Jump to content

Andrei8

Kasutajad
  • Sisu loend

    89
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Andrei8

  • Tase
    Värske olija

Viimase Profiili Külastajad

2 601 profile views
  1. Palju õnne Argo Väli

    Õnnitluse sulle Argo, edu-jõudu-tahtmist kõiges! Andrei Tartust
  2. Üritus oli tubli! Mis aga hakkas silma, et nii mõnegi noore mehe selg oli kaetud väga tuttavate suurte mädapunnidega. Dop.kontrolli sellel üritusel ilmselt polnud, liig kallis lõbu.
  3. Kui miskit on juba üles öelnud, siis tuleks sellst röntgen teha ja vaadata, mis seal juhtus. Oma 18 aastase saaliskäimise juures ei ole ma kohanud kedagi, kes naturaalselt treenides end sedasi vigastanud oleks. Keemikute seas küll, sest massi kasv on ikka jube kiire ja muu ei tule järgi. See ei olnud solvang, esineb ju ka erandeid, inimesed on erinevad. Ise olen võtnud Arthrostopi ja on aidanud. Muide kui valud on, siis peaksid laskma arstil retsepti alusel glükosamiini välja kirjutada või siis tarvitad näiteks Arthrostopi 2-3 tk päevas ja seda kuu aega järjest ja siis võtad koguse 2 peale tagasi. Walmarki netipoes on see hetkel 100+10tk hinnaga 256.- krooni. Need võimlemised jmt ei tarvitse aidata. Kalaõli siia juurde, näiteks Lysi on hea hinnaga, ja oledki oma liigeseid päris palju aidanud. Peaasi, et endale lõplikult liiga ei tee, sest kui mehaanika ikka juba puruks, siis on jama ka käes, sest kogu see asi paraneb ikka jube kaua ja aeglaselt. Ma oma õlavigastusest sain täitsa lahti kunagi miski ~4-6 kuud. Praegu on ok aga aastas 1-2 kuuri ikka teen Arthrostopi ja õliga - profülaktika ja aitab muide :-) PS! Kaalu ka manuaalteraapia külastust, väänatakse ja krutitakse sind seal natuke, mul pandi selg sedasi paika. Edu sulle Andrei
  4. Hea jõusaal Tartus, mõistliku hinnaga

    MV Spordiklubi kangidele saab panna peale raskusi mida te reeglina isegi tosta ei jouagi ehk siis pane palju tahad. MV eripara ongi hea vabaraskuste olemasolu, k.a. tosteporand, vabandan kirjapildi parast.
  5. Tartumaa 2009 a MV JÕUTÕSTMISES

    Omal ajal sai ilma varustuseta kükitud 240kg 5x, surutud 170kg ja tõmmatud 260kg ja polnud ka viga ja seda kaalu 108kg ja 23 aastasena. Aga tubli, et leidub ikka noori kes tahavad ja viitsivad rassida. :-)
  6. 105 kg rammumeeste MM Ukrainas

    Mäletan kui Gert raskejõustikku vaikselt kompama hakkas ja oli toona veel üsna "väike" tegelane aga mees on tubli ja visa ja kui sedasi jätkab jõuab kaugele. Gert´le soovin aga raudset tervist ja terast närvi, sest just seda on sageli kõige rohkem vaja ja kui veel pisut õnne ka juurde panna, siis ongi hea tulemus olemas. Andrei MV Spordiklubi
  7. Jõumehe cookies

    Jõumehele on ikka valku ka vaja, see 4 muna ikka jube vähe. Võiks ikka miskit whey-d juurde panna, saaks priskemad ja toitvamad need küpsised.
  8. Sisekaitseakadeemia Pirital

    Ma lihtsalt imestan kui saamatu võib inimene olla, kõik tuleb lusikaga suhu panna. http://www.sisekaitse.ee/?id=932 Praegu on seal asi ilusam kui kunagi oli kui eelmisel sajandil ise õppisin aga ka siis said asjad tehtud. Korrektsioon on seotud vanglaga. Omal ajal ei olnud eriti palju vahet kellena kooli lõpetasid ja mis alal, tööle võeti igale poole süsteemi. Mis endale ei meeldi, siis see, et koolist võeti ära sõjaväeline kodukord, mis oli-on ainult kasulik tulevasele ametnikule. Pehmeks muutus see asi seal juba ammu aga no juu siis meil selliseid pehmeid ametnikke vaja
  9. Tallinna-Tartu mnt. 41km liiklusõnnetus

