Jump to content

kikikeit

Kasutajad
  • Sisu loend

    69
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by kikikeit


  1. hommikul kui ärkan teen endale sidrunivett kuuma veega, söön peale ärkamist kuskil 2 h, hommikuti võtan enne kui kodunt lahkun kas actimelli või hellus, vahel teen natukene jogurtit koos linaseemnetega, hiljem aga söön kas putru, müslit jogurtiga või kas puuvilja juurde või üks võileib....see teeb mind juba murelikuks .. segab treeninguid kuna mõjutab palju tuju..ehk siis tuju kõikumised on nii suured :/


  2. ok..yritan rohkem lisada s66mist..suskan joogijogurtit p2evasesse kavva.olen suur kohupiima, s6ber aga jah elan iirimaal juba 4 aastat ja kahjuks ei myyda siin seda tehvitsiiti..eestis ikka k6vasti parema kvaliteediga toidud ja suurem valik..siinsed s66gid solgitud paljude lisanditega.

    n2gin poes myygil tuuni kala konserv omega 3 6lis...olen kuulnud et omega 3 rasvad head?kui jah siis asendan selle praeguse tuunikalaga.

    T2nud abi eest!

    aga siis tuleb süüa kodujuustu :) ja see on seal olemas:) saad sinna hulka segada rosinaid , tuunikala jne:)


  3. Eesti Kulturismi ja Fitness Liidu treeninglaager Fit.Camp 2016 leiab aset 15. - 24. juulil Orissaares. Ideaalne võimalus veeta üks suvine aktiivne puhkus looduskaunis paigas, treenida praeguste ja tulevaste meistritega, panna proovile oma jõud ja vastupidavus ning kohtuda huvitavate mõttekaaslastega.

     

    ---

     

    millal sellel aastal on fitness. ee korraladatud laager ? Tahaks see aasta kindlasti minna :rolleyes:


  4. eesmärki olen saanud maitsta aga vahel on seda kuidagi väga raske hoida :lol: mul vist toitumine ka nats mööda .. kuna mõnikord on mega süsivesikute isu ehk siis maiustused .. rämpstoitu ma ei söö aga kommi ja jäätist mmmmmmmmmmmm raske ära hoida !!!peab vist toitumiskava tellima ??


  5. mul vahepeal oli ka selline motivatsiooni puudus .. aga nii kui vaatan linnas teisi plikse ja näen nede kõhukesi .. tuleb külmavärin peale ja mitte ei tahaks endale suurt pehmet kõhtu :lol: muidu hirmutan rannas kõik äää :lol:


  6. HEi!

    KoLisin aLLes TaLLinna ja tahaks trenni teha. SOoviksin käia jõusaaLis ja spinningus. Oskab keegi soovitada mingid kohta TaLLinna keskLinnas või seLLe Lähiümbruses, kus hinna ja kvaLiteedi suhe oLeks paigas.

    Tänud:)

    kalev spa , hind on seal minu meelest 899 eek , reval on kalev spa taga see koht on megalt ülerahvastatud:)

    aga jõudu tööle siis :lol:


  7. kus juures see on hea idee ja vahel ma olen ka seda teinud ja siis tõesti on see tagasi tulnud nagu naksti:D

    ex ma püüan selja sirgu ajada ja mõelda sellele , et see on minu jaoks!! ja ma tunnen end hästi kui kõht on trimmis :) eriti siis kui käin trennis ja pärast seda lähen pesema ja jääb mõni lodeva kehaga silme ette siis ma olen ka mõelnud oehh küll mul on hea töö tulemus :)

    tänud Jackie:)

×