Jump to content

Capricorn

Kasutajad
  • Sisu loend

    1 818
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Capricorn postitused

  1. Whey3

    http://shop.fitness.ee/product_info.php?ma...products_id=317 Palju glutamiini ja BCAA- aminohappeid Ei siit saidilt ega ka pakendilt ei lugenud ma välja kui palju ta glutamiini sisaldab, äkki keegi oskab leida mingit infot? Rohkem nagu selles mõttes küsin, et kas on seal nii plaju glutamiini, et kui enne ja peale trenni sellest jooki teen, siis glutamiini lisaks panema ei pea? (muidu eelmisel proteiinil mida kasutasin, ei olnud glutamiini ja panin teelusikatäe iga koksi sisse)
  2. Power Plate

    Tagasi uudise / artikli juurde Lugematu arvu maailma nimekate staaride, sportlaste ja ka tavaliste spordiharrastajate poolt soositud Power Plate® treeningseade tekitab vibratsiooni, mis sõltuvalt valitud seadetest võimaldab treenitavatel lihastel 25-50 iseeneslikku lihaskokkutõmmet sekundis. Power Plate® treening võimaldab jõusaali treeningule vastava toime saavutada juba tunduvalt lühema harjutamise ajaga. "Keskmine Power Plate® treening kestab vaid 20-30 minutit koos lihaste venituse ja lõõgastava massaa˛iga treeningu lõpuosas," kirjeldas Power Plate® Master Trainer Soomes ja Baltimaades Ville Tuominen treenin...
  3. Ei mõtle (ainult) jõusaali/spordiga seonduvat, vaid ükskõik mida. Lihtsalt huvitab.
  4. Huvi pärast uuriks kui palju keegi sangpommi on rebinud/tõuganud. Samas on oodatud ka nõuanded pommi rebimise/tõukamise tehnika arendamisel ning huvitav oleks ka kuulata kuidas mõne tõsisemalt sangpommisporti harrastav tegelase treening välja näeb, kas ja milliseid (ning kui tihti) harjutusi veel peale sangpommi teha jne. Võtsin väikeseks eesmärgiks järgmise aasta kevadel 24 kg pommi kahe käe peale kokku vähemalt 100x rebida (max. 5 min jooksul). Väga ebareaalne just ei tundu, aga kes teab. Kindlasti on vastupidavust vaja üsna kõvasti, kui ühe käega maksimumi ära panen, siis teisega on juba ikka väga raske teha, selg ja jalad näitavad väsimuse märke ning ajab kõvasti hingeldama. 24 kg pommi rebisin kuu aega tagasi 5 minuti jooksul parema käega 52x ja peale seda vasakuga 34x. Ei teagi kumma käega parem alustada on, kas nõrgema või tugevamaga. Korra proovisin ka nii, et tegin vasakuga 40x ja arvasin, et paremaga ehk 45x ikka ära teen, aga ei, jube väsimus tuli peale ja lõpetasin hoopis vähemate kordustega kui vasakuga. Kuidas rebimisel pomm targem on alla lasta, kas lasta õla juurde ja sealt alla või kohe ühe hooga peaaegu sirge käega alla? 32 kg pommi pole päris maksimaalse tulemuse peale rebinud, korra 20x tegin parema käega, aga see ei olnud päris viimase piirini minek. Olen ka Eesti meistrivõistluste tulemusi vaadanud, seal 24 kg pommi on rebitud kummagi käega üle 100x (kokku üle 200), oleksin esialgu rahul kui ise kahe käegagi kokku 100 saaksin.
  5. Öised kohustused!

    Kui toitumiskava järgi sõin ja öösiti töötasin (öised ja päevased vahetused vaheldumisi), siis jätkasin öösel täpselt samasugust kava järgi söömist nagu päeval seda tegin. Öise vahetuse päeval trenni teha pole eriti hea, muidu öösel tööl suurem väsimus.
  6. kas normaalne?

    Tõstmisega on asi selgem, aga kui 65 kg mees tõmbab 20 lõuga ja 100 kg mees 15, siis kummal rohkem jõudu on?
  7. Naturaalselt (ja ikka tõeliselt, mitte selles mõttes, et J.O.K.K. ehk et vahele pole jäänud) treenides jah ok (näide), sel juhul pole naistel õnneks võimalik kaugeltki mitte selliseks saada nagu allpool piltidel.
  8. Naiste kulturismi (õnneks) küll Eestis ei ole jah.
  9. Keha Arengu Monitooring

    Telli omale tasuta arvutaja, mis ütleb KOHE su * 1. keha rasva % ... Nii lihtne see (rasva% teada saamine) ongi?
  10. Kui nüüd nö. tähte närida, siis hantlitega saab ka aeroobset teha... ja tihti seda ka tehakse.
  11. relvaluba

