Jump to content

Flex250

Kasutajad
  • Sisu loend

    160
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Flex250

  • Tase
    Kasutaja
  1. Soovitage toidukava koostajat!

    näed ju et jokker-naljamees!
  2. Soovitage toidukava koostajat!

    mis putru? milleks neid süsivesikud? eelkõige miskit valgurikast ikka!
  3. Soovitage toidukava koostajat!

    miks? ta pole ju kõige suurem ega punnis!? kas ta on teoreetik aind? ott ja marek on kasvõi paremad!? ma soovitan saalides vaadata kes kõige suurem mees ja sellelt küsida nõu!
  4. Toidukorra asendaja

    täpselt! jukujuustu tükid, tuunikala konservid või kohupiima või petipaki saab ka alati kaasa võtta.
  5. Toidukorra asendaja

    jah kui just päev otsa kodus ei istu ja töö või kool siis pole aega kokata ja tuleks kaasa võtta näiteks valgujook kas siis valmistehtult sheikeris või pulber potsikus. vadakuvalk 80% on hea sinna lisad süsivesikud(dextrose) ja ongi olemas kõik vajalik.sega veega. lisada võix aind multivitamiini tableti. hea kui vahelduseks muu näiteks muna valk või mingi eri proteiinide segu.
  6. Dieet noorelt ?

    no mingit dieeti pole seal kyll mõtet pidada, ise laps veel. oleks siis paks laps. aga sinusugune kasvav laps peab aind sööma ja massikoguma.
  7. Mida arvate Mr.Mee uuest treeningvideost ?

    sisse söötnud pole aga soovitand siis äkki oled? sellistes kogustes siis pole aga muidu ikka oled? mis tegelt ka sipelgate söömist vajalikuks peate w? kui siis mis mõttega? esimestkorda kuulen et sipelgaid mõni inemene sööb.
  8. Tere, suurem mure.

    no kle nii noorel lapsel dieeti küll vaja pole. ega ta võistlusteks valmistu kulturismis et peab rasvasid ja süsivesikuid piirama kui ta just paks laps pole. lihtsalt peab olema toitumine jah õigem ja rohkem valku, vitamiine... kulturist peab aastaid massi kasvatama enne kui dieeti peab seega nende aastate jooksul ei jää miskit endale lubamata mida saab lubada jõutõstja, ammugi mitte lapsel
  9. treeneri amet..

    sa kirjutasid ju et gümna? sain aru et koolipoiss oled, päris noor siis alles. 16-17 või 18. suht loogiline oleks, et eriti massiivne nii noor ei saa olla...teine huviline oli veel ka arvatavasti koolipoiss. paras aeg asja õppida jah ja arendada end veel. muidu ega keegi nii noort treenerit tõsiselt võta, vanemad inimesed ei kuula sind kui sa veel eriline põkk just pole
  10. treeneri amet..

    kui asjast miskit ikka tead-toitumine+trenn ja ka muud spordiasjad siis võid selle paberi teha ära nagu naksti. ja siis võid ka lisa astmeid teha, veel kõvem kui ülikoolis kehakultuuriteaduskonnas õpid. aga noh iseasi kas sind keegi jõusaalis selle paberi pärast keegi kuulab ja tõsiselt võtab. mind näiteks küll 70 kilose kooliposi jutt ei huvitaks/veenaks(muidugi ma ei tea kui tõsinetõsiselt võetav mees sa oled). usun, et klient vajab jõusaalitreenerit kel vähemalt kümne aastane trennikogemus, siis hea kui on võistlustelt head tulemused ette näidata ja tuntud mees ja siis et kas teda kuulata/uskuda või mitte seda räägib mehe keha ja jõud...mõned vanad tegijad nigu kalmus, murumets jne. neid kuulad onju aga kes kuulab mõnda tundmatut poisikest kel pole miskeid tulemusi näha?! enne treeni end kapiks! see paberi saamine on tühine asi sellekõrval! klienti ei huvita mitte su paber vaid enne kui oma teooriat ajad praktika, reaalsus! või siis mine peale keskkooli kehakultuuri õppima.
  11. Lightweight baby:)

    ok, panin arvutil heli järgi, nyyd saan aru!
  12. Lightweight baby:)

    mix ma naljale pihta ei saa? täiza vana ja nähtud video.
  13. Naiskulturistid...

    muidugi
  14. Ei higista trennis

    vähe vist pingutad ikka. see tõesti individuaalne, olen ka näind trennis väga lihastes meest kes ei higista. mul omal aga hakkab higi jooksma juba enne soendust riiete vahetuseajal tavaliselt ja trenni lõpuks on riided läbimärjad-täielik vastand sulle
  15. kuule aga kuidas siis üldse profiks nii saab? siis kui keegi ei pääse võitma amatööride võistlust ei tulegi proffe ju. ja kui tõesti ilma steroidideta keegi peaks amatööride võistlused võitma ja profiks saama siis pole ju ka proffidel dopingut vaja.
×