Jump to content

5ander

Kasutajad
  • Sisu loend

    164
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

5ander

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 25.03.1991

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Viljandi
  1. SAKU LITE

    Maitse üle kakeldakse
  2. SAKU LITE

    Väga kõlblik õlu, võid julgelt proovida, kui vaid soov.
  3. No, ma ei saa kah jätta sõna sekka ütlemata kui teised on juba oma tarkust üles näidanud. Isiklikust seisukohast on kulturism ja säärane raskejõustik hea sport, mulle meeldib ja ma väga austan neid, kes raskejõustikut harrastavad. Sirvisin kergelt üle selle laimu ja teoreetika. Tõtt-öelda, ega väga ei huvitagi, mis toimub ja kuidas kõlab tõde. Miks peakski? Minu elu ju sellest ei lõppe, ma ei tunne ka, et minu peps kuidagi kiheleks teiste asjadest. Mul on oma elu, mida ma elan ning ei kavatse sellega teistele koormaks olla. Ega lase teistelgi olla- tunduvalt lihtsam on. Praktiline lahenduste leidmine on tõhusam kui kurtmine või kaastunde otsimine. Mina elan teadmistega, et- kõik muutub, inimesed on äraostetavad, ainult endale võib kõige rohkem loota, igaüks on oma õnne sepp, ootusi rikub reaalsus, valel on lühikesed jalad, tõde on karm, raha tähendab võimu, võim aga rikub- ja kõige selle mõistmine ja arvestamine ei paku mulle protsesside lahtimõtestamisel küll mitte mingisugust üllatust, sest see kõik on ühiskonda saatnud ja saadab veelgi.
  4. Vedelikupeetus?

    Kui minul on teinekord kahtlusi, et vedelik kehas peetub, siis ma söön midagi soolast, joon kohvi või toitun teraviljast.
  5. Jõusaaal ja kanep!

    See jutt on nõnda hea ja elukogenud, et soovitan kõigil vaidlevatel sõnavõtjatel võtta vaevaks see läbi lugeda. See on juhuks, kui mõni ei viitsi eelmiste lehekülgede postitustele tagasi vaadata.
  6. Majanduskriis.

    Olgu, vabandust. Rohkem vastuseid polnud vaja Ma siis ei postita.
  7. Uue aasta lubadus

    Luban et lähen terveks suvevaheajaks tööle ja tasust lähtuvalt soetan asju, millest seni ikka puudust olen tundnud.
  8. Postimehe kodukal kommentaarides taovad kulturismi ikka täiega maapõhja... Kahju, et ei osata omale teadvustada seda, et iga inimene otsustab ise milline tahab välja näha,millega talle tegeleda meeldib ja teised ei saa samal ajal seda soovi hukka mõista. Vaba maa! Iga inimest, kes erineb nende inimeste silmis tänapäeva normist, on kohe ja kindlalt ebanormaalne. Mul on kahju nendest inimestest kes nii tunnevad. Kus sellistel nagu austus on? Kipun arvama et kulturismi tulised kritiseerija ise on ebasportlikud häidised inimesed, kes ise ei suuda ka kõige lühemaajalist füüsilist töödki teha, ei jõua, ei viitsigi, liiga laisk.Ja seetõttu ei kujuta nad seda vaeva ette mida sportlased näevad...
  9. Jõulud.

    Jõulud tulid poriteega, miskit polnud teha reega, jõuluvana jalgsi vantsis, pererahvas talle tantsis. Ilusat jõuluaega! Ärge pekki minge
  10. Kamajahu

    Minul on kamast kujunenud millegipärast eelkõige suvine toit. Muidugi on ta hea ja tervislik, vajalikke mineraalaineid ja B vitamiine, endale meeldib jogurtiga süüa. Samas, kamamaterjal on suhteliselt töötlemata kraam, toores.Tea kas teda väga palju kühveldada on hea..? On ju kama sama mis nisu-,odra- ja hernejahu piimatootega segada ja alla neelata. Et siis võiks ka kaerahelbeid ju toorelt süüa
  11. Abi

    Minu arust sa sööd vähe või on keha ülekoormuses ja vajad tervise mõttes kohe kindlasti arstlikku ülevaatust, kontrollimaks ka südame olukorda. Mine julgelt spordiarsti juurde, kurda mure ja küsi abi!
  12. Võrus jõusaalis Corsa Gym

    Teevad ainult ühe sheigi välja. Ei anna nad mingeid pulbreid sulle kaasa
  13. KANGE MEES!

    Nojamh, vorm oli tüübil norm, trenni on teinud,jõudu jätkus. Tegi jah need surumised poolikult, ruttu. Aga ära tegi, lihtne tavaline mees ei ole. Ja edasi?
  14. Tähtkuju

    Ikka, suvi ilus aeg, ja eks ilusal ajal tahavad ema ja isa end ikka paremini tunda Ma samuti Jäär ! Üldse ei kahetse!
  15. Olgu naine ilus tahes, aga kui tema reageerimine asjadele ja suhtumine ümbritsevasse mulle ei meeldi, siis on see naine meeldiv ainult silmadele vaatamiseks.
×