Jump to content

monarh

Kasutajad
  • Sisu loend

    59
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

monarh

  • Tase
    Värske olija
  1. Biolabi toidulisandid

    10kg. lihasmassi kolme nädalaga See teeb peaaegu pool kilo päeva kohta. Pole võimalik isegi keelatud ainetega.
  2. Koormustest

    Tere! Mul selline lugu, et läksin koormustesti tegema. Kõik oli OK kuni jõudsin kabinetti, kus pulsomeeter peale pandi. Tundsin kohe, et pulss tõusis. Tükk aega ei saanud testi alustadagi, sest pulss 120 ka istudes. Lõpuks kuidagi siis alustasime, aga ei tulnud asjast välja essugi. Süda ikka tagus nagu jänesel. Treener ütles, et selle südamega küll sa midagi teha ei saa. Ise olen selline paras pabistaja ja igasugused testid mulle ei istu. Pärast seda, kui olin testi toast väljunud, tundsin, et nüüd on jälle OK. Läksin jooksulindile, panin käed trenazöörile ... pulss 78. Tegin 80 minutit jooksu, tempol 8 km. tunnis ja pulss ei tõusnud kordagi üle 135. Peale jooksu taastus pulss mõne minutiga 100 le. Oskad öelada, mis jama on??? Tänan.
  3. Pronkssõdur

    Lugupidamine Ansipi konkreetsetele sammudele. Võiksime kõik olla uhked sele üle, et meil on peaminister, kes ei jahu niisama ja vajadusel tegutseb, võttes endale kogu vastutuse. Usun, et ega tal kerge pole, kuulates kuidas teda fašistiks nimetatakse ja isegi tappa ähvardatakse. Aga ta on käitunud tõeliselt riigimehelikult, olles märter ja makstes iseenda nimega oma eelkäijate vigade eest (Savisaar, Laar). Oleks see pronksjunn sealt peale putši maha võetud, poleks ukski vant sinna nina nokkima tulnud. Andestamatu viga, et selline monstrum sinna alles jäeti.
  4. Kreatiini tarvitamine

    Tänan gmaster! Kas oskad öelda, kas mõlema meetodi puhul tõuseb lihastesse kogutud vee arvelt kehakaal? Ja millal see jälle normaliseerub?
  5. Kreatiini tarvitamine

    No nii, mehed. Pange enesevalitsus proovile ja üritage vastata. Osad on ilmselt juba krampides ja ajavad kollast vahtu suust välja. :lol:
  6. Kreatiini tarvitamine

    Krt. Sattusin vist jälle mingi akadeemiku haardesse. Nii tark et võttis kohe tatti pritsima jah? Minu käes on Tai Kane kreatiin, millel kirjas tarvitamise õpetus: sega 1/2 tl. (2gr.) pulbrit veega, lisa 1 tl. glükoosi või fruktoosi ja joo. Doseerimine: 2 gr. ööpäevas. Lisaks on ühes Fitness ee. targas artiklis kirjas: Kreatiini kasutamisel on enim levinud laadimisfaasiga kasutamine. Lähtudakse arvutusest 0,3 g ühe kehakaalu kilogrammi kohta. 70 kg kaaluval inimesel oleks see järgmine, väiksema või suurema kaalu korral kasutatakse vastavalt teisiti. 1. Laadimisfaas - 5 päeva 20g (4 x 5 g ) 2. Säilitusfaas - edasi 2-5 g päevas Nii tagatakse 20-30% tõus ( ka 40% ), kuid teadlased said vastava tõusu ka 30 päeva jooksul manustades 3 g päevas. Päeva jooksul soovitatakse võtta nii : enne hommikusööki, peale treeningut, lõunasöök, õhtul hilja. Säilitusfaasis võetakse 2-5g päevas kohe peale treeningut, puhkepäevadel hommikusöögi ajal. Samas rääkis kahest erinevast võimalusest ka Kiivikas ise Robiocopi poes. Paraku oli kiire ja ei jõudnud sama küsimust talle endale esitada.
  7. Kreatiini tarvitamine

    Kreatiini võib teadupärast tarvitada kahel erineval meetodil. Üks variant on lihtsalt tarvitamise õpetuse kohaselt s.o. üks kord päevas, peale treeningut 1/2 - 1 tl. korraga. Teine on n.n. laadimismeetod. Mis on nende kahe tarvitamise meetodi erinevus ja milline on arengu seisukohalt parem. Eesmärgiks lihasmassi kasvatamine.
  8. Kõhulihaste tegemise sagedus

    Eks Vend Vähk oleks seda teemat kõige õigem mees kommenteerima. Minuteada treenib ta kõhtu iga päev ja olenemata paljude eriarvamusest sellise intensiivsuse kohta, on Vähil põhjamaade parim kõht!
  9. Viin

    Kuldaväärt postitus!
  10. Viin

    Kui keegi imestab, miks Ron Dennise Alkoholi keeld tiimis uudiseks vormistati, siis vähemalt mina ei näe selles avalduses uudist lihtsalt alkoholi keelustamises. Inimestele ja eriti nendele, kes F1`te pidevalt jälgivad, annab see seniilikust tallipealiku tegemistest ja järjest süvenevast kriisist tallis hea ülevaate. Iseenesest pole selles ju midagi halba, et talli kaks pilooti kogu hooaja vältel ei võta ühtegi tilka alkoholi. Taunitav fakt selles loos ja asi, mis sellest loost uudise teeb, on see, et Ron Dennis keelas oma pilootidel kogu hooaja vältel aboluutselt alkot tarbida. Ja selles, et ta ei näe põhjust, miks peaksid piloodid lubama endale terve aasta jooksul kasvõi ütainukestki drinki. Tema keelas ja tema ei näe põhjust. Sea ei räägi ainult Räikkönen, et Mc Larenis valitseb külm ja konservatiivne kliima, kus keegi peale vanakeste ennast hästi ei tunne. Usun, et selline absoluutne piirang võib pärssida tippspotlase tulemusi ka siis, kui spotlane ise on niikui täiskarsklane.
  11. Ott.. see on väga tähtis.

