Jump to content

triinu50

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

triinu50

  • Tase
    Vaatleja
  1. hirm

    No hommikul söön ühe tomati, natuke kurki, porgandit ja vahest ka rasvata kodujuustu või jogurtit. Lõuna ajal söön ühe õuna ja porgandit. Hiljem söön veel rasvata jogurtit ja kodujuustu. Alguses ma muidugi võtsin 5 kg alla, aga siis jäi kaal seisma ja nii kui midagi natuke rohkem sõin, tuli kohe juurde. Mu tuttav aeroobikatreener ütles, et sellise trennikoormuse juures võiks ma süüa ükskõik mida ja kui palju, isegi magusat, aga see pole miskipärast nii..
  2. hirm

    Anoreksik ma pole. Ma ei suudaks olla mitte midagi söömata ja ma tean, et ma pean sööma, aga nii raske on. Mul on paaniline kalorite ja eriti rasvade hirm. Sellepärast teen ka väga palju trenni. Pidev trenn ja vähe söömine aga hakkab tervisele käima. Aga samas ma ei saa aru, miks mul kaal tõuseb kui ma natukenegi rohkem söön. Jube hirmutav. Siis mul tekibki tunne, et ma ei või midagi süüa, muidu kohe kaal tõuseb. Lihatükikese või magusa [ šokolaadi] lubamine endale oleks täielik luksus. Jube magusaisu on muidugi kogu aeg.
  3. hirm

    Mul on tõsine hirm rasva ja paksuks minemise ees. Söön äärmiselt vähe- päeva jooksul maksimaalselt 700 ckal. Näksin porgandit, õuna ja kurki, et jumala eest paksuks ei läheks ja ma ei võta ka kaalus alla. Samas ma tean, et selline toitumine on VÄGA vale, aga ma ei lihtsalt ei julge rohkem süüa. Ma olen proovinud süüa natuke rohkem ja kohe on tunne, et olen paks ja kaal ka tõuseb, kuigi söön tervislikult ja mõõdukalt. Milles asi? Trenni teen ma korralikult 2 korda nädalas steppaeroobikat ja 4-5 korda aeroobset - jooksen 60-80 min. madalal pulsisagedusel. Iga päev mind piinab ka energiapuudus ja paha tuju, mida toob kaasa enda näljutamine. Ma ei oska midagi teha. Jubedalt kardan kaalus juurde võtta. Ise olen 21aastane, 169 ja 53 kg.
×