Jump to content

artikkel

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

artikkel

  • Tase
    Värske olija
  1. Ja mis sa selle peale kostad, et Ott ikkagi õhku täis ja ülbeks läinud? Mina igatahes võtsin küll praegu teistsuguse hoiaku Oti suhtes selle intervjuu põhjal. + see Kümme aastat on kadedad rivaalid mind süüdistanud, üks neist oli Marek Kalmus (korduvalt dopinguga patustanud kulturist – toim). OTT, äkki avaldad ka need teised "pahad poisid", kes sind süüdistanud on. Ootan huviga.
  2. Ott on vapsee uhkeks ja õhku täis läinud. Nii ülbeks ka nüüd minna ei maksa. Kui võtta intervjuu: Figureerite viimasel ajal tõesti meedias väga mitmel rindel. On see pigem edevus või on eesmärk elatist teenida? Teie küsimused on sellised, et meie jutt ilmselt pikalt enam ei kesta! Ma teen asju, mis tunduvad mulle huvitavad. Mis seal küsimuses nüüd siis häda oli? Pealegi tundub, et elatist teenitakse siin foorumlaste ja fitshopi klientide pealt kui arvestada fitnessi hindu ja tuua võrluseks näiteks sportlab. Praegu jääb arusaamatuks Oti käitumine ning uhkeldamine. Tegi see teda siis kuidagi paremaks nüüd? Ja võta teadmiseks Ott, et väga väga paljud nö. jõusaali inimesed peavad Marekit palju kõvemaks meheks kui seda oled sina. Miks peaks tema kade olema?
  3. Täna toimus Paides Kimberi klubi jõusaalis (Paide spordihallis) Fitness päev. Ürituse korraldajateks olid Paide Avatud Noortekeskus ja Kimberi klubi. Kohal olid Marek Kalmus ja Ain Kimber. Valik pilte tänasest üritusest:
  4. Paide Spordihalli jõusaal

    Tänasest saab jah kuukaarte ka. Kettaid tuleb juurde nagu ma aru sain. 50kg kettaid igaljuhul küll. Hantlid peaksid saabuma sel nädalal ning lisaks sellele hantliriiulile mis seal oli, peaks tulema veel üks. Tõstekangid minu hinnangu kohaselt 15kg. Aeroobse jaoks pidi tulema veel juurde 2 sõudeergomeetrit kui ma ei eksi ( võib - olla veel peale nende midagi ). Riietusruum riietusruumiks, kokku 6 riietusruumi, ära mahuvad kõik. Õlasurumispink üks minugi lemmikutest. Igaljuhul tore, et kuukaardid tulid ning kindlasti hakkan seal käima.
  5. Dorian Yates Lean Gain

    Mis arvate sellest tootest? Keegi kasutanud? Kui on , siis palun rääkige mõjudest ning kuidas maitses? Mõtlesin osta, aga umbropsu ei taha ka osta sellist kallist toodet.
  6. Paide Spordihalli jõusaal

    Seda minagi. Just vaadates Pärnu Kimberi klubi, siis ideaali kohaselt võikski / peakski hindade koha pealt see saal sarnanema Pärnu omale.
  7. Paide Spordihalli jõusaal

    Rent on kõrge, kindel see. Lihtsalt on väga arusaamatu see, et Spordihalli juhatus arvab seda, et jõusaal on rikastumise koht. Vähemalt selline mulje jääb küll, sest nemad on ju need kes määravad rendihinnad + tundub, et teevad ettekirjutusi ka hindade kujundamisel. Ja kui rent kõrge, siis mida päästab ühe korra pilet kui on üsna kindel see, et see saali põrand jääb suhteliselt puhtaks ehk seal ei hakka enamus käima.
  8. Paide Spordihalli jõusaal

    Praegune hantliriiul tervisekeskuses on päris nutune
  9. Paide Spordihalli jõusaal

    Ott oleks võinud ise oma saali meile Paidesse püsti panna. Vot see oleks vägev! Kuigi ega see ettevõtmine praegugi keelatud pole. Saali ju tahame korraliku, küllalt sõbraliku hinnaga. Käijaid iseenesest on päris palju.
  10. Paide Spordihalli jõusaal

    Sparta ka kordades suurem sellest Paide saalist. Paide oma nagu kilukarp selle kõrval Spartas ju püsikliendi kuukaart ka täitsa olemas. (690.-) Ja treeneriteks Ader ja Morozov?
  11. Paide Spordihalli jõusaal

