Jump to content

trennineiu

Kasutajad
  • Sisu loend

    281
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

trennineiu

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 05.04.1986
  1. Äkki on nii, et kui päev otsa ringi rapsid, ei ole aega lihtsalt süüa korralikult? Ja kontoris saab ju teha tööd nii, et istud kogu aeg laua taga või sebid ringi kogu aeg (jooksed kabinettide-printerite vahet).
  2. Treening ja vedelikupeetus?

    Mõõdud tunduvad nagu samad olevat. Samas olen kaalunud nüüd erinevate kaaludega ja kõik näitavad erinevaid numbreid:) Aga ütlesid, et Sul oli kaalukõikumine lausa 5 kilo. Kas riided jäid vahepeal siis suureks:)?
  3. Tere kõigile:) Esimest korda üle aastate märkasin üht asja - nimelt on mu kaal tõusnud paari kilo võrra. Tundub, et see ei ole seotud PMS-i vms. nähtusega, kuna pole kunagi siis sellist olukorda täheldanud. Ma ei taha kuidagi uskuda, et olen nö. rasva juurde kogunud, kuna oma arust ei ole midagi toitumises muutnud. Küll on aga treeningkoormus viimastel nädalatel kasvanud, ühes nädalas sai lausa 8 tundi trenni, siis 5 jne. Tavaliselt olen teinud 3 tundi nädalas. Kas on võimalus, et see kaal trikitab tänu vedelikupeetusele? Varem olen märganud, et kui teen ütleme 4 tundi nädalas trenni, kerkib kaal õige pisut ning kui koormus väiksemaks võtta, see taandub. Aga nüüd kohe kilode kaupa? On kellegil kogemusi või mingit teooriat? Tänud!
  4. Sire sai

    Jap, mul läks ka Sire kohe hallitama. Ostsin, kuupäev ei olnud ka kohe kukkumas ning sai oli megapehme. Sain paar viilu süüa, kui järgmisel hommikul pidin kõik ära viskama. Äkki peaks külmkapis hoidma?
  5. Rattapüksid

    Rademar, Sportland ja Hawaii-s ei ole kahjuks, käisin täna vaatamas.
  6. Rattapüksid

    Tere kõikidele! Palun teadjate abi:) Nimelt, kas oskate soovitada Tallinnas spordipoodi, kus müüakse pehmendusega rattapükse (naistele)? Ei ole väga oluline, kas on pikad või lühikesed, kuna kasutaksin neid spinningus. Nimelt, käin Arcticus trennis ja seal spinniratastel väääga kõva sadul. Mäkketõus trennis oli õnnistus:)) Ma pole väga tähele pannud, et Sportland jms rattapükse müüksid? Kuskilt väljamaa netipoest ei taha ka väga tellida, kunagi ei tea, kas suurusega ikka joppab. Ma võin ju olla 38 suurus, aga vahel 38 ikka ei ole päris paras. Seega on kõik soovitused oodatud:) Suur aitäh kõikidele vastajatele.
  7. Ja tavalise coca asemel saab ju coca lighti võtta, kuigi ega suhkruasendajad ka vist väga tervislik kraam ei ole. Aga vähemalt ei sisalda kaloreid:)
  8. Kas oled annetanud kodutute loomade heaks?

    Olen annetanud Kasside Turvakodule, sealt on võetud ka kiisu.
  9. Alkoholi ja söögi mõju pulsile

    Mõjutab ikka. Kui liiga täis kõhuga trenni teha, on pulss kohe kõrgem. Eile näiteks läksin sisuliselt kohe peale hommikusööki rattaga sõitma ja pulss läks lihtsalt kohe 150 ja nii no ja muidugi ebamugav jne. Sõidu lõppedes, kodu juures tuli tunne, et nüüd võiks hakata trenni tegema jälle, ju oli siis piisavalt seedunud. Aga vahel juhtub lihtsalt, et trenni ajaks kas kõht liiga täis või tühi (seda viimast muidugi lihtsam parandada)
  10. Absoluutselt nõus! Järjest enam avastan, et see või too asi ei kõlba süüa... Aga tervislikult toitumine/treening muutub eluviisiks, ära muretse;) Ja ma arvan, et ma ei pane puusse, kui ütlen, et enamus siin foorumis käijatest nö. patustavad aeg-ajalt toiduga - ega kogu aeg ei saagi keelata. Aga see ei tähenda, et korraga tahvli šokolaadi vms ära sööd. Sööd oma paar tükikest ja asi ok.
  11. Toitumine enne ja pärast trenni

    No taastumise mõttes peaks ikka midagi võtma, täiesti ilma söömata kuni hommikuni? Minul ka kohe peale trenni ei ole väga isu, tavaliselt söön umbes tunni aja möödudes, siis on tahan küll süüa. Olen tähele pannud, et isu sõltub ka trenni intensiivsusest. Kui on olnud raskem trenn, siis ei suudaks küll midagi kohe sissa pressida, pigem ootaks.
  12. Vend Vähk Peab liikuma!

    Teadmiseks ka Tallinna inimestele: uuenenud Kristiine Prismas lausa eraldi tuunikalakonservide lett, suur valik igasuguseid. Positiivne avastus tuunikala karrikastmes:)
  13. Kas liiva mitte suurematest ehituspoodidest saada ei ole? Vähemalt Tallinna Rautakeskos on küll kunagi silma jäänud.
  14. Rattasõit ja kalorikulu

    Eks kalorikulu ju oleneb ju sinu pikkusest, kaalust, sõidukiirusest, pulsisagedusest jne. Enda peal võin öelda, et sõidan korraga tavaliselt 30 km, aega läheb 2 tundi (sõit toimub rattateedel, seega väga kihutada seal ei saa) ning kaloreid kulub keskmiselt 800. Pikkus 178, kaal 60. Kuid mõnel päeval kulub 500 kalorit sama distantsiga, jahedama ilmaga näiteks, kus pulss ei tõuse väga vms. Kõige kindlam viis: soeta pulsikell:)
  15. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    Pikkus: 178 Kaal: 60 Vanus: 25 Hetkel eesmärgiks saada jõudu juurde jõusaalist:) Juba vaikselt tuleb:) Muidu olen rohkem aeroobne trennitaja.
×