Jump to content

Rose

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Rose

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.09.1984
  1. Palju palju õnne teile ! Ilusat kooselu jätku !!
  2. Paide Spordihalli jõusaal

    Soovin teile edu! Konsulteerige seal kohapeal siis treeneriga ja ilusat avamist esmaspäeval!
  3. Paide Spordihalli jõusaal

    Usun, et tasub esimene kord ikka kohal käia treeneriga rääkida ja uurida, kas olukorda äkki Paidekad ise parandada ei saaks?! Ikka ühiselt, spordihalli juhatusele asjalood selgeks teha, et asi ei hakka ikka sedasi toimima ? Tundub, et see rentnik/treener on fakti ette seatud selle rendi- ja hinnapoliitikaga, sest Pärnus toimib tal ju jõusaal ka kuu ja muude kaartidega juba 10 aastat, mõistlike hindadega.
  4. Paide Spordihalli jõusaal

    Äkki on seal rent väga kõrge, et rentnik koos juhatusega sellise hinnasüsteemi lõid? Sport ja selle edendamine on sellele treenerile väga südamelähedane, seetõttu ta teeb kõik ENDAST OLENEVA, et seal mõistlikum käia oleks ja treenib seal tasuta-- st nõuanded ja toitumis ja treeningkavad teeb ta ju tasuta... tavaliselt III astme treenerid võivad enda teadmiste jagamise eest head pappi kokku ajada?
  5. Paigaltkaugushüpe rekord

    Oi kui palju te, mehed, hoota kaugust hüppate Kuidas aga naistega lood on? Ise hüppasin ka kunagi h - kaugust ja rekord on 2.10, olen 1.60 pikk..
  6. Olen kuulnud, et ta pidi hoopis laulmisega tegelema Pole kuulnud kyll kunagi.. kahjuks
  7. Tagasi uudise / artikli juurde Täna tähistab oma 40 juubelit legendaarne ja senini nimekaim Eesti naiskulturist (Euroopa- ja maailmameister) Inna Uit. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit ning Amazon.ee toimetus, soovivad jätkuvat elujõudu ja tugevat tervist järgnevaks 40-ks....
×