    Ott on puhkusel. Järgmisel nädalal jälle olemas.
  12. Viin

    Alkoholi reklaami puhul tuleks mõelda sellele, kuidas see kellelegi mõjub. Normaalsele inimesele, kes küll tarvitab alkoholi, kuid kes suudab seda kontrolli all hoida, see reklaam kindlalt ei mõju. Mingi poolearuline täiskasvanu või laps võib, nähes alko reklaami ilmest küll öelda, et: Woow lahe, peaks ka proovima. Nii et kokkuvõttes olen ma alkoholi reklaami vastane. Aga paar nädalat tagasi tulin Norrast, kus kogu alkoholi müük on riigi poolt monopoliseeritud. Alko reklaame ei näidata. Alko poed on linnades avatud kella kuueni õhtul. Paljudes kohtades linnast väljas on alko kauplused avatud näiteks 12.00 - 16.00. Peale selle on alkohol väga kallis. Tulemused on aga sellised, et näiteks maapiirkondades aetakse pea igas majapidamises samakat ja alkoholi liigtarbimine on tõsine probleem. Harvad pole mürgitusjuhtumid. Ikka ja jälle lahendavad inimesed maailmas probleeme piirangute ja keeldudega. Pakume oma valutavale peale ikka Ibumetiini, nii ju enam pea ei valuta
  13. Viin

    Sinu jutus on jälle see selge piir: KAINE vs PURJUS. Kas inimene, kes hea toidu kõevale klaas veini joob on purjus. Kas mees, kes peale sauna õlle ära joob, on purjus?. Enamik täiskasvanud inimesi maailmas tarvitab alkoholi ja nendest enamik ei ole alkohoolikud ja kui nad alkot tarbivadki, siis ei ole nad kohe purjus ja neid ei pea rahustama. Kui tahad (tahate) millestki rääkida või vaielda, siis pigem alkoholi tarbimise kultuurist, aga mitte teemal: ON OFF. Mis lastesse puutub, siis siin on loomulikult resoluutsus ainuõige tee, sest hiljem teevad nad oma valikud nii või naa ise. Alkoholi eitav kasvatus aitab neil lihtsalt seda valikut langetada.
  14. Viin

    Põhimõtteliste karsklaste nägemus alkoholi tarvitamisest ja mitte tarvitamisest on peaaegu alati must-valge. Kas on probleem või ei ole probleemi. Kõik kes alkot tarvitavad, neil on PROBLEEM???. Kurat enamik inimesi maailmas tarvitavad alkoholi ja kujutage ette ... mitte kõik neist ei olegi parmud. Mina näen aga probleemi just kõikvõimalikes äärmustes. Olgu selleks siis mingid skisod tevisefanatid, kes igat sinu suutäit loevad ja analüüsivad ning muudkui vatravad oma teooriaid. Olgu selleks näiteks ka taimetoitlased, kes kahvatuvad, kui sa liha mugid ja samuti kukuvad sind tüütama oma pläraga, et inimene pole lihasööjaks loodud. Olgu selleks ka täiskarsklased. Tunnen neist päris mitut ja neil kõigil on sama kompleks, mis argonaudil - totaalne mölapidamatus alko kahjulikkuse teemal. Olin nädal aega tagasi ühel sünnipäeval, kus üks selline "korralik" viibis. Kui külalistele valati šampust, et sünnipäevalapsega klaase kokku lööa, siis tundis too, et nüüd on tema järjekordne tähetund saabunud. Ta palus demostratiivselt endale kaasi mingit mahla valada. Keegi ei pidanud seda ebaloomulikuks ja külalise soovile tuldi vastu - palun. Ta pidas siiski vajalikuks teatada - OLEN KARSKLANE. Ok tubli ... ole edasi. Hiljem tüütas ta inimesi terve õhtu, teemal alkohol, selle kahjulikkus ja vatras ja filosofeeris Argonaudi sarnaselt. Kõigi katus sõitis ... täiega. Kuna kõigil oli hea tuju ja keegi teda ei kuulanud, siis lõpuks rahunes ta enam-vähem maha ja sarnaselt Argonaudiga teatas pettunult: Olen aru saanud, et mõtetu on teiega edasi rääkida, niikui nii ei muutu midagi. Me kõik olime tema silmis probleemsed inimesed. Kuid point oli selles, et tegelikult oli ainuke probleem-inimene selles seltskonnas tema ise (kõik on suhteline). Inimene jah ei loodud siia ilma selleks, et alkot üldse tarbida ja selleks, et teise elusolendi liha mugida. Aga samuti mitte selleks, et autoga sõita, juua coca colat, käia kinos, võtta päikest, laulda, mägida pilli, ... käia jõusaalis jne.jne.jne. Maailm on nii palju muutunud, et mitte midagi pole enam nii nagu enne ja nii nagu looja meid lõi. Ma arvan, et hea on piirideta maailmas ja piirideta kuid tasakaalukat elu. Mina elan niimoodi ja olen õnnelik "Mina olen oma elus alkoholist tunduvalt rohkem võtnud, kui alkohol on minust saanud." Winston Churchill.
  15. Millest koosneb teie koks ??

    Protein no. 1 = 50% hüdrolüüsitud kollageenset proteiini + 50% vadakut.
×