johann
Kasutajad-
Content count
109 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout johann
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 03/18/1987
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
Kõrge vererõhk noorelt ja kergema treeninguga alustamine
johann replied to niwooboss's topic in Algajad
Oluline on ka toitumist jälgida. Väga soolased ja rasvased toidud tõstavad vererõhku. http://www.haigekassa.ee/files/est_kindlustatule_juhendid/Korge%20vererohk_final.pdf -
Ise hankisin endale ca 3 kuud tagasi Suunto M1 ja siiani olen rahul. Mind paelus ka Suunto lihtne disain ja kuna olen pühapäevasportlane, siis kallimat/võimsat ei tahtnud hankida.
-
Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
johann replied to Ott Kiivikas's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
6,34 -
Ise ei treeni küll selle programmi järgi, kuid leidsin hea lingi. Wendler 531
-
Tere! Mõni aeg tagasi vaatasin teie kodulehelt infot conditioning-trenni kohta, nüüd ei leidnud midagi. Kas need trennid hakkavad toimuma? Kui jah, siis mis aegadel? Johann
-
Aga ongi ju viga: sõna "toetatakse" asemel on "teotatakse" kirjutatud, mida kasutaja Tommikas kommenteeriski.
-
ca 3-4h. Tahaks vähem:)
-
Põnev video. Sellist vaatepilti pole veel dokumentaalfilmidest mina näinudki.
-
Veerpalu jälle maailmameister!
johann replied to Ott Kiivikas's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Ülikõva mees on Veerpalu Ise arvasin enne sõitu, et ega täna medalit ei tule, aga Veerpalu tõi ikkagi kulla ära. -
Lahe video
-
Ennusta & Võida - IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir
johann replied to gangel's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
1. Ain-Alar Juhanson 2. Allar Raja 3. Ott Kiivikas 4. Tanel Leok 5. Argo Ader 6. Aleksei Budõlin 7. Ingemar Teever 8. Gert Krestinov 9. Olle Kärner 10. Andrus Murumets 11. Märt Israel -
Mulle prognoosis see arvuti 177, aga ma olen juba viimased 2 aastat 189-190
-
1. Vanus? 21 a Sugu? M 2. Milline eluviis? füüsiline 3. Pikalt tavaliselt magad? 7-9 tundi 4. Oled selle tundide arvuga rahul? Jah 5. Kaua sooviksid magada? 7-9 tundi 6. Ümbritsev kodukeskkond? Linnaline 7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? igasugune liiga vali lärm 8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? soe ja mitte umbne 9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? mure, liigne mõtlemine, pinge 10. Milline oled unisena? passiivne ja tõsine 11. Milles töövõime langust unisena täheldad? keskendumises, suhtlemises 12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? meelelahutusest
-
http://www.tysk.ee/index.php?sisu=tekst&am...74〈=est See vanem on siis Staadioni 21, rohkem infot ei leidnud ise ka hetkel. Kui midagi täpsemat tahad teada, siis küsi, sest käin ise ka seal
-
Jah, seal on üks kord 35 kr ja 10 korra kaart 300 kr.