Jump to content

sahker

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sahker

  • Tase
    Vaatleja
  1. Jooksime sissepakitult!

    Ajapikku harjub organism sellega ära ja jõuab joosta niimodi. Kas siis sellest pole kasu? Raske treeningul, kerge lahingus...?
  2. Jooksime sissepakitult!

    Tere. Vabandan ette, kui selline teema on siin juba olnud. Aga ei leia seda uuesti üless. Mis te arvate jooksmas k2imisest sissepakitult. Pean silmas siis, et nt suvel joosta pikkade dresside, pusa ja talvemütsiga. Vb isegi kampsuniga kaalulangetamise eesmärgil. Või näiteks isegi, kui soovitud kaal on käes. Siis ikka edasi joosta vahest niimodi. Kuna nii on raskem joosta ja loogiliselt võttes peaks igasugune raske treening organismi tugevamaks tegema. Ettetänades, Sahker
  3. Ei suru rinnalt p6rkega ja pole kunagi surunud.T2psustan ,et on yleval paremal pool rindkeres ja tegemist pole tugeva valuga vms.
  4. Tere.Olen 22 aastane noormees.Olen tegelenud isasuguste erinevate aladega.Aga viimase aasta olen spordist eemal olnud kuna pole piisavalt aega.Ja siis mul v2ike mure m6tlesin et ennem arsti juurde minekut kysin siit.Viimase 10kuu jooksul on mul tulnud 3x ette sellineolukord et pingutades rinnalihast ja samal ajal k2si ette pannes on rinnus mingi imelik valu.Mitte rinnalihas ei valuta vaid nagu kopsus oleks midagi.Ja see on kestnud hetkel n2dal aega.Aga niisama olles liikudes vms ei tunne ma midagi.Yks tuttav ytles mulle et see pole hullu temal ka nii olnud.Et vahepeal lihtsalt tuleb kopsu nagu 6humull voi midagi et see l2heb ise ara.Varem on l2inud ka ise ara.V6ibolla tundub rumala kysimusena aga olen v2ga t2nulik kui keegi kirjutaks kas on olnud kogemusi selliseasjaga varem voi mitte. Ettet2nades, sahker
  5. Kava!!

    Oleksin ka kavast huvitatud. rony@hot.ee Ettetänades Treenin 4x nädalas.
  6. K: õhtuse toitumise kohta

    0,1 % rasva sisaldusega kohupiim,pole just kõige parema maitsega,muutub tüütavaks kui igapäev mõned pakid süüa.Millegiga segada ei anna seda et parem maitse oleks?
  7. Tervitused kõikidele fighteritele.

    Jorgen kas hetkel on võimalik liituda Tallinnas mma treeningutega?ise olen tegelenud taipoksi ja poksiga.
×