    http://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=193886 Soetamisloa või relvaloa väljastanud politseiprefektuur tunnistab loa kehtetuks, kui: ... 2) loa omaja ei vasta enam käesoleva seadusega kehtestatud nõuetele ... Nendeks nö. nõueteks (vaata 6. punkt) : § 36. Füüsilisele isikule soetamisloa ja relvaloa andmist välistavad asjaolud (1) Soetamisluba ega relvaluba ei anta füüsilisele isikule, kes: 1) on narkootiliste ja psühhotroopsete ainete kasutamisest tingitud psüühika- või käitumishäirega; 2) on raskekujulise psüühikahäirega; 3) on füüsilise puudega, mis takistab tema poolt taotletava relva õiget käsitsemist; 4) hoidub kõrvale kaitseväeteenistusest; 5) on piiratud teovõimega ja kellele on seetõttu määratud eestkostja; 6) on kriminaalkorras karistatud; 7) on halduskorras karistatud relva ja laskemoona soetamist, hoidmist, kandmist, vedu või kasutamist reguleeriva õigusaktiga sätestatud nõuete rikkumise eest või jahipidamise eest ilma jahitunnistuseta. 8) on kriminaalmenetlusest tulenevatel alustel kuulutatud tagaotsitavaks, tunnistatud kahtlustatavaks, võetud vastutusele süüdistatavana või antud kohtu alla; 9) on soetamisloa või relvaloa taotlemisel tahtlikult esitanud valeandmeid, millel on oluline tähtsus loa andmise küsimuse otsustamisel; 10) ei oma käesoleva seadusega ettenähtud tingimusi relva ja laskemoona hoidmiseks.
  12. relvaluba

    http://www.militaar.net oleks kõige õigem foorum.
  13. Metalli maitse suus?

    Metallist hambaplommid, kasutad(oled hiljuti kasutanud) antibiootikume... Halvemal juhul võib ka keskmise raskusega neerupuudulikkus olla (kuidas toidulisandite tarbimisega on? http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=28737 ).
  14. Kommentaaridemöla ei viitsi lugeda (tavaliselt loengi ainult uudist ennast), aga täiesti usun, et see artikli jutt on õige.
  15. koduse treenimise viis ja tulemus?

    Eks mingi lihase kasv ikka (algul) toimub, aga mitte sellisel määral kui teha harjutusi nö. lihaskasvuks soodsamas korduste (kestvuse) vahemikus. Pigem treenid sellega lihase vastupidavust kui maksimumjõudu.
  16. toidulisandite müük.

    Kas keegi üldse nö. võitleb? Ja no kui steroidid on koguaeg keelatud olnud, siiski need kes tahavad, saavad neid osta, vaevalt probleem siis ka mingeid "tavalisi" toidulisandeid saada kui väga tahta. Iga keskmine jõusaalis treenija neid ei vajagi ja tegelikult ei olekski soovitav tarbida.
  17. Arvutimäng Lembitu

    See on täpselt sama link mis seal "testuser3" poolt viidatud foorumis.
  18. kohupiim

    Keedetuna umbes nii: munavalge 35 g ja kollane 15 g, kunagi kaalusin, Selveri keskmise suurusega munad olid. Lahja maitsestamata on küll veidi odavam, aga kui igasuguseid asju sinna juurde lisad, siis võibolla ei tulegi eriti odavam kokkuvõttes? Ma igatahes ei viitsi vaeva näha segamistega, ostan sellise, mida kohe söön.
  19. Arvutimäng Lembitu

    Äkki kui sealt foorumist selle "Pilvemehega" ühendust võtta, saab temalt ka vanema versiooni.
  20. Võiks ju olla nii, et auhinnasaaja valitakse foorumi tavakasutajate hulgast, kirp on vist ju natuke tegijam mees (profiilis ilutseb fitness.ee...).
  21. Saku müüs bakteritega saastunud pudelivett

    Nojah, siis päris Pärnu ei ole, nagu ma arvasin (nagu su profiilis kirjas). Ma ise joon kraanivett tavaliselt, aga mu naine on ka sealt briketivabriku-asulast pärit ja ta üldiselt kraanivett ei taha juua, ju siis vanast ajad halvad mälestused kraaniveest.
  22. Saku müüs bakteritega saastunud pudelivett

    Kus imekohas sa elad, et kraanivesi turbane ja roostene? Ma muidugi ei tea täpselt kas terves linnas (Pärnus) on täpselt üks vesi (ühest kohast tulev ja samamoodi puhastatud), aga ükskord huvipärast mõõtsin korteris kraanist tuleva vee rauasisaldust (töö tõttu oli selline mõõteriist käes) ja oli vähemalt 2x parem kui joogiveele maksimaalselt lubatud.
  23. Ma arvan, et kõik siinsed administraatorid/moderaatorid jms liikmed on siin foorumis kajastatavate teemadega nii palju kursis küll, et oskavad usaldusväärselt hinnata tavakasutajate postituste sisu.
  24. EKSAMI HINDED (12kl)

    12.klassis pole käinud, aga: kirjand 80, inglise keel 40, matemaatika 26. See oli üle 10 a tagasi.
  25. Reaalained

    Võib kõlada uskumatult, aga nii see oli... Põhikooli matemaatika lõpueksam oli 5, ka 9. klassi lõpuhinne 5. 10. klassis olid terve õppeaasta jooksul KÕIK matemaatika hinded 1-d (ÜHED), välja arvatud üks hinne, mis oli 2. 10. klassi jätsin suuremalt jaolt sel samal põhjusel pooleli (kevadel paar päeva enne eksameid) ja läksin sügisel tehnikumi. Seal olid hinded enamuses kolmed-neljad, lõpus tegin ka matemaatika riigieksami: 26 p (kõige kehvem puntisumma 3-st eksamist) Seevastu füüsika oli nii põhikoolis kui ka tehnikumis koguaeg 5, põllumajanduslike tehnikumide (sel hetkel oli neid vist 13) füüsikaolümpiaadil saime 3-liikmelise võistkonnaga ülekaaluka 1. koha.
×