    Kurb igal juhul, olgu siis süüdi kes- või mistahes aga ennast huvitab täpselt kes mida seal korda saatis, et selline koletu asi toimuma sai!? Teab keegi lähemalt?
  10. Hea jõusaal Tartus, mõistliku hinnaga

    MV Spordilubis - Riia 136a oli vist aadress - olen ka ise juba 2000.a.-st käinud ja siiani rahul kuna meeldib vaba raskusega treenimine enam kui masinad. Masinad on tobedad ja ebamugavad, sageli murravad kere sealt kus seda vaja pole, korra olen isegi endale viga teinud. Vabaraskus midagi muud hoopis. Hinna ja kvaliteedi suhe on MV-s, ma ütleks, et Tartu parim. Milleks maksta mega raha selle eest, et kuskil läikivas ruumis hantlit tõsta. Maitse asi muidugi või nagu Eestis võib popp olla, et vot kus saalis käid ja siis oledki juba tegija. MV-st on paljud algajad väga hea teadmiste pagasi ja põhja lihaste näol saanud ja siis ikka mujale läinud aga mis teha, elu ongi selline. Ja kui algajad ongi saalis ja ei tea küsida või mis teha, no otsige mõni suurem "poiss" üles ja küsige, küll suunatakse ja aidatakse. Isegi paljusid nende aastate jooksul aidanud, peaasi, et algajail seda tahtmist jaguks pidevalt käia ja teha. Jutt pikk ja justkui reklaami maiguga aga seda ta pole, lihtsalt minu arvamus asjadest. Ja MV-le sooviks vaid pikka jätkusuutlikkust praegusel raskel ajal, mida sooviks muidugi kõikidele saalidele.
  11. See, kes selle uudise pani, pidi ikka "poolpime" ja Eesti elu-oluga mittekursis isik olema. Steroididest räägiti juba väga ammu ja seda http://www.bodybuilding.ee/ Oti lehte polnud siis veel õieti olemaski ja oli alles titepapudes aga nagu ikka, siin Eesti on, kellegile on miski kasulik ja seega lõpetas ka too sait oma aktiivse toimimise. Võiks öelda, et see oli üldse Eestis esimene sait kus räägiti kõikidel teemadel. Aga Marekile ainult kiidusõnad. Võiks ka paljud materjalid oma saidile tõsta minu mainitud saidilt, sest paljud neist on minu tõlgitud omal ajal.
  12. Kes tahab rohkem rinnalt suruda!

    TANK-ga teatud mõttes nõus, tehke või tuld! Inimvõimetel on teatud piirid, millest edasi saavad vähesed ja selleks mõeldakse välja igasugu abistavad ja toestavad asjakesed. Mõned kasutavad nende piiride ületamiseks dopingut ja aitab. Ise olen alati teinud ilma abivahenditeta, v.a tõstevöö ja ei ütleks et tulemused olid kesised (täiskükk 240x5, rind 170x1 ja tõmme 260x1) ja seda 105kg kehakaalu juures, millest 22% rasva (sai kunagi mõõdetud-mitte selle käeshoitava jubinaga vaid impulsiga). Täitsa hale on vaadata 100kg mehi, kes kükitavad täisvarustuses 200kgx1. Teema on vaieldav kuid see on minu arvamus. Ära kasuta varustust, saagu keha ise aru, et on raske ja tuleb pingutada. Ühelgi rammumehel pole teab mis k...i sidemaid ja paelu peal ja mehed tõstavad mis kole ja pole häda miskit.
  13. Milline on kõige parem...

    Toitumine, ikka toitumine paika ... proteiin on hea asi, mis pärsib liigset rasva ja süsivesiku söömist. A muidu õues jalutades tasub pingutada tuharaid, tõmbab tagumiku korralikult toonusesse ja kui juba kaal alla läheb, siis tagumik juba toonuses ja naise juures on see hea näitaja.
  14. Conflict - Muay thai Gaala

    Vaadates seda promo videot, siis jääb mulje, et poisikesed on vehkima tulnud, käsi-jalg ja kõik. Selgelt on näha lähikontakte ja kumbki ei kasuta ära võimalust valuvõte teha. A see selleks, minu nägemus vaid asjast.
  15. Madalalaubalisus!

    Järgmise laiamise tagajärjel lastakse sul mõlemad põlved läbi ja vot lükka siis seda käru oma elus palju jaksad ja mõtle kui idioot sa ikka olid.
×