Jump to content

enks20

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

enks20

  • Tase
    Algaja
  1. Proteiinimuffinid

  2. Pyramid power efektiivsus?

    See telepoe värk on loomulikult mõttetus. Rasva põletavad ikka aeroobne treening ja toitumiskava muutmine. Spetsiaalsetele lihasgruppidele leiab väga häid ja efektiivseid harjutusi Tervis Pluss ajakirjadest. Olen proovinud neid. Ajakiri ise maksab alla 30 krooni, kuid igas numbris on kasulikke nõuandeid.
  3. liiga kõhna

    tasux vist jah spetsialisti poole pöörduda, kes annax professionaalset nõu. Sest iga inimene ju erinev. Mõned lihtsalt ongi loodud kõhnax.
  4. kätekõverdused 30 sekundi jooksul

    no ise olen küll naisterahvas ja tundub, et meestele on kätekõverdustega hooplemine vist väga oluline. See, palju keegi vist jõuab, on individuaalne. Minu meelest, mida aeglasemalt neid teha, seda surem on treeningu mõju- vist nagu iga intevsiivse treeninguga. Teen ise ka vahest kätekõverdusi. Aega pole mõõtnud, kuid usun, et tütarlapse kohta olen üsna tubli. Kusagilt lugesin, et kätekõverdused pidavat näitama seda, kuidas inimene oma kehakaaluga toime tuleb
  5. seedimise kiirendamine

    ära jama, kuidas kalamaksaõli aitab. Roheline tee pole mul viimasel ajal kaalu alanemise mõttes küll mõjund, kuidi olen toitunud tervislikult ja ikka sporti ka teinud. Pole end küll kaalunud viimasel ajal, kuid tundub, et pole rohelise tee abil küll kaalust alla võtnud. Võibolla joon üldse valet sorti.
  6. mure

    Täiesti õige jutt ja omalt poolt tahax lisada, et 30 kg ülekaalulisel inimesel olex ehk õige mõelda võimaluse korral ka Kaalujälgijate rühmaga liitumise peale, sest sealt saad nii psühholoogilist tuge kui ka õpetusi tervislikuks toitumiseks. Kindlasti mõistad siis, et mingil määral võid ka maiustada, kuid kõigega tuleb piiri pidada. Ise pole küll selle rühmaga liitunud, kuid selle programmi järgi olen toitunud juba mõnda aega. Aeg-ajalt patustan, kuid siis üritan jälle asja mõistusega võtta. Olen nii mõnestki kilost lahti saanud ja kaal on jäänud püsima. Mega jo-jo efekti pole veel toimunud, kuid kunagi ei tea ju ette kui silmadega söömine mõistusest võitu võib saada. Eks kogu see asi ole ikka peas ja eelkõige mõtlemises kinni. Kui sa tead, mis on tervislik toit, siis muid takistusi ei peaks olema. Arvan, et 30kg-ne ülekaal on nii suur, et trenni mõttes tasuks mõelda vist ainult kõndimisele ja ujumisele aga selle koha pealt peab vist küll spetsialisti käest nõu küsima. Ma tean, et olla ülekaaluline ja tulutult võidelda on psühholoogiliselt raske. Olin ju oma 7 kg üle, mille võrra kehamassi indeksi järgi ülekaalus olin, suht masendunud. Õnneks viimasel ajal olen suutnud toitumisse rahulikult suhtuda ja pole vist 5 aastat sellises kaalus olnud, kui olen praegu.
  7. Atkinsi dieet + trenn

    aga see on ju ebaloogiline dieet, see film, mida nägin, oli väga põhjalik
  8. Atkinsi dieet + trenn

    oolen kuulnud, et see dieet teeb uimaseks ja jõuetuks ning arvan, et igasuguse trenni tegemine seda dieeti pidades oleks lausa laastav. ja pealegi, kui süsivesikud välja jätta, tekib teatud toiainete puudus, mis võib hiljem tunda anda. see pole ikka normaalne dieet, eriti pikaajalises mõttes. kuigi olen näinud ka filmi, mis selle dieedi kohta negatiivseid asju välja ei toonud, aga see pole ju normaalne, et inimene võib võtta kaalust alla, kui ta sööb pidevalt rohkem, kui ta ära jõuab kulutada. see on väga kahtlane ja arvan, et kusagilt tuleb ikka tagasilöök. Kui inimene vaevleb energiapuuduse käes, näitab juba see, et ta ei suuda täisväärtuslikku elu elada. Arvan, et kõige parem viis kaalust alla võtmiseks on ikka kaalujälgijate tõekspidamistest lähtudes.
  9. Kas see on tõsi?

    no jah, olen kuulnud ka et kui tavalisi istesse tõusu harjutusi teha ja kõhuluihaseid sees hoida, pinges hoida, pidi neist harjutustest ka tolku olema
  10. reied

    aga jah, ise kiputakse ikka olema iseenda kõige suurem kritiseerija ja kahjuks piinab mind mõte mu välimuse pärast mind enamuse ajast. see on hakanud mind ikka tõsiselt häirima. see on väga vastik psüühiline seisund ja kui mõni konkreetne inimene kipub mu keskmiselt jämedamate reite kohta märkusi tegema, on see lausa valus, sest ma ei ütleks, et mu kehas rasva osakaal suur oleks.
  11. Naise Kõige Ilusam Lihas?

    aga mehed mida te arvate sellest, kui naise reied on keskmisest jämedamad, kuid spordi tegemisest siiski vormis ja naine on muidu vormis, liivakellafiguuriga
  12. kuidas söögiisu suurendada?

    Ma olen viimasel ajal ikka üldjuhul tervislikult toitunud. Viimastel kuudel olen magusat ja ülemäära rasvast toitu vältinud. Viimasel ajal on olnud sellised magusa neelud. Õneks pole veel ülemäära magusat sisse ajanud. Kui õhtul kuju jõuan, siis läheb küll näksimiseks. Mulle meeldib kogu aeg näksida. Eriti õhtul, kui selleks kõige rohkem aega on. Õhtul ma ei suuda sed lihtsalt vältida. Kui juurvilju ja puuvilju piisaval hulgal käepärast võtta ei ole, on asi ikka päris hull. Ma söön küll ikka hommikul korralikult, vahest isegi liiga palju. Jama on vist selles, et lõunasöögi jaoks mul küll tavaliselt aega ei jää ja siis linna peal midagi näksin, kas tervislikult või mitte, aga ega see eriti hea ei ole küll. Siis tahangi õhtul rohkem süüa.
  13. Probleem

    Seda juttu olen kümneid kordi nuba kuulnud. Olen normaalkaakus ja ei kavatse end lõpmatuseni näljutada. Ülakeha on mul täiesti sale ja sellex ajax kui end piisavalt näljutada, et alakeha ka saledam olex, jäävad üles vaid kundid. No thanx!
  14. Probleem

    No ei tea. Toitun vägagi tervislikult ja olen 10 kilo alla võtt. Jalad pole sellest väga märgatavalt salenenud, kuid siiski. Pigem on rasv märgatavalt vähenenud teistes kehaosades. Loogiliselt peaksid mul sääreluud jämedamad olema. Ma ei tea, aga tundub, et ükskõik, mida ma ka ei teeks, ei muutu mu reied sellest nii saledaks, nagu on enamik naisterahvastel.
  15. Probleem

    AAAAAA kas jooksmine teeb jalgu peenemax. joostes, on küll jalgades rasva vähenenud ja lihased märgatavamax muutunud, kuid reied pole sellest peenemax muutunud.
×