    Loota võib, aga ei saa pihta sellele ühe pileti mõttele, mida praegu rakendatakse. Ma sooviks teada, millega see põhjendatud on. Ainult üks inimeste röövimine käib ja ma arvan, et siin on Paide Tervisekeskus midagi hakanud ütlema ise, et säilitada enda jõusaali kliendid Tervisekeskuses. Aga ega ma ei tea ka. Sellepärast soovikski Aini kommentaari siia.
  12. Paide Spordihalli jõusaal

    Esmaspäeval 23.märtsil kell 8.00 avatakse Paide uues spordihallis 126 m² suurune igati kaasaegne jõusaal. Jõusaal on avatud E – R kella 8.00 - 22.00 ( viimane pilet müüakse kell 20.30) L, P jõusaal avatud kell 11.00 – 22.00 Treener, kes jagab oma teadmisi teile tasuta töötab esmaspäeviti, kolmapäeviti kell 16.00 -19.00 ja laupäeviti kell 12.00 -16.00 Jõusaali ühe korra pilet ( 90 min ) maksab 65 kr. Esimene kuu müüme ainult ühe korra pileteid ja ootame kindlasti Teie tagasisidet, et üheskoos teiega saakisme välja kujundada ühe toreda sportimispaiga. Tule proovi ja ole sportlik!!! Teabe edastas Piret Reinfeld SA Paide Spordi-ja Tervisekeskus Müügijuht 5042105 Tahaksin eelkõige Ainilt teada, kes need hinnad kujundas? Igatahes täiesti idiootne on küsida 65 eek korra eest. Seal ei hakka ju mitte keegi käima. Täiesti kohutav hind. Soe soovitus sellele, kes seal hindu välja mõtleb. Õpilasele 400 eek / kuu (max 500 eek / kuu) . Täiskasvanule 500-600 eek / kuu. Sest fakt on see, et see saal jääb tühjaks. Võrdlus: Rakvere Spordihalli jõusaalis on kuukaart, millega võib käia iga nädal kuni 4x saalis. Õpilasele maksab 200 eek, täiskasvanule 450 kui ma ei eksi. Tallinnas Zelluloosi jõusaalis 3 korda suurem saal, samuti jõusaalitreener ja kuukaart 600 EEK ( 3 kuu kaart 1600 EEK) Kimberi klubi Pärnus. 19 aastased ja nooremad 450 eek kuu ja vanematele 500 eek kuu. ( 3 kuu kaart 1125 EEK ) See võrdub Paide Spordihalli jõusaalis 1 kuu hinnaga ( jälgides allpool olevat arvutust ). Ei hakka rohkem isegi mitte otsima ja vaevama ennast, sest igalpool on mõni jõusaal, mis pakub kuukaarte, mõni lausa aastakaarte ja seda küllalt heade hindadega. Kalkulatsioon: kui käia Paide Spordihalli jõusaalis 4 korda nädalas. See teeb 16 korda kuus. 1040 EEK kuus. Mõned käivad lausa 5 korda nädalas (20 korda kuus). Seega 1300 EEK kuus. Lootsin, et saan hakata käima seal. Tundub, et mõte jääb mõtteks. Tervisekeskuses ka päris kirved hinnad. Spordihallis kirved hinnad. Paide vajab jõusaali, mis oleks normaalsete hindadega.
  13. Jõusaalitreenereid Järvamaal?

    Täpselt! Ise oleksin nõus maksma maksimum 500 eek kuus. Üle selle on juba liiga palju küsitud ja veel sellise hinna juureski poleks paljud nõus käima. Ei tea kas Spordihall ise teeb mingeid seadusi, aga igaljuhul seda saali rahvast täis küll ei too selliste hindadega. Arvata muidugi on, et selle pinna eest küsitakse jubedat rendihinda, sest ega siin Paides inimesed peaga ei mõtle. Spordihalli omad mõtlevad, et jõusaal on mingi rikastumise koht? Jõudu! Ja loodame, et saab need hinnad inimlikumaks.
  14. Jõusaalitreenereid Järvamaal?

    Inventar olemas ja väga korralik. Lahtiolekuaegu ei oska mina küll öelda, loodan et samad ajad, mis tervisekeskuseski. Mingi 11 - 22 oleks soliidne.
×