Jump to content

Birdy

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Birdy

  • Tase
    Algaja
  1. Eesti MV 2007- ENNUSTA JA VÕIDA!

    kiivikas vähi morozov kalmus jagomäe
  2. Keha rasvaprotsendi sisaldus...

    Täna sai mõõta Järve selveris. Tasuta.
  3. Teadjad vastake...

    Väga tugev iseloom peab olema aga see võib ju halvasti mõjuda nii töökohustuste täitmisele ning ka inimsuhetele, või kuidas ? Tähelepanu hajumine, unustamine, kokkulepetest mitte kinni pidamine. ..Tõenäoliselt, et 'vee peal püsida' tuleb veel topelt pingutada Eks sama käib vist ka tavadieeditajate kohta, et pidev näljatunne ja energiapuudus võib katuse ikka sõitma panna küll... eriti kui tulemus jääb allapoole ootusi-lootusi. Aga oh seda rõõmu kui kõik lõppeb positiivselt.
  4. Teadjad vastake...

    Vot mina pole üldse teadja ja tahaks väga teada, mis toimub dieedi ajal võistlussportlase mentaalse poolega ehk teisisõnu kuidas ja kas suudab sellel defitsiidiperioodil aju normaalselt funktsioneerida : mälu, mõtteteravus, stress, emotsionaalne tasakaal - peab samal ajal ju tavaelu ka elama- töö, perekond, sõbrad...
  5. Mina ka IRL poolt. Kesk ei võida, võidab terve mõistus (nii palju kui seda on)
  6. Raudne rist

    Eeldatavasti on selle lipsu värv seksikalt ilus punane:) aga tõsiselt rääkides, siis sellise lipsu sõlmija pannakse normaalses õigusriigis istuma. Aga seal pidid ka jõusaalid olema:)
  7. Blondiinid jõusaalis :(

    Ütle siis otse välja, et otsid meest, kes käest kinni võtaks ja läbi jõusaali talutaks. Kindlast küsi enne fotot ka Mulle tundub , et siin natuke tõsisemad tegijad koos aga RATE.EE oleks tutvuste sobitamiseks kindlasti parem koht! Jõudu ja pealehakkamist...
  8. Blondiinid jõusaalis :(

    Ega vist kõike pinke pole vaja kasutada, sõltub sellest , mis eesmärgid on. Väga lihtne 'blondi' raamat on Lars Thool'i treening tervele kehale. Ise just eile ostsin (olen ka blond:)), väga mõnus ja lihtsalt kirjutatud, tuletab kooliajast meelde põhiteadmisi anatoomiast ja füsioloogiast , et saaksid aru mis sinu kehas treeningu ajal toimub! Treeningkavad, toitumissoovitused... Mina leidsin inspiratsiooni ja motivatsiooni, hind oli miskit 149 krooni . Jõudu oma võimete piiride katsetamisel!
  9. seksikad

    No ei ole Mikk seksikas, selline õrna hääle ja õrna olemisega. Kunagi valiti ka Nool seksikamaks meheks, mitte et ma Noolest nii väga vaimustuses oleksin aga neid kahte nagu võrrelda ei saa. See on Kroonika lugejate arvamus, vaba maa, vabad inimesed... Lihtsalt poiss sai tantsusaatega püünele (muide tema tantsupartner on 10 korda seksikam), laulis ühe laulu ja nüüd on kuulsust kui palju!
  10. ideaalmees

    selle arutelu teema on IDEAALMEES !!!!!!!!!!!!!!
  11. ideaalmees

    Siis on ju need mehed ise natuke rumalad, kui nad ei saa aru ,et neid ära kasutatakse ning arvavad ,et naisele ainus meeldimise viis on raisata tema peale palju raha! Ja ei ole nõus sellega , et ainult naised on sellised, leidub siin värvikirevas maailmas piisavalt ka mehi, kes naiste kulul liugu lasevad!
  12. ideaalmees

    Nr 1 olen sinuga täiesti nõus Nr 2 mul on sinust lihtsalt kahju
  13. ideaalmees

    ootan huviga meesterahvaste kommentaare...
  14. Liigeseravim

    Omadest kogemustest võin soovitada, et osta mistahes Glucosamini tablette aga võta koos 1000mg kalaõli kapsliga (näit. Bio- Marin Natural), mõjub paremini. Neid on erinevaid, apteegist saad nõu juurde. Minu ortopeed ütles samas, et Ameerikas olevat testitud ja tegelikult see kuulus Glucasamin kõigile ei mõjuvatki.... aga ega ta midagi halba ka ei tegevat nii et otsus on sinu. Süldist rääkides, siis parem oleks vist ikka kodus tehtud sült, sest kas see mida Rakvere või Saaremaa lihameistrid sinna sisse panevad ikka on see, mida liigesele vaja on …
  15. jõulud ja aastavahetus

    Jõulud ja uus aasta läbi! No nii patustajad - nüüd siia pihtima kui palju siis juurde tuli? Endal oli plaan +/- 0'i jääda aga päris hästi ei õnnestunud Samas ei võta väga hinge, homsest jälle trenni ning korralikult ja tasakaalustatult sööma. Ükski tee ei ole liiga pikk kui saavutad selle mida eesmärgiks oled seadnud!
×