Jump to content

Terranova

Kasutajad
  • Sisu loend

    94
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Terranova

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 07.02.1981
  1. Natalia Nazarenko-Kiivikas 3 Christina Alev 2
  2. Seeriate vahel ajab haigutama?

    Mul oli ka see probleem. Konsuldeerisin Marek Kalmusega ja jõudsime lahenduseni, et mulle ei sobi kreatiini võtta enne trenni. Katsetasin ka trennivabadel päevadel ja peale kreatiini hakkas haigutamine pihta. Hakkasin siin kreatiini võtma peale trenni koos valgu ja süsikatega.
  3. Noored 1. Lev Galjutin 2.Madis Valtu 3. Sander Kuusk 4. Raimo Tobreluts Juuniorid -75kg 1. Ostroglazov Anton 2.Maksim Zavertailo 3. Maiko Kängsep Juuniorid +75kg 1. Silver Sõrmus Klassikaline Kulturism -175cm 1. Imre Vähi 2. Ivo Pärle Klassikaline Kulturism +175cm 1. Argo Vaible 2.Taavi Koovit 3. Mihkel Jakobson Mehed -80 1. Andrei Abrossimov Mehed -90kg 1. Robert Matsutsa Mehed +90kg 1. Ott Kiivikas 2. Marek Liiva Bodyfitness -163cm 1. Kati Grabbi 2. Janika Jürgenson 3. Vitaliya Dmitrieva Bodyfitness +163cm 1. Christina Alev 2. Kelli Krichevitsus 3. Natalja Song 4. Jaanika Saareleht 5. Tiina Porgand Juuniorid absoluut 1. Ostroglazov Anton Bodyfitness absoluut 1. Christina Alev Klassikaline kulturism mehed absoluut 1. Imre Vähi Kulturism mehed absoluut 1. Imre Vähi 2. Ott Kiivikas 3. Andrei Abrossimov
  4. Kui juba A.schwarzenegger sai sellega ühes filmis hakkama, siis saab A.Ader ammugi.
  5. Kurgumandlid

    Too 4 kuud on arstlikukomisjoni otsuse järgi, kui õigesti mäletan.
  6. Kurgumandlid

    Te räägite sellest, kunas minna peale oppi trenni. Aga kunas saab tööle minna, kui töö on suht füüsiline - 8tundi jalgadel ja tõstmist? Olete treeningsaalist 3 nädalat eemal max. aga töölt nii kaua ei lasta vist?
  7. Jõusaali rituaalid

    Enne harjutuse sooritamist lähenen masinale või pukile alati vasakult poolt ja peale seda lahkun paremalt poolt. Raskema raskuse puhul mängin silme-ees soorituse punkt-punkti haaval läbi.
  8. Õnnitlused Viljandist!
  9. tükk aega juba üleval. http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=231032
  10. 16-19 mai võistlused Hispaanias

    Arnold Tokko ja Marko Tooming annavad ülevaate kirjas ja pildis. Õhtu poole kindlasti on juba midagi lugeda.
  11. ENNUSTA JA VÕIDA!

    Indrek Otsus- 8 Ivo Pärle-10 Imre Vähi- 4 Argo Vaible-13 Argo Ader- 8 Marek Kalmus- 4 Ott Kiivikas- 3
  12. Pood

    See jama on jah, et ei näita. Samas, kui oled olnud alati siin püsikunde, siis tead, mida need tooted endast kujutavad.
  13. Palju õnne sünnipäevaks, kallis Rosin!

    Palju õnne, tervist ja armastust!
  14. valu õlas

    Mul hakkasid mõlemad õlad peale svungimist valutama, kui olin seda treeningkava teinud kaks kuud. Sama õlavalu andis tunda ka kangiga kükkimisel. Siis vahetasin lihtsalt harjutsed ära teiste vastu. Samas oli see jõuperiood, kus raskus kasvas igal nädala. Ehk liiga kiire raskuste kasv oli ja see mõjus õlgadele, mis on mul alati olnud nõrgemad.
  15. Kreatiin

    Kiivikase Ott soovitas 15-30g.
×