Jump to content

kalakala

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kalakala

  • Tase
    Vaatleja
  1. kodujuust dieedi ajal

    Tohib küsida miks "vähemalt"?
  2. Valu käsivartes

    Tänud info eest. Ott, mida Sa täpsemalt koormuse langetamise all silmas pead? Vähendada raskusi/kordusi/seeriaid? Muidu olin harjunud harjutust tegema 4 seeriat 6-8 kordusega (antud raskusega oligi selline korduste arv maksimum, mida teha jõudsin). Oleks õigem korduste ja seeriate arv samaks jätta ja raskusi vähendada või raskused samaks jätta ning kordusi vähendada?
  3. Valu käsivartes

    Kõige täpsem kirjeldus oleks tõenäoliselt küünarnuki ja randme vahel. Suhteliselt pikalt mööda kätt.
  4. Valu käsivartes

    Ehk teisisõnu tõenäoline ületreening? Mingiks perioodiks kergemate raskustega harjutamine?
  5. Valu käsivartes

    Kui tõsiselt tuleks suhtuda lihasvaludesse? "No pain, no gain" küll, aga jõusaal peaks siiski sellest parem olema. Harjutuse kestel pole väga märkimisväärselt midagi tunda. Kui käed aga koormuse alt vabanevad (lasen hantlist lahti vms), jookseb küünarvarde tugev valu. Alguses mõtlesin, et tegu lihtsalt tavalise lihasvaluga. Kuu ajaga valu ei kadunud. Kel sarnane probleem esinenud, jagage kogemust
  6. Suure valgukoguse suhe neerudega.

    Valkude ületarve annab korraliku töö ka maksale. Seedumisel tekkinud aminohapetelt tuleb eemaldada aminorühm ning tuleb sünteesida kehaomaseid aminohappeid. (ümbersünteesil langebki koormus maksale). Neerude ülesandeks jääb põmst jääklämmastiku eraldamine. Vedelikku tarbid liigse valgu korral tõenäoliselt nii või teisiti rohkem, kuna organismis tekib rohkem kusiainet. Kuidas muidu liigsete valkude energiakasuga lood on? Põhimõtteliselt pole ju valk kuigi suur energiaallikas? (valkude lagunemine ei lähe lõpuni vms)
  7. Nägu

    eks ma tegin otsingut vähe küll. lootsin analoogset teemat otse leida, ei leidnud. igaljuhul... üldiselt pole mul liigseid kilosid. Pigem kõhna võitu.(190cm/73kg). Võib-olla tegemist keha eripäraga
  8. Nägu

    Tervist. Ei leia kusagilt sobilikku infot näo piirkonnas paiknevate rasvkudede vähendamise võimaluste kohta. Kehakaal on normis, kuid nägu on aastatega paksemaks muutunud. On üldse mõni mittekirurgiline/mittekeemiline võimalus "näo rasva" vähendamiseks?
×