Jump to content

sande88

Kasutajad
  • Sisu loend

    50
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sande88

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 23.08.1987

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Tervist, Mul vanaisal on parkinsoni tõbi juba aastaid. Nüüd tal on juba raskusi endaga hakkama saamisel ja on hakkanud hallukaid nägema(tõenäoliselt tänu levodopale - parkinsoni ravimile). Olen netist vaadanud videosid ravikanepi ja parkinsoni tõbe seostest ja otsutanud proovida, et ehk aitab. Kas kellegil on kogemusi ja oskab soovitada koguseid? GBD õli muideks on legaalne kuni ta ei sisaldab THC-d(psühhoaktiivne) alla 20%
  2. Pikamaajooksuks treening

    Mul selline mure, et sõlmisime sõbraga kihlveo, et kumb jookseb järgmine kuu kiiremini 16 kilomeetrit. Pm alustan täiesti nullist. Milline peaks olema selliseks jooksuks valmistav treeningkava. Hetke seisuga olen käinud 2 korda jooksmas - nii 1.5km distantsid. Kas peaksin jooksma igapäev või üle päeva, kas koguaeg samas tempos jne.
  3. Naha sügelus!?

    Ei, neid ma ei tarvita!!
  4. Naha sügelus!?

    Mul selline probleem, et trenni tehes hakkab nahk räigelt sügelema(nägu ja selg põhiliselt). Milles võib asi olla ja ütlen juba ette ära, et ma pesen ennast ega mingeid sügelisi pole . Ise arvan, et asi on kreatiinis (BioTech Crea.Tor) või muudest toidulisanditest(söön c-vitamiini, sibula ja küüslaugu lisandit ja omega3-e). Sõber pakkus välja, et vitamiini üledoos?!?!
  5. WTF

    http://www.worldstarhiphop.com/videos/vide...3tloo8U3M0H3oU1
  6. Kulturism on surnud

    Mismõttes surnud?? Kulturismis loeb välimus(lihas), mitte see kuidas see saavutatud on, kuid nõustun syntholi ja implanaatide kohapealt.
  7. Käepõrutus

    Kiirendada protsessi ei saa kuidagi, eksam tulemas, kirjutada vaja!? Massaaž vms? Käele pean rahu andma või venitama jne?
  8. Käepõrutus

    Kaua paranemine aega võttis? Triits on muide valus veits, avastasin eile.
  9. Käepõrutus

    Mis see õige põhjus olla võiks, luumurru korral oleks käsi paistes ja valus ma arvan. Kas on võimalik lihase mingiks ajaks nö magama lüüa?
  10. Käepõrutus

    Poksitreenis lõin enda käe ära, traumapunktis luumurde ei tuvastatud, öeldi et põrutus(ja et peaks paranema 7 päeva jooksul). Kuid kas see on normaalne, et juba 4-s päeva, näppe tõsta ei suuda(ainult saab kätt rusikasse suruda), kätt sirkelt hoida ei suuda, käelaba saan randmest vaid ülesse tõsta(pihuga ülesse) aga mitte teises suunas! Kas on kellelgi midagi sarnast olnud? Nagu lihas oleks surnud vms.. valu pole, lihtsalt nagu halvatud osaliselt.
  11. Claudia Verela- fitness model and actress

    oiblääääädmispüss
  12. Kõik on sassis

    imelik.. perioodid kui mina joon võtan ma kaalust kõvasti alla...
  13. UUS PROJEKT -KAIDO LEESMANN SURUB 300KG!

    Kuidas see hale oleks.. õige just
  14. Keskmine Eestlane!!!

    Mittenaturaalsed mõnuained võivad su keha panna tootma 4 korda rohkem mõnuained(dopamiin, serotiin) kui see on ilma võimalik. Samas võib su koordinatsioon isegi paraneda, haisema rohkem ei hakka ja peavalu ka pole(sealhulgas ka koos alkohooli pruukimisega)!!! Ja nüüd palun selgita mulle - kuidas ilma kamata see olemine peaks nauditavam olema, kui see pole puhtfüüsiliselt võimalik isegi?? No pm karsklased räägivad alkost vms on umbes sama kui süütu kirjeldab seksimist!! olge vait
  15. Kihvt küsitlus ETV sport portaalis

    missivõitlus on ka sport siis.. nad peavad ka end treenima, ja vormi hoidma...... kulturistiks saamine on spordi tegemine, aga laval võistlemine ise pole...
×