Jump to content

Meelis

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Meelis

  • Tase
    Algaja
  1. Mingi tühikargaja vist! Õnnitlused vend vähile ja mitte ainult sünnipäeva puhul! hatebreedile siis good bye?!!!
  2. KÄESURUMINE???

    Miki rahule!!!
  3. Doping... Aare Kreilisele

    Hollywoodis saaks see mees raudselt tööd- mingis uues Shindleri listis vangilaagri asukas Grigory ainult et juuksed peaks mustaks värvima! Miki on selles suhtes küll hea kehaga, et vangi mängida!NB!!! Mitte kriminaalpätti- ta ei ole nii jõhker ja tatokaid tal ka ei ole!!!
  4. HEAD LASTEKAITSEPÄEVA!!!TERVISI VÄHJALE.
  5. Kuule kamill. Olen mr Muskliga nõus: usun, et siin portaalis ilusatest musklipoistest küll puudus ei tule. Muidugi, kõik ei ole võistlussportlased, aga kõik naised ei ole ju ka Pamala Andersonid-ikkagi nad meeldivad meile! Sa mine otsi mälumängurite portaalist ilusaid poisse,kui on soovi ekstreemspordiga tegeleda.
  6. Jaa, peab tunnistama, et igasugused kahtlased konkurendid on vähjal kopa ette visanud. Tegelikult võiks ju kõik esikohaomanikud automaatselt kohe dopingukontrolli minna peale võistlusi, siis ehk saaks rääkida ausast võistlusest. Huvitav, kas isand Kalmus ka seekord välja tuleb ja finaalist osa võtab?
  7. Oli vist jah päris Nisu.Keegi oli fotosid näinud.
  8. vähjale ja proua vähjale! Vähk ikka ruulib täiega!
  9. Las loobivad seda sanga oma lõbuks.Pea-asi et keegi ei möliseks. Samas tervitused-õnnitlused sellele vend vähile peadse 500 kommi puhul!
  10. sellise kasseti,kus Kalmus Otti ja Arnoldit tümitab.Kohe paar tundi vaataksin.
  11. Jääb vägisi mulje,et Soa nime all on tegemist Raido endaga...See inimene ju lausa paaniliselt kaitseb Revali treenerit.Kirjapildi järgi võib küll öelda,et tegemist on vähese hariduse ja kõrge enesehinnanguga inimesega.Mina isiklikult arvan,et see probleem ei ole mõttetu(by Soa),vaid sellistest probleemidest peab just rohkem rääkima.Mul paar tuttavat tulidki just selle treeneri pärast Reval-Spordist ära.Raido ehk mäletab,mis ta eelmise aasta hiliskevadel kahele tütarlapsele ütles?Ühes asjas olen eelpoolkõnelejaga nõus-see teema on jõudnud tõesti lõpule,kuna toimetus on selle Raidoga kuidagi hingeliselt seotud ja mitte midagi ei võeta ette.Miks muidu on see ainuke amazone negatiivne tegelane pandud kõrvuti Eesti kulturismitippudega nii äraarvamismängudesse kui ka nädalanaljadesse?
  12. Toidulisandid!

    Tohohh Mart, kas sa seda teemat ei valdagi, et tuled nõu küsima.Mulle küll tundus, et sa oled tegija.
  13. Nädalamäng valetab!

    Naljamehed olete ikka. Ka uues nädalamängus on viga sees. Minu teada ei toimu ühelgi päeval, mis on mängus välja pakutud EAF-i finaal!
×