Jump to content

nyc

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

nyc

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 17.07.1987
  1. Hõbeketi puhastus.

    Selle sooda ja soola variandi kohapealt nii palju, et seda peaks tegema alumiiniumist nõus/anumas, ma küll ei tea täpselt miks, aga nii olen ise teinud, kuna kuskilt kuulnud Aga põhiliselt olen ise puhastanud hambapastaga, sest see nagu parem tuemuse jätnud, kui see esimene variant, kuigi jah, suht kiiresti tuhmub uuesti ära. Spets vahendeid pole proovinud.
  2. Poksikott (taaskord)

    Soovitaksin ka Falcot, endal on ja olen rahul. Aga paljaste kätega ei soovita küll kohe taguma hakata, vähemalt esialgu. Korralikult seotud sidemetest peaks piisama, ei lõhu nukid ära ja hoiab rannet kinni. Korralikud elastsed sidemed maksavad kuskil 100 kr ringis.
  3. Kas sõltud alkoholist?

    Pidu igal päeval! - Kõnnid ohtlikul pinnal. Tänasest oleks õige alkoholi tarbimist piirama hakata. Piirdu nädalavahetusel paari klaasi veiniga, hommikul on pea korras ja võid kindel olla, et ei hakka peol vintis peaga lollusi korraldama. Tunnistan ausalt, vahel läheb käest ära küll, aga iga päev kindlasti ei joo! Kui vaja, suudan vabalt olla ka kaine päris pikalt (ei võtta tilkagi). Aga sin võib ka vaidlema juba hakata, et kes mida joomiseks nimetab, näiteks kaks õlut õhtu jooksul aegajalt on pigem mõnus äraolemine.
  4. Jaapani maratonmungad...

    Täiesti hullud
  5. Võitluskunstid Rakveres

    See "Tugev Tahe" on väga asjalik kickboxi klubi, sai isegi kunagi käidud. Ei tea kas ta enam tegutseb, kunagi ta igatahes oli ööklubi Carola peal. Aga MMA'd peaks olema pm ka võimalik teha, nüüd sügisest pidi uuesti hakkama, et kui sul selle vastu huvi, siis võin saata sulle selle eestvedaja kontaktid ja saad ise täpsemalt uurida. Ja Taekwondo tegutseb Väike-Maarjas, ei ole kuulnud et Rakvere ka oleks.
  6. Pudelivesi

    Enamjaolt tarbin gaseeritud kraanivett, kodus gaseerimisaparaat ja oma kaev.
  7. Igatahes mitte 119, kui ma õigesti aru sain
  8. Treenimine Kuperjanovi pataljonis?

    Teenisin KUPis aega 2007/2008. Siis sai jõukas käidud Võru spordihoones, eraldi lubadega saime välja, aga nüüd peaks seal olema päris korralik jõusaal. Sai isegi neid seadmeid seal rekka pealt maha tõsteud, aga minu ajal ei jõutud nii kaugele, et oleks saanud neid kasutama. Nagu Eesti kaitseväes ikka, asjad just erit kähku ei liigu. Noorteajal isegi kui saaksid teha, siis väga ei viitsi, niigi tamp taga, vähemalt nädala sees, nv ehk isegi jõuaks teha. Aga hiljem, kui metsas ei konda kuskil, siis lastakse trenni teha küll. Ja pärast SBK'd ma usun et võid ka toidulisandeid kasutada, vähemalt mina küll võisin, isegi et soositi, kuna paar leitnanti olid ka korralikud jõuka vennad ja tarbisid ka. Ja vormi languse kohapealt nii palju, et kui sa mingi eriti tegija pole, siis midagi hullu küll pole, minul igatahes vorm paranes. Aga edu KUPis, mina jäin oma teenistusega seal igati rahule
  9. Toitumine

    Ma ise algul arvasin ka, et ilmselt eriti ei jaksa, aga nüüd juba harjunud ja ei ütleks, et jõudu pärast HIIT'i väga palju vähem oleks.
  10. Toitumine

    ee.. on küll jah, ma selle üle ei arutlegi, võibolla väljendasin ennast natuke valesti eelmises postis, aga minu küsimus oli selles, et kas selle teooria järgi, mis -arx- välja tõi, on võimalik, et asi ka teistpidi töötab, et kõigepealt aeroobne ja siis jõutrenn?
  11. Toitumine

    Kuna suvi pm kohal, siis olen hakanud tegema tugevalt aeroobset ehk siis alustan oma trenni alati HIITiga ning pärast seda teen jõutrenni ja kõhulihaseid peale. Ehk siis vastupidi sinu teooriale, aga kas mõju võib siiski sama olla? Kuna HIIT ju nö põletab ka pärast seda rasva edasi mingi aja, kuigi enam tegelikult ei tee aeroobset.
  12. YouTube videod

    photoshop aga jah, pooled pildid ikka täiesti ebareaalsed
  13. Algaja jõusaalis

    Nu kui mõtet ei oleks siis neid ei toodetaks ju? Aga kuna treeningkoormus tundub olevat piisavalt suur, et tavatoidust ilmselt enam kogu vajalikku valku kätte ei saa, siis oleks ikka mõtet tarbida jah. Ning kasuta otsingut ka, sest usu või mitte, aga enne sindki on algajaid olnud ja küsinud
  14. JÕUTÕSTMINE

    Tervist, kui tüli ei tee, siis oleks ka huvitatud jõutõstmise treeningkavast, jaotatuna siis nelja päeva peale. nycsander@gmail.com Suured tänud ette
×