Tobreluts 4. Madis Valtu Juuniorid -75kg 1. Maiko Kängsep 2. Maksim Zavertailo 3. Ostroglazov Anton Juuniorid +75kg 1. Silver Sõrmus Klassikaline Kulturism -175cm 1. Imre Vähi 2. Ivo Pärle Klassikaline Kulturism +175cm 1. Taavi Koovit 2. Argo Vaible 3. Mihkel Jakobson Mehed -80 1. Andrei Abrossimov Mehed -90kg 1. Robert Matsutsa Mehed +90kg 1. Ott Kiivikas 2. Marek Liiva Bodyfitness -163cm 1. Janika Jürgenson 2. Kati Grabbi 3. Vitaliya Dmitrieva Bodyfitness +163cm 1. Christina Alev 2. Kelli Krichevitsus 3. Natalja Song 4. Tiina Porgand 5. Jaanika Saareleht Juuniorid absoluut 1. Silver Sõrmus Bodyfitness absoluut 1. Janika Jürgenson Klassikaline kulturism mehed absoluut 1. Imre Vähi Kulturism mehed absoluut 1. Ott Kiivikas -
Pakuks, et on mõeldud seljasirutaja treenimiseks.
-
Kana on vaieldamatu lemmik oma õrna lihaga.
-
Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu
Asjalik replied to Arnold's topic in Kulturism & Fitness
Kalmus - 5 Koovit - 6 Vähi - 6 Viska - 12 Reisalu - 10 -
Käin jõusaalis, mille töökoht on mulle võimaldanud. Minu meelest kõige mugavam variant, kui kõik asub ühes hoones. Saal ise pisike ja ega palju kasutuskõlblikkemasinaid pole, aga ega tegelikult palju rohkem vaja polegi kui mõned vabad raskused, kang ja hantlid. Ega ei maksa nuriseda, kui tasuta saab käia. Käisin paar aastat Revalis. Sealne kõige suurem pluss on masinate rohkus ja ruum. Mõned kuud proovisin ka Tulbi spordiklubi jõusaali. See mingit erilist vaimustust ei tekitanud kuna on üsna pisike, aga kõik mis vaja on seal olemas. Proovisin ka Rituali. Ruumi on, aga paratamatult tekkis kuhugi mingi järjekord, kuna kõike on seal 1 eksemplar.
-
Argo Ader - osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel!
Asjalik posted a topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
900 7906 helista kohe, eesti kulturismi nimel ! -
Ka mina ei suuda oma silmi uskuda. Kas tõesti on see Levrone? Vaat, kui kiiresti on kõik ära vajunud, kui enam steroidide peal ei ole.
-
Palju õnne, Liisa!
-
Indrek Otsus - 13 Ivo Pärle - 12 Imre Vähi - 8 Argo Vaible - 16 Argo Ader- 6 Marek Kalmus - 12 Ott Kiivikas- 11
-
Elagu Roska ja tema vägiteod!
-
Tere. Mul on eksamid tulekul ja jubedad keskendumisraskused on. Mis aitaks kaasa keskendumisele ja mälu parandamisele?
-
Indrek 8. koht. Liisa 5. koht.
-
Kae pilti! Imre on ikka väga kuiv. Tublid mehed!