Jump to content

jaanuse

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jaanuse

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 24.12.1968
  1. Millega lähed Sina tööle?

    2 varianti: 1) autoga tööle 1 ots 37-42 km sõltuvalt valitud marsruudist 2) jalgratas + rong sobiva ilma puhul
  2. Hm... Ei treeni jõusaalis praegu jalgu. Põhjuseks nõrgad põlved, põlveliigeste kulumine ning glükoosamiini dieet. On ka kalduvus liigesepõletikele. Proportsiooni hoidmiseks on lausa vajalik, et ülakeha saab rohkem vatti kui jalad - jalgadel koormust niikuinii, käimist on palju ning lumevabal ajal annab rattasõit selle, mis jõusaalis tegemata jääb. Ülakehal sellisel määral koormus puudub, selleks siis ongi jõusaalis tähelepanu pööratud rohkem "ülemisele korrusele".
  3. Foorumlastest

    1. Vanus 37 2. Haridus keskeri 3. amet: töötan insenerina
  4. paluks kõikide arvamusi

    Planet Sport on ülehinnatud. Tipptunnil ei olnud sinna mõtet minna juba mitu aastat tagasi. Aeg enne tipptundi 2-4 kuulus punnitajatest pubekatele, kes seadmete najale nõjatudes suhtlesid. Parim oli alates kella 7 õhtul. Lõpetasin planeti, kuna mõttetutest hinnatõusudest on pilet mõttetult kalliks läinud, see hooaeg on kuulunud juba muudele kohtadele, mis paraku ei ole nii hästi varustatud, kuid pole ka niivõrd üle hinnatud.
  5. Mis klubides käite?

    Keila Tervisekeskuse jõusaal. Kunagi oli Planet Sport, kuid see seltskond arvab seal endast vist liiga hästi, et nii kõrget piltihinda küsib...
  6. PlanetSport

    Selline sunniviisiline kinnihoidmine ei vii kuskile.. Huvitav, palju neid aastakaarte ka maha müüakse? Küsisin hiljuti Planeti hindu, nad on need oma webilehelt maha võtnud, vastuseks sain, et nii 30 päeva kui 10x maksab 890.- Pisut paljuvõitu.
  7. õhtune õlle

    Mõningane kogus õllet tõstab suguhormoonide taset vist küll. Igatahes suguvõimele mõjub positiivselt. Seda muidugi vaid mõõdukal tarbimisel...
×