Jump to content

Brooklyn

Kasutajad
  • Content count

59
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About Brooklyn

• Rank
    Värske olija
  1. Puusanapa vigastus

Sai siis hiljuti ortopeedi juures käidud seoses puusa valudega. Tehti magnet uuringud ning vastuseks sain, et tegu on puusanapa vigastuse või kahjustusega - ei saanud päris täpselt aru. Öeldi, et ma ei tohiks enam korvpalli mängida ning peaksin ujuma, väntama ratast ja võin käia jõusaalis. Kuna uudis polnud esialgu meeldiv ja olin sõnatu, siis ei osanud midagi täpsemalt küsida. Põhimõtteliselt oleks soov teada, kas on olemas üldse mingeid harjutusi, mis aitaks asja natukenegi parandada? Kas jõusaalis käies võin kükkida ja teha jõutõmmet ? Kust nagu jookseb, siis piir mida ma tohin teha ja mida mitte. Ma tean, et pikalt joostes hakkab valutama ning korvpalli mängides ka pärast 1,5h rapsimist on valulik. Veidikene olen googeldanud ning väheke mingit materjali leidnud. Ehk aitavad need täpsemalt kirjeldada mu puusa probleemi. Eesti keelne artikkel ja inglise keelne artikkel
  2. Ei ole ju ühe toidukorra hinnaga, ostes poest mingi toorsalati ja näiteks sooja ühepajatoidu läheb juba kallimaks kui pakk suitsu. Pluss toidule peaks juurde lisama mingi joogi ja ehk miskit maiuspala ka !
  3. uskudes Mr.Mesi juttu siis suits lõdvestab ja muidu lihas ei kasva
  4. Eesti suurim linn TALLINN on vist 400000 elanikuga linn . Kui tahad juba naudingut hakka snusi tegema =) , sealne nikotiini annus on suurem ja peapööritus ka seega suurem, aga mina ei teeks üldse suitsu. Mina ei saa ühest suitsust mitte midagi , peale haisu.
  5. pulss

kas nii saab küsida, et kui kaua läheb aega peale trenni et pulls normi läheb ? See on igalühel erinev ju, taastumisest sõltub see !
  6. 27päeva...

Kas keegi on jälgind ka mis vennast saanud on ?
  7. Lõuatõmbekava

alguses ehk tasubki natukene petta , küll ta tulema hakkab.
  8. Lõuatõmbekava

Mina teeks juba nõkusga siis ! Ise ma ka algul ei teinud ühtegi lõuatõmmet ja nõksutamist ei osanud. Läksin sügisel korvpalli trenni ja suvel kossu laagris pidin tõmbama ja kuidagi viisi upitasin 4 tükki ära. Ja siis järgmine aasta juba kossulaagris polnud 10 tükki probleem.
  9. Õlas valu

Ehk oskad öelda ka miks käies hüppeliiges raksub ? Aga aitäh selle informatsiooni eest !
  10. Õlas valu

Mis harjutusega ma võiksin asendada siis selle smithi ja selle teise trenažööri harjutused ? Kas smithil ei tohiks ka enam teha kuklatagant surumist ?
  11. Õlas valu

Jah kasutan seda smith masinat ja samuti lamades kangi surumist rinnal.
  12. Õlas valu

Et kui ma teen neid harjutusi:seda ja seda siis lööb õlga valu sisse. Et kas on mõttet arsti külastada või mis te arvate asjast ?
  13. Jõusaali tolad...

ma tean seda venda, olen ka teda näinud seal. Käib oma spordikotiga ka veel ringi ja haiseb ka veel tagatipuks. Eino nii palju kui mina teda nägin, siis oli tal alati samad harjutused.
  14. Jõusaali tolad...

25. Kui sa treenid kõhtu rohkem kui 3 korda nädalas. Kas vendv mitte ei tee igapäev kui jõusaalis käib ?
  15. õlu peale trenni

kindel või ? Kusjuures enne kui makirjutasin selle ma mõtlesin et kuidas õige on ja kuskilt on kõrvataha siiski jäänud et õlu jääb igatemoodi õlu. Aga ma võin vabalt eksida ja arvatavasti eskingi =)